Вашій увазі квартира в цегляному будинку біля центрального парку площею 56 квадратних метрів. Поряд продуктові та промислові маркети, школа, дитсадок, зупинка громадського транспорту. Повністю готова до проживання, просторий передпокій з вмісткими шафками, велика простора мебльована кухня, зал та спальня. Є тепловий лічильник, двозонний електролічильник. Світла та тепла квартира. Власник. Проживання без тварин.

власник
Довгострокова оренда квартири

Двокімнатна квартира обладнана всіма необхідними меблями і технікою. Дві окремі кімнати + кухня студія. Симона Петлюри 21-б. Від власника, без комісії. Без тварин.

власник
Сдам двохкімнатну квартиру

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира виконана у кольоровій палітрі "4 сезони" (весна , літо, осінь, зима) розміщена в 4-поверховому будинку на 2 поверсі в районі ж/д станції "Княжичі", готельного комплексу «Петровський Бровар». ЖК знаходиться у тихому мікрорайоні, де в пішій доступності все необхідне: школа, дитячий садок, лікарня, торговий центр, банківські установи, ресторани, озеро, парк. До м. Києва 11 км (завдяки транспортній інфраструктурі діставатись до столиці на роботу дуже зручно). До ж/д станції "Княжичі" - 700м, від якої зручно діставатись до Киева без тягнучок (електрички до Дарниці, Видубичей, Центрального ж/д вокзалу). За необхідності маршрутки до м. Лісова, Чернігівська. Здам сімї або працюючим людям без шкідливих звичок (бажано діти від 7 років та без тварин). Ціна 9900 + ком. послуги (все на електроенергії). Інтернет. Оплата за 2 місяці. Власник

власник
Сдам 2 кімнатну квартиру Бровари. Власник

Сдам свою уютную двухкомнатную квартиру. В квартире есть все для жизни холодильник, стиральная машина, посудомоечная машина, электрическая плита и духовой шкаф, телевизоры, ротер, диваны, столы, стулья, водонагреватель, тепловые и водные счетчики, 2х тарифный электросчетчик. Есть два балкона. Квартира очень теплая. Закрыта территория дома. Возле дома магазины, остановки автобусов, школы и детские сады.

власник
Симона Петлюры улица, 11Г, Бровары, Бровары, Киевская 13500.0 UAH

Дослідити місцевість

Географія Бровари