1кімнатна квартира від власника в гарному стані та престижному районі міста по адресі вулиця Петра Дорошенка 14, Галицький район.В квартирі є меблі та побутова техніка також частково посуд і постільна білизна.Шукаю порядних людей без шкідливих звичок!

власник
можна з тваринами
Дорошенка Петра вул., 14

Оренда квартири Львів на Липинського. Вул Городницька 47Г. БЛИЖНІЙ ЦЕНТР! 5 хв.пр.Чорновола. Новобудова! НЕ ВИМИКАЮТЬ СВІТЛО! МОЖНА З ТВАРИНАМИ! ВЛАСНИК! Аренда квартири на Липинського ЖК 5 авеню, 44 кв, 3 поверх з 5. ЛІФТ Є. Затишна квартира, в якій передбачено все для комфортного життя! Ізольована кімната з двоспальним ліжком, велика лоджія з панорамними вікнами та розкладним угловим диваном. На кухні також є розкладний диван. Всі меблі і техніка НОВІ! Кондіціонер, праска з сушкою, холодильник, микрохвильовка, духова шафа, мультиварка, праска, пилосос. За потреби надомо посуд та постіль. Індівідуальне газове опалення, підігрів підлоги. Є ліфт. Відеоспостереження ЖК, автошлагбаум, доглянута закрита територія. Паркомісця, дитячий майданчик. Громадська зупинка транспорту поруч! Відділення Нової пошти знаходиться у самому ЖК. Магазин продуктовий з терміналом поповнення карток знаходиться в будинку ЖК, поруч АТБ. Також на території ЖК є автомат з фільтрованою водою. В будинку ЖК є салони краси. Ціна 500 дол. + 50 з улюбленими тваринами. ВЛАСНИК

власник
можна з тваринами
Городницька вул., 47г

Двокімнатна квартира з роздільними кімнатами, неподалік від центру,район церкви Анни, з новим сучасним ремонтом та новими меблями. Повністю укомплектована та пристосована для житла. На території комплексу всі потрібні для життя комунікації: парковка,супермаркет Сільпо, аптека, господарські магазини, ресторани.

власник
Здається квартира 2 кімнатна по вул. Шевченка

Здам в оренду 2-х кімнатну квартиру на Сихові по вул Зубрівська недалеко від АТБ в цегляному 14-поверховому будинку, квартира знаходиться на 5-му поверсі, необхідні меблі і техніка в наявності. ОРЕНДА після 20-го серпня.

власник
Оренда 2-х кімнатної квартири від власника
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається в довгострокову оренду 1 кім. квартира. Магазинова 3 (Ярослава Мудрого) -До центру пішки 15хв(1км) -Поверх 0(підлога в рівень з землею) -Вікна виходять ц внутрішній тихий двір. Також є вихід до нього. -Завжди є місце для машини -Двохспальне ліжко та розкладний диван. -Кондиціонер, який працює як на підігрів так і на охолодження -ТВ+hdmi+sega -Кухня із всією необх.технікою -Весь необхідний посуд Добре розвинута інфраструктура поруч Сільпо, нова пошта, парк, транспортна зупинка доїзд в любий куточок міста. Без тварин. Вільна і готова до заселення Ціна 500$+кп

власник
Довгострокова оренда 1 кім. квартира. Магазинова 3 (Ярослава Мудрого)

Квартира Авалон Up, центр Сихова, 19 поверх. Чудовий вигляд на все місто з висоти пташиного польоту. В квартирі кондиціонер, посудомийна машина, пральна машина, холодильник, духовка, варильна поверхня. Вікна в двір. Вбудована шафа купе в спальні, Площа квартири 45м2, Квартира складається із кухні-студії, спальні, ванної кімнати, прихожої. 19 поверх в 20 поверховій будівлі. Ліфт працює. Осбб працює. Прибирання підїздів. Охорона території, консьєрж, двір без автомобілів, працює шлагбаум. Будинок зданий і частково заселений. Поруч є супермаркети і вся інфраструктура, зупинки громадського транспорта такого як: трамвай, тролейбус, маршрутка.

власник
Здається квартира в ЖК Авалон.

Однокімнатна квартира по вулиці Пасічна 33 в новобудові на третьому поверсі з балконом на зелену зону. Індивідуальне опалення, вікна в двір. В будинку є сучасний ліфт. Власник

власник
Оренда однокімнатної квартири в новобудові, власник.

Ексклюзивна пропозиція оренди в ЖК Авалон АП Вулиця проспект Червоної Калини Перша здача в оренду! 23 поверх, площа 50 м2. Техніка нова, Самсунг. 2 кондиціонери, підігрів підлоги. Багато підсвіток. Повністю умебльована та готова до здачі. Вмонтовані меблі та техніка. Панорамні вікна. Краєвиди на все місто. Здається на довготривалу оренду! Без дітей. Без тваринок! . ЗМІНА ЦІНИ : 700$. Кого зацікавила пропозиція, звертайтесь : 05*********92 Роман

власник
Оренда квартири + кухня студія  в ЖК Авалон АП в Сихівському районі

Оренда 3- кімнатної квартири на пр. Чорновола біля "Арсену", 9й поверх 9- поверхового будинку ( наявний технічний 10 поверх) Квартира без ремонту. 3 ізольовані кімнати, кухня, вигоди окремо, балкон і лоджія зашклені. Бойлер, ванна. Пралка, холодильник, плита електрична нові. Сучасний телевізор. Повна інфраструктура- парк 700- річчя Львова, школи, садочки державні і приватні, чисельні магазини, базар, кавярні, дитячі майданчики. До "Форуму" пішки 15 хв, до оперного театру-20, чудова комунікація з усіма частинами міста. Я власниця, без посередників. Ціна 8900 грн плюс комуналка щомісячно.

власник
Оренда 3- кімнатної квартири на пр. Чорновола

поруч з будинком супермаркети ,базар,озерний ландшаф,школа,садочок.церква,гарне сполучення з центром міста.розвинена інфраструктура.

власник
Однокімнатна квартира в районі Арсена по Чорновола від власника.

Тепла ,суха затишна квартира в зеленому, тихому районі, здається від власника, на довготривалий термін. У квартирі є холодильник, пральна машина, газова плита, газова колонка (вода гаряча цілодобово),

власник
Власник 1 кімнатна квартира вул Комарова р-н Привокзальна

Здаю в оренду квартиру за адресою Львів вул. Тернопільська 46 кв 75 (8 поверх) в 10 поверховому будинку. Перша здача. Власник без комісії,перший і останній місяць.

власник
Оренда від власника

Здам в оренду чудову трьох кімнатну квартиру в новобудові, ближній центр, бічна вулиці Шевченка (вул. Бортнянського). Розташована на 2 поверсі 9 поверхівки. Вікна панорамні виходять в тихий двір. Дизайнерський ремонт. Присутня вся сучасна необхідна техніка, меблі. Площа 95 кв.м., є балкон. Заведений оптичний швидксний інтернет. В часі відключення світла є вода. Закрита територія, свій дитячий майданчик, підземний паркінг, який служить укриттям. Є повністю облаштована тераса на даху будинку. В підїзді поштомати НП, в будинку супермаркет, Аптека, салон краси. Для ріелторів без співпраці.

власник
Оренда трьох кімнатної квартири в новобудові від власника

Світла, простора квартира в новобудові по вулиці Чорновола, 16 поверх 20ти поверхового будинку. Великі панорамні вікна , краєвид на місто, Високий Замок. Підігрів підлоги, кондиціонер, сигналізація. Вмонтована побутова техніка ( в т ч посудомийна машина) бойлер.

власник
Оренда 1 кімн квартири на Чорновола

З 27.07 звільняється квартира, пропонується в довгострокову оренду 1 кімнатна квартира, що знаходиться по вул. Горбачевського - Чупринки. Квартира безпосередньо від власника. Маклерів/Агентів з нерухомості не торбувати. Вартість: 13500 грн + комунальні послуги. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання.

власник
Довгострокова оренда 1 км. квартири на Горбачевського-Чупринки

Клубний будинок, закрита територія , гардеробна , 2 санвузла, 2 спальні та простора кухня студія 3/4 поверх, паркомісце , вся побутова техніка , кондиціонер , пральна машина з сушкою , вул Б Хмельницького ( Вам)

власник
3 х кімнатна

Здається в довготривалу оренду двохрівнева 4-кімнатна квартира з гаражем від Власника. Квартира розташована в малоквартирному будинку в мальовничій парковій зоні недалеко від перехрестя вулиць Любінська І Виговського. Квартира має: 4 окремі кімнати, 2 санвузли, кухню 15 кв м, індивідуальне газове опалення, газову плиту, кондиціонери, 2 лоджії, власний гараж. У квартирі є все необхідне: меблі, посуд, мікрохвильова піч, пральна машина, пилосос, праска, спортивні тренажери. Поряд з будинком є все необхідне: магазини, торгові центри, аптеки, поліклініка, школи, дитячі садки, дитячі майданчики, салони краси, кафе, кінотеатр. Ціна 690 $ + комунальні послуги по лічильниках. Пропозиція від власника (без комісійних). Договір. Оренда на тривалий термін. Без тварин (собака, кішка). Тільки для громадян України. При заселенні оплачується перший і останній місяці.

власник
Оренда 4-кімн квартири Власник Перехрестя  Любінська - Виговського

Здається 2-х кімнатна квартира від господаря на вулиці Липова Алея, фото нові відповідають реальності можна з дітками, здається у звязку з переїздом до іншого міста, якщо є якісь питання пишіть.

власник
Здається 2-х кімнатна квартира ЖК Липова Алея

Здам в довгострокову оренду 1-кімнатну квартиру, по вул. Під Голоском 43 кв.м 8/10 поверх Індивідуальне газове опалення Кухня- вітальня, окрема кімната з виходом на балкон. Тільки після ремонту. Квартира наповнення усім необхідним для комфортного проживання( інтернет,пральна машинка, посудомийна машинка, телевізор, мікрохвильова, холодильник, духова шафа). Шукаємо охайний, платоспроможний орендарів.

власник
Здається квартира по вул. Під Голоском.

Здається в оренду двохкімнатна квартира на Сихові вул Зубрівська , перший поверх, загальна площа 48 м2. Інфраструктура (до 500 метрів): Ринок, Супермаркет, ТРЦ, Школа, Відділення пошти, Ресторан, кафе, Дитячий майданчик, Зупинка транспорту, Лікарня, поліклініка, Магазин, кіоск, спортмайданчик, зелена зона, Відділення банку, банкомат, Дитячий садок.

власник
Здається квартира по вул. Зубрівська.

Здам квартиру в оренду хорошим та порядним людям….

власник
Оренда квартири довгострокова від власника!!!

Здається квартира по вул. Зелена, район Пікассо 75м2. Квартира з дуже гарним ремонтом та плануванням. Панорамні вікна, тепла підлога, тихий район є балкон.

власник
Здається квартира по вул. Зелена

Здаємо власну квартиру в довготривалу оренду. Нове, сучасне та повністю облаштоване для комфортного проживання помешкання в стилі Loft в елітній новобудові Парус Парку (Кульпарківська, 64А). Квартира складається з двох кімнат: кухні-вітальні та ізольованої спальні; санвузла, коридору, лоджії. В кухні - підігрів підлоги, вбудовані меблі та сучасна побутова техніка, обідній стіл з натуральної деревини. В коридорі шафа-купе, дзеркало. Санвузол має душкабіну з тропічним душем, підігрів підлоги, пральна-автомат Gorenie, сантехніка Grohe. Світла кімната на два вікна (ролети та штори блек-аут), сучасний диван, TV, лофт меблі. В спальні двоспальне ліжко з натурального дерева зі зручним матрасом, штори блек-аут. На лоджії облаштоване робоче місце, встановлені ролети. В будинку сучасні підїзди, 2 ліфти, підземний паркінг (бомбосховище). Супермаркет, фітнес центр, кавярня, барбер-шоп, салон краси, медичний центр. Відеоспостереження за усією територією будинку, облаштований внутрішній двір. Гарна локація та транспортне сполучення. Вартість оренди 550$ + КП + депозит. Для однієї/двох осіб. Без діток будь-якого віку та тваринок будь-якого розміру.

власник
Оренда без комісії для Орендаря Parus park Парус парк Кульпарківська

Кімнати ізольовані, ліжко та два дивани, шафа, стіл.

власник
Оренда 2х кімнатної квартири вул Володимира Великого
123...7
1 - 24 з 145 результатів