вул. Вільямса, 3/7

У довгострокову оренду сімї (можливо з дітьми віком від 6 років, але без тварин) здається 2к євро-квартира, вул. Вільямса, 3/7 у ЖК «Ліко-град», Голосіївський район. Будинок зданий, всі ремонти закінчено. Площа: 45 м2, 12/14 пов. буд., с/в сумісний (ванна). У квартирі все є: кухня MERX, холодильник Liebherr, духова шафа, варильна, мікрохвильова піч - Electrolux, пральна машина - Bosch, посудомийна машина - Electrolux, кондиціонер - Mitsubishi, водонагрівач, WiFi, телевізор. Окрема спальня з ліжком 10 метрів площі, кухня-студія з розкладним диваном, вбиральня. Повністю мебльована. Усі лічильники, включаючи опалення, на батареях, термоголовки – квартира тепла. У підїзді консьєрж та відеоспостереження. Під будинком знаходиться підземне паркування, є гостьове паркування по зовнішньому периметру будинку. Двір закрито для огляду та машинного паркування. У дворі дитячий майданчик та зона відпочинку. Доглянутий двір із дитячими майданчиками, вікна виходять на ліс. У пішій доступності: метро ВДНГ та Іподром, магазини різних націй, медичні центри та поліклініки, парк та озеро, спортивний комплекс Sportlife з басейном та спортивні клуби, дитячі садки та школи раннього розвитку дітей, школи молодших та старших класів та додаткового розвитку, ресторани. , паназіатської, грузинської, японської кухні, кафе та пекарні, салони краси та масажу, театри, поштові відділення, церкви, готелі, спортивні школи зі стрибків у воду, гімнастиці, єдиноборствах. До метро 15 хвилин пішки. Ціна: 18000 грн. + комунальні послуги.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3/7

Довгострокова оренда 1-кімнатної квартири в ЖК Лікоград. БЕЗ ТВАРИН. Тепла, затишна, облаштована всіма необхідними меблями та технікою. Бойлер, холодильник, телевізор, чайник, кондиціонер, мякі меблі, кухня, шафи купе. Лічильники води, опалення. Електролічильник подвійний тариф (день, ніч). Вікна у двір. Упорядкований район, гарна транспортна розвязка. Метро "Васильківська" 15 хв пішки. Орендна плата 15000 грн. + заставу у розмірі орендної плати + комунальні.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3/7

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонуємо в оренду 4-х кімнатну квартиру з терасою, вул. Степана Рудницького (Вільямса), 3/7. Квартира з гарним сучасним ремонтом, повністю укомплектована меблями та технікою. Квартира з гарним видом на місто. Зручне планування квартири: Перший поверх: Простора вхідна група. Велика спальня з власним санвузлом (ванна і душова кабіна), гардеробна. Дитяча кімната, розділена на 2 зони – зона відпочинку і зона для ігор та занять. Великий санвузол з ванною. Окрема кімната з диваном і з санвузлом з ванною, сходи на 2-й поверх. Другий поверх: Велика кухня-вітальня з виходом на терасу. Кухня зонована, має барний стіл, великий обідній стіл та кутовий диван. На 2-му поверсі окремий санвузол з душовою кабіною, пральня. В кожній кімнаті кондиціонер, телевізори; встановлено посудомийну машину, бойлер, два холодильники, є вся необхідна побутова техніка для кухні, тепла підлога, охоронна система.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3/7

Оренда 2-х кім., 78м2.,с дизайнерським ремонтом. вул. Степана Рудницького 3/7 5 поверх. Стан нової квартири. Всі необхідні меблі та техніка. Паркоместо в подземном паркинге+ 5000 грн. Ціна: 26000грн.

Оренда 2-х кім., 78м2.,с Дизайнерським ремонтом

Житлові комплекси у Київ