Сдам дом на Печерске ул Старонаводницкая в аренду под офис/жильё .170 кВ метров 3 этажа, 6 комнат, 3 балкона, 2 сан/узла, джакузи, 3 кондиционера, большая парковка ,под охраной видео наблюдение автоматические Ворота , генератор,сигнализация ,високоскоростной интернет(оптоволокно)зона отдыха ,домик для охраны закрытая территория 6 соток,центр города отличное расположение (рядом Днепр парк лавра,родина мать..)собственник.

власник
Дом аренда Печерск Староноводницкая

Здає власник без посередників пів будинку в селі Білогородка . Для сімї з 3-4 осіб, або 4 будівельника. Оплата за 1 місяць + залогова сума. На тривалий термін проживання , без тварин.

власник
Здаю пів будинку в с.Білогородка

В оренду двох поверхових будинок. Пічне опалення, баня Знаходиться по броварській трасі, 40 км від метро Лісова, кооператив берізка Неподалік озеро, ліс. Ціна договірна

власник
В оренду будинок під Києвом 40 км

Є три електрофази, недалеко дитячий майданчик, до центру 2 ,5 км автодорогою, ходить маршрутка.

власник
Здається будинок у Кагарлику
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Жилой дом в садовом товариществе 9 км от Окружной по Житомирской трассе. Дом предназначен для круглогодичного проживания. Есть газ,эл-во,камин,скважина,стоянка на 2 авто,раздвижные ворота . Дом меблирован,есть все необходимое для проживания. Три спальни,душ кабина и туалет на 1 этаже. Есть кондиционеры. Рядом прекрасная инфроструктура- в пешей досягаемости Сильпо,Фора,АТБ,макдональдс,ресторан,заправка КЛО и маршрутки до метро через каждые 15 мин. Рядом лес и 6 озер. Желательно семейная пара без животных.

власник
Сдам дом в аренду на год

Терміново здається хата в с.Рогозів,Бориспільського району в центрі села.Земельна ділянка 0,25 соток(приватизована).Вода у дворі,сарай,баня,садок,гараж та інше.Хата знаходится поблизу супермаркетів та базару,в селі є школа,дитсадок,аптекі та інше.Неподалік дуже красиве озеро.Подробиці за телефоном

власник
Терміново здається хата с.Рогозів ,Бориспільський р-н

Будинок 100 кв м, м.Васильків Київської обл В будинку є гараж для автомобіля та місце для паркування авто В прибудинковій території є місце для городу Газове опалення,світло ,вода центральна, туалет, ванна, мікрохвильовка, плита газова, духовка Можна тваринами Додаткова інформація по телефону Ціна зі місяць 10 000 грн + комунальні платежі

власник
Довгострокова оренда 3х кімнатного будинку

Сдам в аренду свой дом семейной паре, возможно с детьми, есть детская с двухэтажной кроватью, будет комфортно девочкам до 10-12 лет. Дом в коттеджном городке, охрана, совместный генератор для снабжения водой в моменты отключения света. Дом на электроотоплении, теплый пол, керамопанели с терморегуляторами, дом теплый, сделан из СИП-панелей. Есть навес для 2х машин и терраса с мангалом, заготовлены дрова из яблони. Отличное тихое место, рядом озера, есть недалеко продуктовые магазины и Кулиничи со свежей выпечкой. Кто заинтересован, могу сделать доп фото. Звоните, дом сдается с 8.08.2024, договор на 6 мес с возможностью продлить. Дополнительная опция - аренда электрокара (200€|мес)

власник
Сдам в аренду свой дОм, свое гнездышко.

160м², два этажа, свой двор, отдельный выход, место машины под навесом.

власник
Сдача жилья в аренду. Петропаловская Борщаговка

Будинок 120 м2, вул Святошшинська 104, Софіївська Борщагівка, велике подвіря, альтанка з мангалом, газове опалення, своя скважина, септик, 300 метрів від окружної.

власник
Здається будинок Софіївська Борщагівка

Для сімей з дітьми Здаю на березі річки у котеджі 2-к квартиру. До річки 80 метрів. Перед будинком двір, який переходить у луг. Є безпечний піщанний пляж. Є у інших квартирах сусіди з дітьми. Дітям не скучно.

власник
Здаю 2- к квартиру в котеджі на березі р. Десна з усіма зручностями

Власний затишний будинок в 20 км від Києва, в 5 хвилинах від Київського водосховища. Поруч ліс, є магазин, від села Лютіж 4 км. Власне зелене подвіря 5 соток, є сад, зона високих грядок, зона барбекю, В будинку є сауна, 4 окремі спальні, одна з них дитяча, вітальня з каміном і столова зона з великим вікном. На кожному поверсі свій санвузол. Є каркасний басейн і батут.

власник
Будинок поблизу Київського водосховища

Вас вітає садиба "Банька у джерела"! Пропонуємо оренду двоповерхового будинку в тихому мальовничому місці біля власної водойми. Ставок великий, 20м вільного плавання, з джерельною проточною водою та пісочком на берегу. Велика приватна зелена ділянка, з патіо та зоною з коміном-мангалом, волейбольним кортом, дитячим майданчиком та іншими видами розваг. В будиночку 8 спальних місць, 3 кімнати та мансардний поверх з ліжками (2 двоспальних ліжка та 4 односпальних), гостьова, кухня, закрита тераса та дровяна лазня (оплачується додатково). Кухня обладнана сучасною технікою, є мікрохвильова піч, індукційна плита, чайник, холодильник, пральна машина та увесь необхідний посуд. Є можливість надання додаткових спальних місць та підключення генератора в разі потреби за окрему плату. Толерантні до домашніх улюбленців Вартість оренди 4500грн за добу/8 осіб. с. Салиха, Київська область Сергій 09******37

власник
Оренда будинку біля озера з лазнею

Здам в аренду будинок поряд з містом Київ.Роташований в 15км. від столиці,в с.Мила.Загальна площа будинку 254.5м.кв.Просторе та практичне планування двох поверхів включає в себе: на першому поверсі простору кухню-гостьову з каміном та виходом на терасу,кабінет,гостьовий санвузол;на другому поверсі дві дитячі кімнати,спальня для дорослих з санвузлом та кабінетом,велика гардеробна,коридор.Добротнє оздоблення,оснащення та меблювання будинку дозволяє відразу заселятися та жити.Ділянка 15сот.,на якій розташовано гостьовий будинок на дві кімнати з санвузлами,з внутрішнім басейном,котельною,та винним погребом.Опалення облаштовано за рахунок гозового та електрокотлів,є скважина близько 100м.,септики,електроживлення трифазне від індивідуального трансформатору з великим запасом потужності,є потужний резервний генератор.Поряд з будинком є 20сот.лісу в користуванні з альтанкою,хоз.побудовою та ігровим майданчиком.Поряд тихі сусіди,асфальтований під’їзд,ліс.Ідеальний варіант для заміського будинку з прямою дорогою на столицю.Вартість місячної аренди 4000у.о.+ комунальні платежі.Телефонуйте по телефонам вказаним на фото.Або пишіть в приват.

власник
Здається  варенду будинок з басейном та арендованою ділянкою лісу.

Оренда Будинку. Київ. Будинок знаходиться в Подільському районі, майже під лісом (2га лінія), вул Синьоозерна. Зручна інфраструктура: 13 хвилин пішки, прогулюючись до Ашану, Lavina mall, Novus. 5 хв на машині до Retroville mall. 7 хв на машині до м. Нивки або м.Сирець. В будинку зроблений вихід під генератор. Оплата - перший місяць + залогова сумма, в розмірі місячної оплати (депозит). Будинок вільний з 3го серпня, підходить для чоловіка, пари, або невелика сім’я. З ріелторами не працюю. В більшості відповідаю в смс (вайбер, вотс ап, телеграм)

власник
Оренда Хай Тек Будинку, Київ. Подільський район

Довгострокова оренда будинку 70 кВ та землі 15 соток. Будинок знаходиться в селі Городище (35 км від Києва, 5 км від Борисполя). Зручне розташування, пряма автомобільна дорога через Бориспіль та обʼїздна через села. Також, від Києва пряма маршрутка та від Борисполя. Будинок в жилому стані, є газ, електрика, інтернет, туалет, ванна. Дуже теплий. Має кухню, дві великі кімнати та одну маленьку, кладовку. На території знаходиться гараж з цегли під авто та склад. Є невеликий курник. Є скважина з водою. Територія огороджена. На території є теплиця, сад, огород. Все є для комфортного проживання сімʼї. В самому селі є магазин, церква, озеро, клуб. Школа в сусідньому селі. Власник. Ціна оренди 12 000 грн/міс (торг) + комунальні. Також залог 12 000 грн (можна розбити на декілька місяців).

власник
Оренда будинку 70 кв с.Городище

Здається в довгострокову оренду новий сучасний будинок 145 м² в селі Гатне (Києво-Святошинський р-н) з Генератором! Будинок мебльований зі всіма зручностями. Дизайнерський ремонт. Перша здача! Планування: - Перший поверх: коридор, велика вітальня-студіо 35 м² з виходом на криту терасу, кабінет 12 м², санвузол з великою душовою кабіною, технічне приміщення. - Другий поверх: спальня 19 м², велика дитяча кімната 21 м², кімната вільного призначення 17 м², великий санвузол з ванною і душовою кабіною. Особливості: - ГЕНЕРАТОР для безперебійного електропостачання + ecoflow delta 2 - Сучасне озеленення, створене спеціалістами з ландшафтного дизайну з крапельним поливом + послуги садівника по догляду за садом входять у вартість оренди - Навіс для двох авто, автоматичні ворота - Додаткова будова: пергола для барбекю та приміщення для зберігання інвентарю - Швидкісний інтернет - Нічна підсвітка території Побутова техніка: Холодильник, посудомийна машина, духовка, індукційна плита, кухонна витяжка, мікрохвильова піч, пральна машина, сушильна машина, система очистки питної води, робот-пилосос, бездротовий пилосос, кавоварка. Комунікації: - Власна артезіанська свердловина - Чотирьохкамерний сучасний септик з переливом загальним об’ємом 24 м³ (обслуговування раз в рік) - Автономне електроопалення - Тепла підлога - Рекуператори повітря в кожній кімнаті - Кондиціонери в кожній кімнаті - Бойлер гарячої води на 200 літрів Безпека: - Сигналізація Ajax, державна пультова охорона (входить у вартість оренди) - Відеоспостереження території - Датчик диму Зручне розташування, вся необхідна інфраструктура знаходиться поруч: - Ліцей, дитячі садки - Мегамаркет Гатне (6 хв., 3,6 км), АТБ, Фора, Ашан, Спорт Лайф Гатне з басейном, ТРЦ Республіка (11 хв., 6 км), ТРЦ Магелан (8 хв., 3,8 км) - до Майдану Незалежності 28 хв. на авто (17 км) - до метро Теремки 7 хв. на авто (3,7 км) Вартість оренди: 1700 долл./міс. + вартість комунальних послуг

власник
Оренда нового сучасного будинку 145 м² Гатне (1 км до Києва) ГЕНЕРАТОР

Здаємо в оренду будинок із своїм садочком, де можна смажити шашлики хоч кожний день! Добротний цегляний будинок із зручним плануванням. Велика спальня, зручна кухня, розмежована барною стійкою, де можна і каву пити і працювати. Простора ванна кімната на 6кв.м.. Бойлер, пральна машина, великий телевізор у наявності. Також мається окрема газова плита. Якщо у вас є собаки, то на дворі є будки, або ви можете встановити свою. Є паркомісце під самим будинком у дворі. 15 000 грн\місяць + залоговий при заселенні к/у: по лічильникам тільки вода та світло.

власник
Будинок в оренду біля метро Академмістечко. Без комісії. Академгородок

Оренда затишного, комфортного будинку, с.Пухівка, зі всіма комунікаціями.2 кімнати, кухня, хол, сан. вузол, пральна машина. На кухні духова шафа, газова плита, великий холодильник, мікрохвильова піч та інша кухонна техніка, посуд. Інтернет оптоволокно. До Києва 10 км. В наявності бензиновий генератор на 2.8 квт для автономного електропостачання. Опалення газове, двуконтурний котел, електрика, каналізація - септик, вода зі свердловини, система фільтрування. Будинок утеплений : влітку не жарко, взимку тепло. Поблизу річка Десна, є пляжі (2 км), магазини, маршрутки до м.Лісової й ж/м Троєщина. Місце затишне, не біля траси. Ділянка 50 соток, двір огороджений 15 соток. У саду плодові дерева, ягідні кущі, город за бажанням, газон, є трімер, газонокосарка. Великий доглянутий двір з газоном, є гараж для авто. Паркан по всьому периметру двора, автоматичні ворота для авто. Сигналізація з постановкою на пульт охорони. Сусіди всі дружні й привітні,живуть постійно. Без тварин.

власник
Оренда будинку с. Пухівка. 10км від Києва

Оренда 2 поверхового будинку 190м2. (можливо використовувати як офіс закритого типу). Можливе перепланування під клієнта. 6 кімнат, кухня , санвузол. -З комунальних платежів лише Електроенергія (4, 4грн.) -Скаважина та центральна каналізація. -Опалення тепловими насосами, індивідуально для кожної кімнати. -Парковка на 5 авто на території, плюс гостьова парковка на 4 авто. -Резервне живлення будинку, через дизель генератор 8квт (2, 4л/год), достатньо для функціонування будинку в зимку. -Також є можливість орендувати резервну систему живлення потужністю 18квт та ємністю батарей 30квт. Додаткова вартість оренди ДБЖ -15000грн./місяць

власник
Садовый (Жуляны) переулок, Соломенский, Киев, Киевская 65000.0 UAH

Оренда будинку біля Голубого озера. В будинку заведена вода, є бойлер, душова кабіна, туалет. На першому поверсі кухня та санвузол,на другому поверсі три кімнати.

власник
Оренда будинку біля Голубого озера

дома 8 на 8 в 2 этажа, + мансарда (используется для хранения вещей), 3 спальни, 2 санузла, балкон, беседка. Придомовая территория 10 соток. Электробойлер, электрокотел. Дом утеплен пенопласта 10см, стены кирпичь, внутри вагонка. На территории можно разместить 2 машины. Без животных. Освобождение дома в течение 1-2 дней. Хозяйка проживает на территории в соседнем доме. Без комиссии. Ком услуги летом 1200, зимой зависит от отопления. Стоит двухзонный счетчик на свет. При включение отопления только с 23:00 до 7:00 было 2500грн по цене 2, 68. Престижный микрорайон Вита-Литовская (Чапаевка) огородник. Метро Выдубичи 10минут

власник
Юрия Лаврова улица, Конча-Заспа, Киев, Киевская 1500.0 USD

Однокімнатний будиночок на березі Дніпра, знаходиться на закритій території з автоматичними воротами та відеонаглядом. До метро Славутич 5 хв пішки. Поряд вся необхідна інфраструктура. В будинку є вся необхідна техніка ( плита, пральна машинка, бойлер , мікрохвильова піч, чайник) Є щвідкісний інтернет wi-fi Фото актуальні. Ціна 5500 грн місяц

власник
Будиночок на березі Дніпра

Здам в довгострокову оренду особистий будинок, збудований в 2015 році, ремонт від 2016 року Розташування село Витачів, 40 км від Києва, 15 хвилин пішки до Дніпра, пляж риболовля Найближчі сусіди за 200 метрів, є можливість поставити генератор при відключеннях світла, в будинок заведений інтернет та світло, на першому поверсі тепла підлога, будинок під охороною ДСО Особливі умови: ремонт в будинку закінчено на 80%, не зроблена скважина та каналізація, тому всі кошти від здачі будинку в оренду будуть спрямовані на закриття цих питань для покращення облаштування будинку та людей які будуть там мешкати, всі пропозиції за телефоном 05********37

власник
Здам в оренду будинок Витачів, 45 км до Києва
123...6
1 - 24 з 122 результатів