Затишний будинок, продумане планування. 4 спальних місця. Робочий стіл. Наповненість предметами домашнього вжитку та технікою!

Ганни гойської

Оренда частина будинку, район Канада, вул. Канадська. Другий поверх, 2 окремі кімнати, меблі, побутова техніка, санвулоз, кухня, інтернет, є все необхідне для проживання. На 1 поверсі проживають також орендарі. Біля будинку є можливість залишати авто, також є за будинком є альтанка. Здається на довший термін ДЛЯ СІМЇ Домашні тварини по домовленості, виключно маленькі та навчені. Ціна 7500грн 09********64 Антон (агенція) Маємо відео огляд, телефонуйте, пишіть

Оренда 2 кімнатна. Район Канада

Здається квартира з гаражом в будинку котеджного типу. Два порверха. На першому поверсі кухня, вітальня, лоджия, туалет, душ. Другий поверх - дві спальні, ванна кімната з джакузі, гардеробна кімната. Гараж в цоколі з автоматичними воротами. Вхід в будинок як з гаража, так і з центрального входу. На 1 і 2 поверхах є кондиціонери, телевізори. Автономне опалення. Холодильник, газова плита, духовка, пилосос, чайник, тостер. Відеоспостереження.

власник
Петрушевича улица, 11, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 30000.0 UAH

Оренда будинку на Дружбі. 4 кімнати, 3 окремих спальні, кухня та санвузол, 2 коридори та підвал. Опалення регулюється в кожній кімнаті окремо.

Бережанська вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається просторий будинок на Східному масиві Усі меблі, техніка та посуд залишаються потенційним орендарям На території є невелика земельна ділянка Здається для сімї без домашніх тварин Ціна - 350 доларів

Оренда будинку на Східному

НОМЕР ТЕЛЕФОНА 0966811321.Будинок біля річки для відпочинку. Знаходиться в с.Озліїв Млинівського району Рівненської області. Розташований прямо над річкою. Для ділових зустрічей друзів, святкування днів народжень. Зустрічей Нового року та святкування новорічних свят. Альтанка прямо над річкою, пірс з драбиною для купаня та прижків у воду, місця для рибалки, тарзанка для прижків у річку. від Тернополя-130км, ВІд Луцька -28 км, від РІвного 50 км, від м Дубно 19 км від Києва 380 км в напрямку курорту Буковель В напрямку музею козацькі могили та Почаївської лаври та Дубенського замку Князів Острозьких-Любомирських. Є баня на дрова, оплата окремо 300 грн година.

власник
Дружби вул.

Здається в оренду житлове приміщення з сауною р-н Дружба Окремий вхід Кімната обʼєднана з кухнею Санвузол роздільний Здається для однієї або двох осіб Деталі по телефону Оперативний показ

Оренда 1 кім.квартири з сауною

Велике 2 кімн помешкання . Є всі зручності - швидкісний Інтернет, гаряча вода цілодобово, парковка власна. 100 м до зупинки транспорту . Ходить в місто що пів години. До магазину - 100м. Утеплений будинок, твердопаливне та електричне опалення. Територія загороджена. Можна з тваринами. Підійде для великої сім’ї. С.смиківці - 5 км від міста.

Житло на  2 кімн , власник. Всі зручності.

Здається 3-кімнатний будинок + кухня-студія у районі Канада за вул. Сірка Код будинку - # 5844047 Відеоогляд youtube.com/watch?v=Q2YjtIIplAg • 2 поверх з 2; • двоконтурний котел; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне газове опалення. У будинку: • варильна поверхня та духова шафа; • мікрохвильова піч; • електрочайник; • пральна машина; • кухонна витяжка; • холодильник; • кондиціонер; • телевізор; • шафа; • ліжко; • диван. Здається комфортне помешкання (частина будинку) з функціональним плануванням (окремі кімнати, кухня-студія) та якісним ремонтом. Кімнати облаштовано зручними меблями та якісною побутовою технікою, є кондиціонер. Встановлено двоконтурний котел та індивідуальне опалення, що дозволить встановити оптимальний температурний режим і заощадить кошти в холодний період року. Вдале розташування будинку – неподалік є паркова зона, відділення пошти, супермаркет, магазини, аптека, школа, дитячий садок. Перегляньте квартиру на нашому сайті orenda.ternopil.ua/chastinu-budinku-v-privatnomu-sektori-z-okremim-vhodom-100-m Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-к. будинок + кухня-студія з і/о та якісним ремонтом за вул. Сірка

Здається 5-кімнатний 2-поверховий котедж загальною площею 162 м2 в чудовій локації у Південному р-ні за вул. Велика Березовиця. Код будинку - #22667945 • 2 поверхи; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • ремонт. У будинку: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • односпальне ліжко; • шафа; • телевізор; • пральна машина; • холодильник. Затишний будинок має роздільне планування: окремі спальні кімнати з міжкімнатними дверима у 2-му рівні, простору кухню-студію площею 70 м2 з меблями та технікою, 2 санвузли з ванною та якісною сантехнікою. Котедж укомплектований усім необхідним для комфортного тривалого проживання (є індивідуальне опалення, пральна машина, мікрохвильова піч, телевізор, меблі), а також має якісний ремонт. Комунальні 4000 грн взимку • 2000 грн влітку. Перегляньте будинок на нашому сайті orenda.ternopil.ua/5-k-kotedzh-162-m2-z-kuhneyu-studiyeyu-ta-remontom-za-vul-velika-berezovicya Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

5-к котедж 162 м2 з кухнею-студією в с. Велика Березовиця

Будиночок с.Пертиків Є всі зручності . Є ліжко півторачне, ліжко яке розкладається з однспального на двоспальне. І в мансардній кімнатці Є двоспальний матрас. Звоніть.

Здам будиночок у Петриках з 1 червня.

Просторий будинок поряд з Центром, індивідуальне опалення, камін на дрова, євроремонт, меблі та вся необхідна побутова техніка, 2 санвузли. За деталями та для огляду - телефонуйте!

оренда будинку поряд з Центром

Здається в найм окреме житло - дві окремі кімнати 20 м² і 15 м², та велика кухня в будинку смт. Петрики, Тернопіль. З свіжим ремонтом і технікою. Оплата щомісячна. При заселенні оплата першого та останнього місяця. Житло на 3-му поверсі, окремий вхід, окремий замок. В наявності: кухня 17 м², санвузол. Тільки виконано ремонт. Всі меблі, газ-плита та пральна машина нові. Холодильник Electrolux. Окрема система автономного опалення та приготування гарячої води на базі газового котла. Діюча система супутникового телебачення – 60 телеканалів. Наявно виділена лінія -швидкісний оптоволоконний інтернет + Дводіапазонний Wi-Fi. Подвіря огороджене, просторе із зручним заїздом і виїздом на 4 авто. Наявна огороджена присадибна земельна ділянка – при бажанні можна все вирощувати. Вигідне розташування. До Тернополя чи до Тернопільського центрального ринку - від будинку 2км. Зручне сполучення - Автобус рухається щопівгодини/щогодини. До оплати з комунальних послуг - Електрика, газ-розподіл та газ -по окремих лічильниках. Біосептик обєкту - Послуги асенізатора за потребою.

Здається 2 кімнати 20 м² і 15 м², кухня 17 м² смт. Петрики, Тернопіль.

ID: 164 946 Пропонується в оренду шикарний одноповерховий будинок з трьома спальними кімнатами та кухнею-студією. Будинок дуже просторий, світлий та затишний. Ремонт виконаний у сучасному стилі та з високоякісних матеріалів. Опалення електричне, також встановлено теплі підлоги. Додатково хочу зазначити що тепло у будинку зберігається досить довго, встановлено утеплення підлоги товстим шаром пінопласту, а сам будинок побудований з газо-блоку. Планування: три окремі просторі кімнати, кухня-студія також дуже простора з виходом на терасу. Суміжний с/в з великою ванною. Шикарна прибудинкова територія яку літом будуть доглядати. Також до будинку додатково є окремий потужний генератор, який буде підтримувати світло, варильну поверхню та інтернет без перебоїв. Облаштована парковка на три м/м. Хороше місцерозташування, зовсім поряд до Тернополя (2 км). Також є додаткове відео. Номер оголошення на сайті компанії: RH-164-946-DR.

Львовская улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 700.0 USD