Сдается в аренду дом в Киеве, Святошинский район, Академгородок. Улица Камянец-Подільска. 100 кв.метров, 4 камнаты. Хорошее состояние, мебель, техника. Газовое отопление. На участке расположен сад. Метро Академгородок 15 минут. Цена 21000 грн.+ коммунальные.

Камянець-Подільська вул.

Будинок 120 м2, вул Святошшинська 104, Софіївська Борщагівка, велике подвіря, альтанка з мангалом, газове опалення, своя скважина, септик, 300 метрів від окружної.

власник
Здається будинок Софіївська Борщагівка

Здаємо в оренду будинок із своїм садочком, де можна смажити шашлики хоч кожний день! Добротний цегляний будинок із зручним плануванням. Велика спальня, зручна кухня, розмежована барною стійкою, де можна і каву пити і працювати. Простора ванна кімната на 6кв.м.. Бойлер, пральна машина, великий телевізор у наявності. Також мається окрема газова плита. Якщо у вас є собаки, то на дворі є будки, або ви можете встановити свою. Є паркомісце під самим будинком у дворі. 15 000 грн\місяць + залоговий при заселенні к/у: по лічильникам тільки вода та світло.

власник
Будинок в оренду біля метро Академмістечко. Без комісії. Академгородок

Мінімальний термін оренди 1 рік. Будинок знаходиться у Києві Жуляни На першому поверсі: санвузол, величезна вітальня з каміном, та кухня студія. На другому поверсі: 3 кімнати, гардеробна та сумісний санвузол. Також є підвал, у якому гараж на 3 авто, комора, та кімната понад 30кв, яку можна використовувати як спортзал або більярдну, а під час війни як бомбосховище. Також є вольєр для песика з великою будкою з підігрівом. Великий передній двір, який вміщає аж 6 машин, якщо приїжджают друзі - те що треба! 100-150 метрів від будинку знаходиться продуктовий та овочевий магазини. 300 метрів від будинку парк з футбольним полем та дитячим майданчиком. В радіусі 1-3 км від будинку є все, декілька супермаркетів, аптек, приватних лікарень, шкіл, садочків, заправки для авто, сто, мийки, тц Республіка, Метро та Епіцентр, спортзали, іпподром, вет лікарні, зоосалони, нова/укр пошта. Доставка «глово» приїде! На території будинку своя скважина та септик. На другому поверсі великий балкон з чудовим видом на ділянку, з кухні вихід на терасу. На території знаходиться баня з басейном у середині, та басейн з фонтаном на вулиці. Біля бані велика альтанка (беседка), яка вміщає до 10 чоловік з видом на фонтан з басейном. Доглянута територія - газон, квіти, декілька фруктових плодових дерев(яблуня, груша, черешня) та кущі лохини. Є генератор, якого вистачає на весь будинок Тиха вулиця, яка закрита шлагбаумом, гарні та привітні сусіди, Запрошуємо Вас на перегляд с експертами з нерухомості компанії The Capital A 8 9 4

Новая (Святошинский) улица, 12, Борщаговка, Киев, Киевская 3200.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується в оренду будинок, з великою ділянкою, зоною барбекю та гаражем. Двоповерховий будинок з автономним газовим опаленням, 4 окремі кімнати, простора кухня, 3 санвузли, ванна, джакузі і душова кабіна. Укомплектований всими необхідними меблями і технікою: кондиціонери, бойлер, газовий, двоконтурний котел, та ін. Велика прибудинкова територія з газоном, садом і вольєром для собаки. Хороша транспортна розв‘язка. В пішій доступності магазини, кафе та зупинка транспорту. До метро 10-15 хвилин пішки.

можна з тваринами
Коростенська вул.

Здам будинок в оренду 285 м.кв. після капітального ремонту, в затишному місці, в близькому розтушуванні до метро "Нивки", вул. 3-я Садова (поряд вул. Мрії (Туполєва 5). (бомбосховище, оптоволокно, відеоспостереження по периметру, міські комунікації, газова колонка, скважина) Оренда можлива для: 1. комерційне призначення, під офіс 2. сімї У будинку є цокольний поверх (бетонні перекриття) під бомбосховище. Оптоволокно, виділена інтернет лінія. Будинок: 1. Загальна площа 285 м.кв.; 2. 5 кімнат; 3. 2-а відкритих балкона; 4. 2-і гардеробні; 5. вільне приміщення на цокольному поверсі, можливе для бомбосховища, кінозалу чи переговорної кімнати; 7. 3-и санвузли; 8. сауна; 9. джакузі; 10. навіс для машин; 11. автоматичні ворота; 12. оптоволокно, виділена інтернет лінія. Опалення - газ основний, електро запасний та камін, муніципальні комунікації (на все є лічільники). Будинок розташований у зеленій зоні, заїзд на територію через автоматичні ворота на вулицю де розташований будинок, потім через автоматичні ворота на саму територію ділянки. Будинок побудований з екологічно чистої червоної цеглини, натуральна фактурна штукатурка, якісний євроремонт з екоматеріалів робився для себе. У будинку паркет та столярка з червоного іспанського дерева, взимку підлога тепла, влітку прохолодна. Будинок трирівневий, з камінним залом, окремою кухнею та великою їдальнею. Камін виготовлений з натурального каменю, що дозволяє довго тримати тепло в будинку. На кухні розташовано:посудомойка, варильна плита з шістьма комфорками, електро духова шафа, мікрохвильова піч, чайник, холодильник, пральна машина, посуд. Дві великі, місткі гардеробні. Сауна, джакузі. Ділянка - 6 соток, потопає в зелені із фруктових та соснових дерев із гарним навісом для пікніків. До метро 5 хвилин їзди на машині: Святошино, Нивки, Сирець. В близькому розташуванні: ТРЦ "Лавіна", кінотеатри, кафе та ресторани, фітнес студія, салони краси, відділення банків, Нова пошта. Поруч середня школа «Британська міжнародна школа», садок Номер оголошення на сайті компанії: RH-195-665-LX. Алена Леонидовна, +38**************40.

Оренда будинку в оренду 285 м.кв. поряд вул. Туполєва

Оренда двоповерхового будинку Берестейське шосе , район с. Чайки, Бучанський район, 7 км від метро Житомирська. Будинок 2014 року побудови, знаходиться в закритому котеджному містечку, посеред лісу. 7 кімнат, 4 спальні з балконами, зал з каміном, 3 санвузла. 1-й поверх : великий зал з каміном з виходом на терасу, гостьовий санвузол, кухня, столова. 2-й пов. : хол, 3 спальні з виходом на терасу, балкон, санвузол з ванною. 3 пов: відкритий кабінет, балкон, спальня з санвузлом (джакузі) та гардеробною кімнатою. Окремий вхід для техприміщення (котельня, генератор.) , є підвальне приміщення. Опалення газовий котел, тепла водяна підлога, заведено 380 вольт. Септик з переливом 10 куб. Швидкісний інтернет, бензиновий генератор. На ділянці дві деревяні альтанки облаштовані столами, мангалами. На зимовий період листопад-березень оренда 1000 $. Всі витрати по обслуговуванню будинку лягає на арендатора. Зупинка громадського транспорту 7 хв пішки. Поруч чудова інфраструктура ЖК Чайки. Комісія АН! Номер оголошення на сайті компанії: RH-195-506-DR.

Победы проспект, Академгородок, Киев, Киевская 1400.0 USD

Отдельный дом в тихом, уютном месте, три раздельные комнаты и большой кабинет на втором этаже, хорошая транспортная развязка , рядом ТРЦ, озера и лес. До метро 10-15 мин.

можна з тваринами
Садова (Берківці) вул.

Оренда резиденції у Києві з трьох будинків під будь-який вид діяльності загальна площа 1720м2, вул. Жовтнева, Святошин Оренда будинків загальна площа 1720м2, вул. Жовтнева, Святошин Резиденція площею 1720м2 із ділянкою 120 соток. На ділянці розташовано 3 будинки плюс будинок охорони 1) 540м2, 3 поверхи, 3 спальні, 5 з/в, 2 кабінети, зал для переговорів, кухня, їдальня, у підвальному приміщенні водопідготовка; 2) 450м2, 3 поверхи, 6 спалень, 5 з/в, кабінет, басейн, більярдна, 2 сауни, солярій, кухня, їдальня, гараж для два авто; 3) 240м2(будинок для персоналу), 2 поверхи, 5 спалень, 2 з/в, кухня-їдальня; 4) 790 м2 - басейн, більярдна, 2 сауні, солярій, кухня, їдальня, гараж на два авто, 5) 150 м2 - оздоровчий комплекс з лазнею та тренажерною залою; 6) 40м2 - будинок охорони У резиденції є дизель-генераторна на 40 кВт. Окремих три гаражі. Ділянка з великою кількістю дерев та садом, індивідуальний ландшафтний проект. У резиденції є все необхідне для проживання та проведення часу всередині. можливий продаж

можна з тваринами
Жовтнева вул.

Здається чотириповерховий будинок з цокольним поверхом 405кв.м. В будинку 4 спальні кімнати Три санвузли Велика гостьова камінним залом та зробленим під замовлення каміном. На мансардному поверсі 100кв.м. Цоколь з монолітного бетону Закупалась дорога техніка та меблі, все залишаються. Автономне опалення. На території 6 соток збудовано гараж під два авто та гостьовий будинок Тиха та затишна вулиця.

Оренда будинка 405кв.м., по вул. Стеценка

Здається в оренду будиночок в м. Київ, в Святошинському районі міста (р-н Берківці) З усіма зручностями! Поруч м. Академмістечко, ТРЦ Лавіна, Ашан, Новус. Опалення комбіноване (газ, електро, піч на дровах, тепла підлога). СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ !!! Є резервна електромережа та генератор!!! Інтернет. Вода з свердловини (є електробойлер). В будинку власне подвір’я з мангалом, є паркомісце. В коттеджі 3 затишні, повністю мебльовані кімнати. Ціна 15 000 грн місяць + комунальні + Комісія Агенства

Оренда котеджу в Святошинському районі міста Києва

Аренда 2-х этажного дома, с. Романков, ул. Сосновая, Обуховский р-н. Оренда 2-х поверхового будинку, с. Романків, вул. Соснова, Обухівський р-н. Добро пожаловать в живописное, экологически чистое место, с. Романков, Обуховского района Киевской области, где Вас ждет великолепный отдых в загородном коттедже, который находится по новообуховской трассе, в 10 км от Киева, удобная транспортная развязка. На территории шикарная природа - сосновый лес, туи, ели, фруктовый сад, ландшафтный дизайн, просторая терасса с уличным мангалом. Для максимального единения с природой в доме панорамные окна. Дом построен из экологически чистых материалов. Общая площадь дома 360 кв.м, жилая - 300 кв.м, в доме 7 комнат: на первом этаже кухня-столовая, спальня, два санузла, гостиная с камином, терраса с барбекю. На втором этаже три спальни, два санузла, кабинет, игровая комната, гардеробная, полы с подогревом, гидромассажные ванна и душкабина, система воздушного отопления, вентиляции, кондиционирования. Дом меблирован мебелью из натурального дерева, также полы, двери из натурального дерева. В доме имеется бытовая техника, спутниковое ТВ, интернет, автоматические ворота, гараж, парковка. Предоставляются качественные услуги по содержанию и обслуживанию дома: обслуживание участка, инженерных коммуникаций дома (отопление, вентиляция, кондиционирование, водоснабжение, водоотвод), а также и участка возле дома (автоматические ворота, автополив). Гарантия бесперебойного предоставления услуг. Коммунальные услуги фиксированы. # 3 1 5 9 1 7 3 3 8 1 3 5

Сосновая улица, Романков, Киевская 2500.0 USD

Сдаётся очень тёплый люкс дом в селе Горбовичи. Общая площадь 550 кв. м. 3 спальни, 3 с/у, кабинет, 3 гардеробные, заведён интернет 1 ГБ, который работает без основного энергоснабжения. Дом люкс класса, в лесу, в очень тихом и живописном месте. В доме генератор и ББП, что даёт возможность не зависеть от перебоев с электричеством, котёл Buderus, барбекю, своя чистая вода - скважина. Оснащён всей необходимой бытовой техникой (стиралка Mille, посудомойка, 3 больших телевизора, домашний кинотеатр), , немецкая сантехника, везде водяной тёплый пол, парковка на 6 авто, дизайнерский ремонт, ландшафтный дизайн. Дом под охраной, с тревожной кнопкой. Дом 20 км. от окружной. ID 15453

Центральная улица, Святошинский, Киев, Киевская 2500.0 USD