Оренда будинку Пропонується просторий житловий будинок за адресою Радченка Петра, 16, що має загальну площу 1107,0 м і складається з трьох поверхів. Будинок практично не потребує ніяких вкладень, він побудований максимально якісно та з увагою до деталей за дизайн-проєктом Сюзанни Ланьо. Будинок містить пять спалень, кожна з яких має власний санвузол. Також є два гостьові санвузли. Кухня площею 54,4 м обладнана найсучаснішою технікою, а всі меблі в будинку виготовлені на замовлення в Італії. У будинку також є три балкони, які додають простору для відпочинку. Будівля повністю побудована з цегли на залитій бетоном території глибиною понад 18 метрів, що забезпечує можливість добудови додаткових поверхів у майбутньому. В будинку є ліфт. Рік побудови — 2011. Будинок повністю автономний, включаючи опалення та електроенергію. Під будинком закопаний дизельний генератор потужністю 150 кВт, а також є акумулятори на 20 кВт на випадок, якщо закінчиться паливо. Будинок розташований у Соломянському районі Києва, на вулиці Петра Радченка, яка має гарну транспортну розвязку. У цьому районі є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя: дитячі садки, школи, магазини, спортивні клуби, парки, озера та розважальні заклади. У безпосередній близькості знаходиться ЖК "Медовий" з власною інфраструктурою, підземним паркінгом та зеленою зоною для відпочинку. На території будинку передбачено паркування для 20 автомобілів, проте частина паркінгу була перероблена під великий спортзал. Особливості та переваги: - Тихе місце - Свій вїзд з вулиці в будинок (без заїзду через центральні ворота містечка) - Сучасний дизайнерський ремонт з преміум матеріалів - Свій басейн та своя зелена територія площею 14 соток - Є можливість добудувати поверхи та переробити будинок під комерцію Запрошуємо на перегляд. A6.736 Також є можливість придбати цей будинок!

можна з тваринами
Радченка Петра вул.

Оренда 2-поверхового будинку в Голосіївському районі вул.Добрий шлях , загальною площею 95 кв.м., розташований на ділянці 4 сот. Будинок повністю мебльовано та оснащено необхідною технікою: 1-й поверх- вухня-вітальня з каміном, санвузол, веранда; 2-й поверх- 2 спальні ( одна дитяча), санвузол; У будинку газовий котел на опалення та гарячу воду, центральна каналізація та водопостачання, є генератор. Зручне розташування дозволяє швидко дістатися центру міста. Поруч знаходяться парк, магазини, супермаркети, школи, дитсадки, зупинки транспорту.

Добрий Шлях вул.

Пропонується для оренди будинок з новим ремонтом. Розташування: знаходиться за 4, 5 км від метро Бориспільська, в затишному сосновому лісі, що створює відмінну атмосферу для життя на природі. Опис будинку: Одноповерхова будівля площею 100 м з терасами загальною площею 140 м . Ділянка 5 соток. Будівництво та утеплення Будинок збудований з керамоблоку, що гарантує високу теплоізоляцію та утеплений для додаткового комфорту. Опалення: Камін потужністю 13 кВт та електричні теплі підлоги забезпечують тепло в холодну пору року. Вікна: Встановлено трикамерні склопакети, що сприяють збереженню тепла та тиші будинку. Електрика: Підведена електрика 13 кВт із лічильником день-ніч, 3 фази. Інтернет: оптичний Інтернет, що підводиться, для забезпечення швидкісного доступу до мережі. Вода: У будинку є вода зі свердловини завглибшки 45 метрів, що забезпечує постійний доступ до чистої питної води. Безпека: У будинку встановлено систему сигналізації з функцією тривожної кнопки для вашої безпеки. Новизна та ремонт: Вперше здається після нового ремонту, що робить його ідеальним варіантом для тих, хто шукає житло в ідеальному стані. Цей будинок ідеально підійде для тих, хто цінує комфорт, приватність та природу. Не пропустіть можливість стати першими жителями цього чудового будинку!

можна з тваринами
Лісна вул.

Оренда будинку Здається в оренду двоповерховий будинок з відмінним розташуванням на Русанівських садах. Будинок побудований з цегли, що гарантує його міцність і надійність. Все необхідне для комфортного проживання вже є на місці. Ділянка площею 12 соток має вихід на озеро, в якому водиться риба, що додає особливого шарму цьому місцю. На території передбачений відкритий паркінг під небом, який вміщує до 4 автомобілів. Площа будинку становить 500 квадратних метрів, а його планування включає: - 3 повноцінні кімнати з видовими балконами - Кабінет та гардеробна - Обідня - Кухня зі столом для обідів - Великий хол - Кабінет - 2 санвузли Для вашого комфорту будинок оснащений генератором, що забезпечує автономне електропостачання в разі потреби. Газове опалення забезпечує ефективне та економічне обігрівання всього приміщення. Будинок розташований всього за 10 хвилин їзди на автомобілі від центру міста. Це ідеальне місце для тих, хто шукає поєднання спокою природи та близькості до міської інфраструктури. Запрошуємо на перегляд. A6.933

можна з тваринами
Садова вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдается в аренду дом в Киеве, Святошинский район, Академгородок. Улица Камянец-Подільска. 100 кв.метров, 4 камнаты. Хорошее состояние, мебель, техника. Газовое отопление. На участке расположен сад. Метро Академгородок 15 минут. Цена 21000 грн.+ коммунальные.

Камянець-Подільська вул.

Пропонується будинок на Острові Водників у Києві. Загальна площа ділянки - 12 соток. На території розташовані: - головний будинок площею 321 м, - гостьовий будинок площею 117 м, - відкритий басейн, - дитячий майданчик. Каналізація - септик (3 тонни). Вода - свердловина на глибині 60 метрів. Опалення - електричний котел, пелетний котел. Електрика - 15 кВт. Дизельгенератор 30 кВт. Перший поверх головного будинку: - кухня-вітальня з виходом на відкриту терасу; - гостьова спальня; - санвузол; - технічне приміщення; - банний комплекс з сауною та виходом на відкриту терасу. Другий поверх головного будинку: - майстерня спальня з панорамними вікнами та виходом на балкон; - ванна кімната та гардеробна; - дитяча спальня з гардеробною та виходом на балкон; - друга дитяча з гардеробною та виходом на балкон; - ванна кімната. Гостьовий будинок: - гараж на 2 машини; - спальня; - гардеробна; - санвузол; - топкова.

можна з тваринами
Острівна вул.

Сдам дом на Печерске ул Старонаводницкая в аренду под офис/жильё .170 кВ метров 3 этажа, 6 комнат, 3 балкона, 2 сан/узла, джакузи, 3 кондиционера, большая парковка ,под охраной видео наблюдение автоматические Ворота , генератор,сигнализация ,високоскоростной интернет(оптоволокно)зона отдыха ,домик для охраны закрытая территория 6 соток,центр города отличное расположение (рядом Днепр парк лавра,родина мать..)собственник.

власник
Дом аренда Печерск Староноводницкая

На оренду пропонується затишний, сучасний будинок площею 285м2, 2 поверхи, 5 кімнат, 6 соток землі. Київ, Нивки, метро "Сирець". Планування Перший поверх: велика гостьова кімната з каміном, кухня-вітальня, тераса, окрема кімната(гостьова-кабінет), гостьовий санвузол, пральня, вихід в гараж. Другий поверх: 3 спальні кімнати, 2 санвузли(майстер-спальня зі своєю ванною кімнатою та гардеробом). Будинок власник комплектує меблями індвивідуально під орендаря. Фіксуємось завдатком на погоджуємо наповнення будинку. Великий задній двір, гараж на 2 авто, охоронна система, зона барбекю. Комунікації: центральне водозабезпечення та каналізація(все функціонує і без електрики). Опалення електричне. Є можливість встановлення генератору. На ділянці розташована система поливу води. Будинок повністю автономний Є відео огляд # A 5 7 3 1

Аренда дома, Нивки, Сирец

Автономний дуплекс на Осокорках, поруч з метро Осокорки. Новий ремонт, перша здача. Встановлений генератор і інвертор на 10 кВт. Загальна площа 145 кв.м. Дуплекс має два поверхи, на яких розміщені 3 спальні кімнати, 2 санвузли та простора кухня-вітальня з виходом на терасу, котельня і гардеробна. Новий ремонт та перша здача в оренду гарантують високий рівень комфорту та сучасні умови проживання. Меблі будуть встановлені до 8.08. Власник забезпечив безперебійне живлення будинку. Перед дуплексом стоянка для 3 авто, за дуплексом велика зелена зона для відпочинку. Дуплекс знаходиться на закритій вулиці з парканом по периметру та відкатними воротами. Територія навколо будинку озеленена та оснащена системою автополиву, що додає затишку та доглянутості. Код обєкта: 14977 Комісія агенції складає 50%. Є відеоогляд

Автономний дуплекс на осокорках, генератор, інвертор, 139 Садова

Здам 2-х кімнатний будиночок, який розташовано на одній земельній ділянці з господарським будинком за адресою: м.Київ, Дарницький р-н, вул.Алімпія Галика 14. У будинку 2кімнати,кухня (яка оснащена газовим балоном для приготування їжи), ванная, туалет. Опалення- електричний котел. Метро Славутич 10 хв. пішки. Поряд річка та пляж.

Здам будиночок 2 кімн. метро Славутич

Оренда нового будинку вул. Стеценко, садовое товариство «Арсеналець» - Нивки. Закрита територія комплексу. Новий будинок з новим ремонтом. Перша здача. Прибудинкова територія 12 соток. Рослинність з фруктовими деревами надає відчуття повноціного саду. Є гараж для двох машин та парковка перед будинком. В будинку новий ремонт. Будинок скадається з сьоми жилих кімнат - кабінету, вітальні, кухні з виходом на терасу, трьох спалень, та трьох кімнат вільного призначення, це можуть бути спальні, ігрові, друга вітальня, тощо. У будинку 3 сан вузли. Кімнати можуть бути дооснащені додатковими меблями та побутовою технікою. Вся техніка та меблі нові. Будинок оснащений генератором, що надає можливість завжди комфортного проживання Загальна площа будинку 383 квадратних метри, а також 130 квадратних метрів допоміжної площі - спортзал, котельня, гаражі та побутова кімната. У будинку незалежне опалення, центральна каналізація та водопровід. Будинок вільний для заселення вже сьогодні. Виникли питання? Звертайся, я відповім.

Стеценко, Нивки, Арсеналець, Ранетная, Сирець. Без%

Здам будинок з газовим опаленням гаражем 42 кв.м., житлова площа до 145 кв. м., вітальна 35 кв. м., кухня 14 кв. м., 4 спальні кімнати на другому поверсі , 2 санузла, пральна машина, бойлер, рушникосушарка. гардеробна кімната, Інтернет, необхідні меблі, вбудована кухня, холодильник, посудомийна машина, газовая плита, витяжка, кондиціонер, газовое опалення з альтанка в дворі Зелена доглянута ділянка 6соток розташована на березі р. Віта по Столичному шосе, дорога на Кончу-Заспу, Авторинок, рядом Олимпійська база, спортивна база Динамо, ресторан Фабіус, Арт Молл, Домосфера. Гараж просторий 42 кв.м. Є парко місце на 2 автомобіля, автоматичні ворота. Будинок знаходиться в тихому місці для проживання 45000грн Запрошуємо до співпраці власників нерухомості

Здам будинок, гараж, генератор,газ - опалення Голосіївський район

Київська, Київ, Панорамна, 2 поверх., площа: 298,0 кв.м, ділянка 0,10 га. Будинок 2019 року, 1 поверх: вітальня, кабінет, кухня, санвузол. 2 (мансардний) поверх: 4 спальні, гардеробна кімната, 2 санвузли. Теплий гараж на 2 машини. Газове опалення. Водопостачання-свердловина (насос). Міська каналізація. Тепла підлога, камін.Без меблів, обладнана кухня, вбудовані шафи в передпокої та гардеробній кімнаті, посудомийна та пральна, сушильна машини. Кондиціонери. WiFi (оптика).Великий підвал (може використовуватись як бомбосховище, окремий вхід).Ділянка 10 соток, молодий сад.

Аренда дома под офис жилье. Опенспейс. Гараж на 2 машины. Голосеевский

Жилой дом на ул. Раевского. Есть камин, много кладовок, санузлов и детских комнат. Сделан под большую семью. Можно с животными. На минус первом этаже есть комната для прислуги. Есть террасы и гараж. Зеленая придомовая территория с спортивными турниками и детскими качелями. Рядом расположены Central park, Французкий квартал 2, Посольство Бельгии, Сильпо, Новус, отделения почты, аптеки. Пешая доступность к метро Дружбы народов и Лыбедская. 3 1 5 9 1 7 3 3 1 1 8 4

Аренда Дом 5к 360м2 ул. Раевского Николая Печерск Киев

Здається будинок 300м2. Будинок тільки після ремонту. Також є гараж на дві машини, підвал, фруктовий сад. За детальною інформацією звертайтеся,завжди рада допомогти.

Оренда будинку | 300м2 | Соломенский район

Сдаётся большой трехэтажный дом в Соломенском районе Нашего города. Есть газ. В доме 300 с лишним квадратных метров. Дом после Капитального Косметическего Ремонта. Расмотрим разные варианты ваших предложений. Желательно под сферу офиса. Расмотрим до 10 человек.

Оренда/Аренда Дома под Вашу Деятельность

Здам 3 поверховий будинок загальною площею 200 м2, в центрі міста, біля памятника Батківщина - Мати ( орієнтир по місцю розташування - пров. Редутний, 2 ). Своя земельна ділянка 6 соток, у дворі близько 10 паркувальних місць, окрема зона відпочинку з мангалом. В будинку 6 окремих кімнат, 2 санвузли, кухня. Планування будинка: -1-й поверх - передпокій, кухня, розділений санвузол з ваною кімнатою, простора кімната (близько 30м2); -2-й поверх - три окремі кімнати з балконами, санвузол з душовою кабіною; -3-й поверх - дві окремі кімнати з балконами. Система комунікацій: вода та каналізація - центральні, опалення та підігрів води - двуконтурний газовий котел. Проведена система відеоспостереження, оптоволоконний інтернет. Є можливість для підключення альтернативних систем живлення ( для генератора ). Будинок підходить для комерційних потреб - в якості офіса. Зазальні витрати - орендна плата 90 тис. грн ( еквівалент 2300$ ) + застава + комісія. В наявності є відеоогляд будинку.

Здам 3 поверховий будинок 6 кімнат, в центрі Києва.

Оренда великого, теплого і автономного будинку з генератором в приватному секторі Голосіївського району біля ТРЦ Атмосфера і Артмол, авторинку - Столичне шосе. Площа будинку – 190 кв. м. Ділянка – 12 соток. Двоповерховий будинок з 5 кімнатами 2 санвузлами і всіма зручностями. 1 поверх: прихожа, бойлерна, кухня, санвузол, велика зала з каміном. 2 поверх: 4 кімнати (одна з гардеробом), санвузол. • Кімнати: - Простора зала на першому поверсі має камін, зручний кутовий диван, стіл зі стільцями. - Чотири кімнати на другому поверсі: передбачені під 3 спальні і 1 кімнату вільного призначення, яку за потреби можна перетворити в ще одну спальню або робочий кабінет. Перша спальня має двоспальне ліжко, друга – має великий розкладний диван і свою гардеробну, третя – дитяча з односпальним ліжком, робочими столами та шафою, четверта – зі спорт інвентарем і робочим столом. • Кухня має зручну робочу поверхню, комбіновану газову + електричну варильну поверхню, духовку, витяжку, обдіній стіл зі стільцями, холодильник, електрочайник, мікрохвильову піч, деякий посуд, барну стійку і диванчик. • Санвузли: в санвузлі на першому поверсі є умивальник з дзеркалом, унітаз і пральна машина. На другому поверсі в санвузлі є душ, унітаз, умивальник з дзеркалом. Тепла підлога в санвузлах. • Двір – великий, 12 соток, з деревами, газоном та іншими зеленими насадженнями, альтанкою, мангалом, вольєром для собаки. В дворі є навіс на 1-2 автомобілі. • Будинок з ракушняка, гарно утеплений, вода зі свердловини, каналізація автономна – за неї не потрібно платити і не потрібно викачувати. Оптоволоконний інтернет. Опалення газовим котлом, є Генератор на випадок відключень. • Тихий район, приватний сектор, зручний підїзд і дуже зручна локація, розвинена інфраструктура – все необхідне поруч і в пішій доступності: ТРЦ, Фора, Сільпо, кінотеатр, прямий виїзд з вулиці на Стратегічне шосе – 10-15 хв на їзди до метро Видубичі або мето Деміївська, швидкий виїзд на Окружну дорогу. • Комісія 50% • Можна з тваринами • Присилаю відео за запитом

Автономний будинок 190 м² / Голосіївський рн, Столичне шосе / Аренда

Оренда 3к квартири, вул. Кишинівська, Олександрівська Слобідка Аренда 3к квартиры, ул. Кишиневская, Александровская Слободка Площадь общая 99м2 Этаж 1 Этажность 2 До Вашої уваги затишна квартира в таунхаусі на вул. Кишинівська 5. Виконаний високоякісний ремонт, повністю укомплектований усіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. - затишна спальня - простора кухня з робочою та обідньою зоною - величезна вітальня - підземний паркінг - затишний внутрішній дворик з барбекю зоною та терасою У таунхаусі є сауна з кімнатою для відпочинку. Розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка. У вартість включені Послуги покоївки (прибирання, прання прасування постільної білизни), всі комунальні платежі (крім газу). #3245

Оренда квартири, вул. Кишинівська, Олександрівська Слобідка

Метро Осокорки 5 хвилин, поруч два озера Будинок 3-х поверховий ,загальною площею 250м2 Планування: Кухня-вітальня , 2 дитячі спальні ,одна майстер кімната ,гостьова спальня. Усі кімнати оснащені кондиціонерами. В будинку також є підвал як бомбосховище, пральня, сауна. Генератор на 8 кВт. Очистка води. Ділянка 10 соток з автополивом. Скважина води 75м, Газовий котел. #315.9******51

Оренда дома , Осокорки, Дарницький р-н

Будинок 120 м2, вул Святошшинська 104, Софіївська Борщагівка, велике подвіря, альтанка з мангалом, газове опалення, своя скважина, септик, 300 метрів від окружної.

власник
Здається будинок Софіївська Борщагівка

Перша оренда затишного будинку на 4 спальні з газовим опаленням, газовою плитою, в закритому котеджному містечку! Осокорки, дуже гарна локація! Поруч магазини, зупинка транспорту, Дніпро, та багато чого іншого. Площа будинку - 145 кв.м. це оптимально по опаленню та обслуговуванню, дуже зручне планування! Будинок новий ! Є невеликий генератор, та можливість поставити більший за потреби! Тепла підлога. Водоочистка, велика морозильна камера додатково до холодильника! В кухні є все необхідне також, і посудомийна в тому числі! Є спальня або кабінет на першому поверсі, на другому - 3 спальні і 1 гардиробна, 2 санвузли - один на першому і один на другому поверсі! Ділянка невелика - але є газон, 2 парковочних місця під авто та затишна терраса з барбекю та тандиром! Сусіди живуть постійно! Є можливість гуляти по великій території, дитячий майданчик! Метро Осокорки або Славутич - 8 хвилин. Чекаємо хорошу сімю! можна з невеличкою собачкою, або більшою але надворі! Код обєкту - 14983

Оренда будинку з газовим опаленням та плитою, генератором

Автономный дуплекс на Осокорках, рядом с метро Осокорки. Новый ремонт, первая сдача. Установленный генератор и инвертор на 10 кВт. Общая площадь 145 кв. Дуплекс имеет два этажа, на которых расположены 3 спальные комнаты, 2 санузла и просторная кухня-гостиная с выходом на террасу, котельная и гардеробная. Новый ремонт и первая сдача в аренду гарантируют высокий уровень комфорта и современные условия проживания. Мебель будет установлена до 8.08. Владелец обеспечил бесперебойное питание дома. Перед дуплексом стоянка для 3 автомобилей, за дуплексом большая зеленая зона для отдыха. Дуплекс находится на закрытой улице с забором по периметру и откатными воротами. Территория вокруг дома озеленена и оснащена системой автополива, придающей уют и ухоженность. Код объекта: 14977 Комиссия агентства составляет 50%. Есть видеообзор

139-я Садовая улица, Осокорки, Киев, Киевская 2600.0 USD

Оренда будинку Пропонується в оренду просторий будинок площею 570 кв.м у Печерському районі, який може використовуватися під офіс або житло. Загальна площа території становить 6 соток, що забезпечує достатньо місця для комфортного відпочинку на природі. Планування: Підвал: гараж, котельня, 2 підсобних приміщення, санвузол. 1-й поверх: передпокій-вітальня, кухня, їдальня, санвузол. 2-й поверх: хол, 2 житлові кімнати, 3 санвузли, підсобне приміщення. Мансарда: хол, житлова кімната, підсобне приміщення, 2 санвузли. Будинок обладнаний необхідними комунікаціями, включаючи газопостачання, систему очищення води та генератор. Це гарантує комфортні життя чи роботу незалежно від зовнішніх умов. Найближча станція метро "Печерська" знаходиться за 15 хвилин ходьби, що забезпечує зручний доступ до громадського транспорту. Запрошуємо вас на перегляд. A6.673

Редутная улица, 8, Печерск, Киев, Киевская 9000.0 USD
1 - 24 з 358 результатів

Популярні запити