7323010100:01:009:0231Продається цегляний будинок загальною площею 87,7 м2 з ремонтом та присадибною ділянкою 0,082 га м. Новоселиця за вул. Бессарабова. без комісії для покупця Код будинку - #18665617 • 1 поверх; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • прибудинкова територія; • госп.блок; • з ремонтом; • з меблями та технікою. Просторий та затишний будинок має мебльовані кімнати, санвузол з ванною та якісною сантехнікою, кухню площею 7,2 м2. В будинку зроблений ремонт з якісних матеріалів, комунікації (електрика, газ, вода, септик), опалення від газового котла, а також є твердопаливні каміни у кімнатах. Територія доглянута та огороджена парканом, є майстерня, літня кухня та окремий будинок на кілька кімнат. Для авто є місце під паркінг. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

ексклюзив
Бессарабова, 20А

Продається 2-к. квартира 47,8 м2 з комунікаціями та закритою територією в м.Новоселиця Код квартири - #18887815 без комісії для покупця • площа - 47,8 м2; • площа кухні - 7,8 м2; • вторинне житло; • комунікації; • пічне опалення; Хороше помешкання 47,8 м2 з великим власним подвір’ям та закритою територією. Помешкання має пічне опалення заведені комунікації (електрика, вода). Помешкання знаходиться в стані “потребує ремонту”що дозволяє реалізувати тут всі ваші плани та задуми. Оселя має пічне опалення, що гарантує вам тепло та затишок. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Бассарабова, 20

Будинок розташований за 11 км від міста Чернівці. Гарне місце , хороший під’їзд . Неподалік зупинка . Електрика, газ, колодязь- все є . Перегляд будинку по домовленості

Боженка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок ідеально підходить для дачі, який розташований 15 км від міста Чернівці. В кінці городу є можливість викопати ставок . Електрика, колодязь, газ . Перегляд будинку по домовленості .

Кобилянська

В, центре города Новоселица по улице Шевченка 1.а особняк площадью 124.кВ/м со всеми коммунальными удобствами -газ , городская вода , канализация , индивидуальное отопления дома , бойлер , санузел , гидрофор , городской телефон , подвал , а также огород , фруктовый сад . Особняк возможно использовать на 2 семьи . Согласны на обмен в г. Черновцы . Цена договорная , обогащайтесь по телефону 09******13 , дом можно посмотреть в любое время

власник
Продам  дом в городе Новоселица

Продам будинок в с. Рідківці. Є світло, є колодязь, газ поруч на дорозі. Дві кімнати і коридор. ПИСАТИ НА ОЛХ, АБО НА ВАЙБЕР. Дякую

власник
Продам будинок с. Рідківці

2х кімнатна квартира, 4х квартирний будинок, загальний двір. Центр міста, вул, Центральна,35. Інфраструктура: школа, дитячий садок, магазин, аптека, пошта, парк. Комунікації: електрика, газ, центральне водопостачання, водовідведення. Опалення: газове індивідуальне + пічне. Наявність лічильників, металопластикові вікна, ванна відсутня. Зручно для проживання, супер вигідне місце для бізнесу у перспективі. Власник.

власник
Продаж. 2-х кімнатна квартира. Власник

Продам дом и земельный участок по адресу Черновицкая обл новоселекий рн с. Ванчиковцы . Дом недостроен стоит коробка летняя кухня под ключ 4 комнаты спальня зал кухня туалет газ проведен свой колодец участок 35 соток забор по кругу молодой сад строй материал на гараж в наличии одна из центральных улиц магазин садик школа аптека ИТ.п все есть и рядом. По всем вопросам обращайтесь по телефону. Торг уместен в разумных пределах.

власник
Продам срочно дом и земельный участок

Продається дворівнева квартира в новобудові. 135 м2 5 поверх Новий сучасний ремонт Нові меблі та техніка 1 санвузол 2 спальні Гардероб Простора прихожа з кухнею Індивідуальне опалення Камера відеонагляду. Агенція нерухомості 06******21

Продається дворівнева квартира в м. Новоселиця

Дом находится в с.Слобода Новоселицкого района Черновецкой области. В уютном дворе есть летняя кухня, участок для вашего сада или огорода, и даже собственный колодец. Хорошо подойдёт для собственной фермы, от куриц и свиней, до птиц и даже рогатого скота. Присутствует газовое отопление и старая добрая печка, так что в любое время все равно в доме будет тепло. Открыт к вашим предложениям.

власник
Продам хороший дом с уютным двором

Продаеться будинок,2 кімнати кухня і коридор

власник

Продам повноцінне господарство в с. Шишківці є криниця ,погріб 3 дома гараж і стайня для тварин біля хати плюс мінус 1 гікктар городу є садочок 2 ряда чарешні з вишнями 20 соток грушки і трохи абрикосів Дуже хороша земля для господарства навіть колись вирощували гарбузи 38 км від Чернівців Земля є дуже хорошою Біля хати газу нема але в селі є газ і інші уомунікації Деталі за телефоном

власник
Продам господарство

Продам дом Чорнівка Продам двоповерховий будинок в 9 км від Садгори. Площа 180 м.кв., 5 кімнат, кухня. Ділянка 18 соток-приватизований. Будинок підготовлений під оздоблювальні роботи. Свiтло,вода в будинку,пiчки на дровах,газ на подвiр"i. Є господарські будівлі. Телефонуйте! Усі подробиці по телефону.25000 у.є. Відповідаю на Viber МТС

Продам дом Чорнівка,9 км вiд Чернiвцiв

Продається земельна ділянка, 14 соток, разом із будинком в с. Маршинці, Новоселицького р-ну ( по вул. Михайла Грушевського). На ділянці є один будинок де жили, поряд літня кухня за літньою кухнею сад. До Новоселиці 2км, до Чернівців 30км. Неподалік є школа, садочок, та всі умови для життя. На земельну ділянку є всі документи. Є можливість підключення всіх комунікацій. Торг реальному покупцю. Кого цікавить, звертайтесь за телефоном 09******23 - Вікторія, відповім на всі питання.

власник
Продається терміново будинок та земельна ділянка.

Продам однокімнатну квартиру в гарному стані. Центр міста. ‼️Тільки продаж‼️Усі питання через вайбер -> 09******66

власник
Продаж однокімнатної квартири в м.Новоселиця

м. Новоселиця. Продається 3- кімнатна квартира в цетрі міста. ( чешка ) 68.3 м2

власник
М. Новоселиця. Продається 3-кімнатна квартира в центрі міста ( чешка )

Недостроенный дом. 170 кв.м. 10 соток приватизированной земли. 2 метра от реки Новоселиця, Поміж вулицею, зеленогайська і Ємінеску. сейчас только земля стоит 10000, из-за криши и уменьшил цену Кусок крыши снесло из-за бури "причина, не приколотили проемы".

власник
Дім, 10 соток землі, приватизоване, Новоселица, Чернівці.

Продається просторий 3-х поверховий будинок в с.Строїнці (до м.Новоселиця 2 км) У Вас є можливість зробити облицювальні роботи на свій розсуд, адже готовність будинку 74%. Для великої сімї передбачений гараж для двох автомобілей До будинку підключений світло, на території є криниця Телефонуйте, щоб домовимось про перегляд даного будинку

Будинок в селі Строїнці

Продається будинок з великим господарством в селі Слобода по центральній дорозі. На подвірї розташовано три житлових будинки, гараж, дві господарські будівлі, підвал, криниця (камяна турецька), новий паркан з двома заїздами(центральний +гараж). Є сад, виноградники і 25 соток городу(чорнозем), все з документами. Також є можливість придбати окремо 10 соток. Житлові будинки повністю готові до проживання (меблі, техніка і т.д.) Водовідведення, газифікація, каналізація (септик). Подвіря асфальтоване+газон. Більше інформації за телефоном. Торг на території господарства.

власник
Продаж одноповерхового будинку з ділянкою на 25 соток

Продається або обмінюється на квартиру(1-2 кімн.) господарство в с. Рідківці чернівецького р-ну. 8 км від м. Чернівці. На подвірї два будинки, є газ, електрика, криниця, підвал,сад, вода заведена в дім, зі зручностями. Ділянка на 16 соток.поряд асвальтована дорога,магазин ,дитячий садок 1-5 хв, школа 15хв.,автобусна зупинка 1хв. Зручне розташування,зручний заїзд.

власник
Продам Обміняю господарство.

Продається однокімнатна квартира в центрі м. Новоселиця, Чернівецька область. Площа квартири 34,6 кв.м. Індивідуальне опалення. Євроремонт. Дзвонити на Viber або WhatsApp.

власник
Однокімнатна квартира в центрі міста

Хороший будинок з ремонтом з меблю є город покупкою будете задоволені село Бояни

власник
Продаю срочно будинок або обміняю на квартиру у м Чернівців

Село Костичани!!! Будинок під зніс або під капітальний ремонт! 29 соток є криниця, город,сіновал, сарай, курник, гусак проведений для газу! Документи всі в порядку! Ціна за будинок з городом! 6500 тыс эвро 09******46

власник
Будинок під зніс, або під капітальний ремонт

Продається господарство в селі Слобода,Новоселицького р-ну,Чернівецька обл. На подвірї знаходиться хата,кухня,комора,криниця,сарай,стодола,стайня,курятник,туалет.

власник
Продається господарство
1 - 24 з 68 результатів