Здається на довготривалий термін будинок для порядних людей в селі Глибоке, вулиця Сагацька, Бориспільского р-н, три кімнати, кухня, с/у, горяча вода, місце для машини, є груба, земельна ділянка 5 соток.Телефонуйте всі подробиці по телефону.

Здам будинок в селі Глибоке Бориспільского района

Будинок с. Глибоке Бориспільського району. Будинок цегляний 2 поверхи 4 кімнати. Всі комунікації в будинку. 25 сот. Землі.

Продаж Будинку

Продаж будинку в селі Глибоке, 75 кв м, деревʼяний обложений цеглою, 3 кімнати, комора, пічне отоплення, світло, вода в будинок не заведена, с в на вулиці, 40 соток землі, два акта, асфальтний під’їзд, погріб, сарай, забор, ціна 20000 доларів, додаткова інформація по номеру 06*********74

Продаж будинку в селі Глибоке
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж Будинку с.Глибоке на 35 сот. Бориспільського району 10 хв від міста Бориспіль. Будинок одноповерховий 60 кв на 35 сот. На ділянці знаходиться літній будинок зі зручностями. Комунікації Світло Газ Вигрібна яма Гарний паркан. Асфальтований підʼїзд Поруч магазини зручна транспортна розвʼязка аптека нова пошта, школа,садочок.Зручна транспортна розвʼязка.

Продаж Будинку на 35 сот. Глибоке

Продаж 1 кімнатної квартири. с. Глибоке Бориспільського району. 10 хв від міста Бориспіль. 1 кімнатна квартира 1 поверх 2 поверхового будинку. Загальна площа 40.1 кв.м Кімната 19.1 Кухня 8.3 Ванна кімната 3.3 Коридор 4.4 Є великий балкон лоджія 4.4 кв.м Зручна транспортна розвʼязка. Поруч зупинка школа, садочок магазин.

Продаж 1 кімнатної квартири

Дом находится в селе Глубокое Бориспоского района, 8км от Борисполя и 35 км от Киева. Крыша металлочерепица, перекрытие 2-го этажа жб панели, скважина 100 м, окна Рейхау, электроэнергия 3 фазы. Соседи живут постоянно. Переписки не веду, только телефон.

власник
Продаю дом в селе Глубокое Бориспольского района.

Продаж 1 квартири с. Глибоке Бориспільського району. Квартира загальної площі 33м. Розташована на 1 поверсі двох поверхового будинку. Індивідуальне опалення. Житловий стан. Поруч, магазин, нова пошта, садок, школа. Зручне місце розташування. Від міста Бориспіль 10 хв. Зручна транспортна розвʼязка.

Продаж квартири

Продаж будиночка в центрі села Глибоке 40м2 в будинку 2 кімнати, кухня, коридор та веранда. Газ та світло в будинку. Є груба. Біля будинку 20 соток землі. Будинок з дерева обладнаний цеглою На території є гараж, літня кухня, туалет, 2 сарая, погріб. Поруч садочок, школа, магазини. Ключ на руках, перегляд в зручний час. Є відео. Телефонуйте є ще варіант в цьому селі

Будинок в центрі села Глибоке

Продам 2-х кімнатну квартиру в одноповерховому будинку в селі Глибоке, Бориспільський район. Загальна площа 38 м2. В будинку дві кімнати та веранда. Опалення автономне газове. Біля будинку сарай та погріб. Асфальтований підїзд. Власник

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру

Продається в селі Глибоке Бориспільского району будинок 1996 року побудови, до центру села 800 метрів, газове опалення, окна поміняни, 3 окремих кімнати, вітальня, с/у, груба. В дворі гараж, 2 сарая, літня кухня в яку заведен газ, побажання молодий сад. Телефонуйте, будемо раді вам допомогти.

Продам будинок в селі Глибоке

40 км від Києва. Двоповерховий будинок 230 кв.м., без внутрішніх робіт. Стіни газоблок, обкладений білою цеглою. Вікна металопластик. Земельна ділянка 25 соток. Є свердловина та вигрібна яма. Є літня кухня: кухня, кімната, ванна з туалетом. Газ підведений, бойлер. Вікна металопластик.

власник
Продаж будинку в Бориспільському районі

Продам 1 поверховий будинок, 75 кв.м. у селі Глибоке, Бориспільського району, Київської області. У будинку 3 спальні, вітальня, кухня, санвузол в будинку, газ, літня кухня, льох, сарай, 25 соток землі. Ціна 36 999 USD

Продам 1-поверховий будинок в селі Глибоке, 75 кв.м.

Пропонується до продажу будинок 90м , 2 поверхи та 12 соток землі у с. Глибоке, Бориспільського району, 8 км до м.Бориспіль. Використовувся як постійне житло, а потім як дача. Будинок 2008 року, побудований з ракушняку та цегли, утеплений пінопластом, штукатурка "короїд", з усіма комунікаціями. Будинок жилий, крім будинку домоволодіння має окремий гараж, госпприміщення, погріб в гопприміщенні,теплицю скляну, будиночок із брусу гостьовий ( в якому теж є камін" Laudel" зі склом яке не задимляється, прикрашений мрамором, вода, каналізація,газ ,зимою там можна жити), навіс та майданчик для авто, басейн для карпів з водоспадом, автоматичний полив, доріжки та відмостки вистелені тротуарною плиткою, озеленення хвойними та квітучими рослинами, вольєр для собаки, садок з молодими родючими деревами ( черешні кількох сортів, вишні, яблуні, груші) ягідні кущі . Ділянка огороджена, ворота відкатні, паркан каміння та метал. Підїзд асфальтований. Поряд з центром села. Село велике, багато магазинів, Нова пошта, школа, садочок, тощо. Маршрутне сполучення з містом. Будинок складається з 3х кімнат, ( спальних кімнат 2, гостьова прохідна), кухні, 2 санвузлів, сауни, басейну, душової. В кімнаті першого поверху є камін дровяний, також зроблені духові теплові ходи на 2й поверх , тепле повітря через які поступає в спальні . 1й поверх: Передпокій, кухня, санвузол з ванною, кімната вітальня з каміном, сауна, басейн, душ 2й поверх: 2 спальні (окремі кімнати по 18 метрів) , санвузол з душовою кабіною, балкон. В спальні є кондиціонер. ІНЖЕНЕРНІ КОНСТРУКЦІЇ: Опалення газове, тепла вода, котел газовий двох контурний " Beretta", техніка на кухні " Samsung ". ТЕПЛА ВОДЯНА ПІДЛОГА на першому поверсі, на другому батареї. Як альтернатива є камін та система каналів тепла на 2й поверх. Вода- свердловина 63 метри. Каналізація септик з бетонних кілець Будинок повністю готовий до проживання. Продається з усім що в ньому є. Документи в порядку. Будинок вільний. Прописаних немає. Будете задоволені домоволодінням, отримуватиме насолоду при проживанні та зустрічах з рідними та друзями. Торг можливий. Плани, додаткові фото , відеоогляд відправлю по запросу. Перегляди в будь який день неділі.

Будинок 90м + гараж+ гостьовий будинок +12 соток с.Глибоке

Продам квартиру 42 кВ.м, 2-й поверх в двоповерховому будинку, 2 кімнати - 11 кВ.м, 15 кВ.м, санвузол роздільний: ванна, туалет. Кухня 6 кв.м. Кімнати роздільні, ремонт - житловий, але бажано зробити косметический ремонт. Своя свіжа скважина з водою, автономне газове опалення - котел газовий. По всіх кімнатах металопластикові вікна, квартира утеплена і крашений фасад. Двір тихий і спокійний. Є вивіз відходів. Біля будинку дитячий садочок. Поруч магазин, до центра пішки 3 хвилини, в центрі різні магазини: продуктові і господарські, Нова пошта, Укрпошта, школа, аптека, церква. До зупинки теж не далеко. Дуже зручне розташування дому. До квартири додається ще сарай з погребом. Гарне і затишне місце.

власник
Продається 2-х кімнатна квартира. Бориспільський р-н, с. Глибоке

Продаж будинку в с. Глибоке майже в центрі села. Дерево обложено цеглою. 10 хв від Борисполя, 30 хв від Києва. Хороша транспортна розвʼязка. По вулиці асфальт. Будинок 50м2. Житловий стан. В будинку 2 кімнати. Є місце для с/в Біля будинку 25 соток землі. Доглянута територія. Біля будинку гараж ( заїзд з вулиці) літня кухня, сарай. В літню кухню підведений газ. В будинку світло 220В 5 кВт та газ. Також є груба. На вулиці скважина 40м є можливість завести в будинок. По периметру огорожа ( профіль) Широкий заїзд до ділянки. Є можливість побудувати окремого будинку, або розділити та продати ділянку. Ціна 15000$ Для реальних покупців не великий торг.

Будинок 50м2+ 25 соток Глибоке

Географія Глибоке