пл. Князя Святослава, 5

Дворівнева квартира в ЖК КНЯЖИЙ біля ВЕЛИКА БРИТАНІЯ - ближній центр. -Будинок зданий та повністю заселений. Авторський ремонт з використанням дорогих матеріалів. Якісні меблі та фурнітура. -Загальна площа - 131,5 м2. -Площа кухні-вітальні - 44 м2. 2 ізольовані спальні та кабінет. 2 санвузли та гардеробна. Сучасні кухонні меблі з поєднанням фасаду акрил та шпонованого МДФ. Фурнітура німецька на дотягу. Зручне двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом. Релаксуючий відпочинковий куток. -ПОБУТОВА ТЕХНІКА -Вбудований холодильник. -Посудомийна машина. -Духова шафа. -Індукційна плита. -Пральна машина. -КОМФОРТ -Тепла підлога з датчиками температури. -Кондиціонери. -Бойлер. -Система очистки води Ecosoft. -Сигналізація. За власниками є закріплене паркомісце за додаткову оплату. Ціна даної пропозиції всього 1900$ за м2.

можливий продаж по єОселя
Князя Святослава пл., 5

Пропонуємо трьох кімнатну квартиру в ЖК Княжий, забудовник Ріел, поруч з готелем Таурус, будинок зданий у 2015 році , монолітно-каркасний з керамічної цегли, повністю заселений, поруч закрита стоянка для мешканців під відео наглядом ОСББ, дитячий майданчик. Вікна металопластикові, 4-камерний профіль енергозберігаючий. Вхідні двері броньовані, протипожежні, опалення індивідуальне - двох контурний котел, сталеві радіатори, сучасний безшумний ліфт. Встановлений двох тонний лічильник на світло, підігрів підлоги, дорога якісна сантехніка , сигналізація.Планування - дві ізольовані спальні та кухня студія, гардероб, санвузол окремий, інтернет оптоволокно. Чистий продаж!

можливий продаж по єОселя
Князя Святослава пл., 5

Продаж VIP-квартири 115 м2 У ЖК преміум-класу Княжий Хол 3 ізольовані кімнати та кухня-студія 33 м2 Два великі балкони Зданий будинок Піша близькість до центру Найвища якість будівництва Телефонуйте! Можна оглянути, надам усю додаткову інформацію

VIP-квартира 115 м2, ЖК преміум-класу Княжий хол, центр Львова
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається унікальна 2-кім. квартира-студія, яка розташована на 3-му поверсі в елітному будинку 3-го Австрійського Люкса з залізобетонним перекриттям. Це ідеальне житло для тих, хто цінує комфорт та затишок в найбільш престижному районі міста. Квартира знаходиться на тихій вулиці, подалі від магістралей, що забезпечує спокій та тишу. Велика територія навколо будинку озеленена та доглянута, з воротами на кодовому замку для безпечного входу. З вікон та балкону відкривається чудовий вид на історичну віллу Бруно Бауера 1892 року. Квартира площею 66, 2 квадратних метра має високі стелі 3, 5 метра, що створює відчуття простору та вільності. Вона складається з затишної кухні-студії, великої вітальні та просторої спальні. Чудове освітлення та вітринні вікна роблять квартиру світлою та затишною. Розташування квартири дозволяє насолоджуватись розвиненою інфраструктурою району, яка включає супермаркети, поштові відділення, готелі, банки, ресторани, школи, дитячі садочки та багато іншого. Крім того, квартира обладнана сучасною побутовою технікою та меблями, що робить її ідеальним варіантом для комфортного проживання або як успішну інвестицію. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду звертайтесь за телефоном.

Князя Святослава площадь, 5, Галицкий, Львов, Львовская 105000.0 USD

Житлові комплекси у Львів