КМ ХО CLUB

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Відділ продажу
Пн - Пт: 09:00 - 18:00
Сб - Нд: вихідний
Продажі відкриті
Будується

КМ ХО CLUB

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Відділ продажу
Пн - Пт: 09:00 - 18:00
Сб - Нд: вихідний
Продажі відкриті
Будується
Ціни на типові проєкти містечка
Оновлено 10.04.2024, курс перерахування 40,15 грн/$
Вказати неточність
Проєкт від:
всі проєкти
збудовані
будуються
грн
$
Умови фінансування
Розташування
Вказати неточність
Генплан
Метро
Мапа
Супутник
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 10.04.2024
Вказати неточність
Тип В проєкті Будуються Збудовані
Котеджі
В проєкті 56 Будуються 24 Збудовані 6
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із КМ ІксО Клаб
Про проєкт
КМ ХО CLUB ще шукають як КМ ІксО Клаб, КМ ІксО Клуб
Вказати неточність

Котеджне містечко «ХО CLUB» - це заміський проєкт девелоперської компанії «Реаліті», який реалізують в с. Ходосівка Обухівського району Київської області. Сучасна мінімалістична архітектура та мережево цегляної кладки створюють неповторний образ містечка. Проєктом передбачено будівництво 86 двоповерхових котеджів з власними ділянками 7 соток. Майбутнім мешканцям пропонують три типових проєкти площею 159 та 162 кв.м на три спальні та 228 кв.м на чотири спальні. У кожному будинку є власна тераса та крите паркомісце.

Серце містечка - головна площа та громадський центр, амфітеатр, басейн з лаунж-зоною та вуличною кухнею, зоною барбекю та відкритим майданчиком.Рекреаційна зона вздовж річки пов'язана з головною вулицею локальними центрами, павільйонами з барбекю та дитячими майданчиками. Спортивний центр «ХО CLUB» поєднує мультифункціональний майданчик, відкритий басейн, доступний для всіх жителів містечка, а також воркаут-майданчик для тренувань на свіжому повітрі.

Для безпеки резидентів територія КМ «ХО CLUB» буде закрита від сторонніх та проїзду автомобілів. Спокій та комфорт забезпечуватиме охоронна служба.

Інфраструктура

Котеджне містечко «ХО CLUB» розташоване на березі річки в передмісті столиці – с. Ходосівка Обухівського району за 5 хвилин їзди від Дніпровського шосе. До найближчої станції метро «Видубичі» всього 20 хвилин на автомобілі, до центру Києва близько 30 хвилин. Також з Ходосівки до автостанції «Видубичі» можна доїхати на приміських автобусах №735 та №738.

У с. Ходосівка працюють продуктові магазини, кафе, ресторани, поштове та банківське відділення, медична клініка, школа, дитячий садок та інші послуги. За 6 хвилинах їзди від КМ «ХО CLUB» розташоване аутлет-містечко «Мануфактура», в якому працює понад 75 бутіків, ресторани, кафе та кондитерські, а також дитячий ігровий майданчик та розважальний центр. Поруч з аутлетом — фітнес-клуб, боулінг-клуб, стрілецький тир, 3D-кінотеатр «Батерфляй Кантрі», великий гіпермаркет «МегаМаркет» та сучасна медична клініка «Мануфактура».

Повертаючись додому Дніпровським шосе, закупитись продуктами можна в гіпермаркеті в ТРЦ «Art Mall» на виїзді зі столиці, в супермаркетах «Фора» та «АТБ-Маркет», не доїжджаючи 5 хвилин до містечка. Близько 15 хвилин на авто до ТЦ «Домосфера» – торговельного центру із продажу high-level меблів та товарів для дому та сім’ї.

Для дітей за 7 хвилин їзди від котеджів працює приватний дитячий садок «Світлиця» та Ходосівська загальноосвітня школа. Також дорогою на роботу батьки зможуть відвозити дітей до дошкільних закладів та шкіл Голосіївського району столиці — найближчий дитячий садок №305 та школа №150 за 13 хвилин їзди. Міжнародна Американська школа «Aisu» знаходиться за 8 хвилин на автомобілі.

За медичною по можна звернутись до амбулаторії сімейної медицини в Ходосівці. Медичний центр «Клініка Мануфактура» знаходиться у 2 хвилинах на автомобілі, а за 15 хвилин їзди від комплексу розташована лікарня «Феофанія».

Відпочити поблизу можна у парково-готельному комплексі «Equides Club» з гольф- центром, СПА та кінним клубом за 12 хвилин на авто від КМ «ХО CLUB».

Особливості

  • розташування в затишному місці з хорошим рівнем екології
  • наявність власної інфраструктури
  • стіни зводять з керамічного блоку австрійського виробництва Porotherm Klima Wienerberger, зовнішнє опорядження виконують клінкерною цеглою ручного формування Terca Wienerberger (Бельгія)
  • енергоощадні вікна з двокамерним склопакетом та дерев'яним профілем із клеєного бруса
  • в будинках передбачені газовий котел та тепла підлога на першому поверсі
  • на вибір покупців три варіанти планувань на 159 м2, 162 м2 та 228 м2 — усі проєкти передбачають два машиномісця, наявність літньої тераси та власної земельної ділянки
Дивитись всі
Найважливіші оновлення КМ ХО CLUB
Акції, знижки та спецпропозиції
Статус будівництва, аерообльоти
Оновлення цін від відділу продажу
Нові типові проєкти