Клубний будинок «Полтавська 39»

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт Клубний будинок «Полтавська 39» додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

Клубний будинок «Полтавська 39»

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт Клубний будинок «Полтавська 39» додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Київська область м. Ірпінь вул. Полтавська, 39
Вказати неточність
Генплан
Аерообліт
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 21.01.2021
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із Клубний будинок «Полтавська 39»
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Вказати неточність

Клубний будинок по вулиці Полтавська, 39 — це втілення затишного заміського житла в безпосередній близькості з необхідними об'єктами інфраструктури. Проєктом передбачено будівництво малоповерхової будівлі на 8 квартир з власною закритою територією — майбутні мешканці будуть почувати себе захищено і комфортно. Для зберігання автомобіля передбачена крита наземна стоянка з достатньою кількістю машиномісць — мінімум по одному на кожну сім'ю. Також у дворі встановлять дитячий майданчик і облаштують місця для відпочинку дорослих.

Окремо варто згадати різноманітність планувань: забудовник пропонує дворівневі квартири з власною земельною ділянкою і трирівневі квартири з просторими терасами.

Інфраструктура

Клубний будинок «Полтавська 39» розташований в передмісті Києва, Ірпені. Це екологічно чиста місцевість — в окрузі тільки приватні котеджі і парки з сосновими деревами. До КП столиці 15 хвилин на авто, а якщо знадобиться громадський транспорт — в 5 хвилинах пішки зупиняється маршрутне таксі №392 з кінцевою біля станції метро «Академмістечко». До залізничної станції 17 хвилин пішки, тут регулярно курсують електрички з Києва і назад.

В радіусі 500 м розташовано три парки: імені Стельмаха, «Покровський» і «Героїв АТО». До Ірпінського пляжу біля озера 7 хвилин машиною, тут же можна покататися в вейк-парку або посидіти в кафе на березі.

За два кроки від будинку працює дитячий сад №4 «Казка» та приватний сад «Павлушка», до середньої школи №3 пішки 10 хвилин.

Також неподалік відкриті амбулаторія сімейної медицини, приватний медцентр «Бебі Ірпінь» і лабораторія Dniprolab.

Для любителів активних тренувань біля будинку є кілька спортивних установ: школа єдиноборств, студія йоги, фітнес-студія FitHealth і школа художньої гімнастики для дітей «Висхідна зірка».

За продуктами далеко ходити не потрібно — в 5 хвилинах пішки відкриті супермаркети «Лоток» і Luchiano, а до великих ТРЦ «Ірпінь-Сіті» і «Жираф» всього 5 хвилин на авто.

Комплектація

  • стіни виконані з 2НФ-керамоблока і утеплені мінеральною ватою

  • тераси мають скляне огородження, що дозволить насолоджуватися відпочинком круглий рік

  • площі квартир варіюються від 108 кв. м. до 130 кв. м., що дозволить вибрати підходящий варіант як невеликим сім'ям, так і численному сімейству

  • декоративний фасад в світлих тонах з елементами дерева, для збереження гарного вигляду передбачені ніші під блоки від кондиціонерів

Дивитись всі