Кловський узвіз, 14/24

NEW! 2-к 50м2 Кловський узвіз 14/24 Кловська Печерська Центр Сталінка Площа: 50/33/9 м2 Поверх: 8/8 (є техповерх над квартирою) Абсолютно нова квартира з сучасним ремонтом, за авторським дизайнерським проєктом, зробленим з високоякісних матеріалів. Функціональне планування : велика вітальня 20 кв.м з кабінетом, спальня з місткою гардеробною, кухня, санвузол. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Вбудована кухня, підвіконня-натуральне дерево, міжкімнатні двері прихованого монтажу, високоякісна сантехніка, все робилося для себе. Замінені всі комунікації, встановлено 2 зони підігріву підлоги, великий бойлер на 100л, продумано все до деталей для комфортного проживання, Ідеальне транспортне сполучення та всі переваги центру міста Вартість: 140т USD Ключі, показ в зручний для Вас час Готові прийняти гривню Телефонуйте, відповім на всі питання, що Вас цікавлять! Також готовий запропонувати всі альтернативні варіанти у цьому будинку та місті Київ

Кловський узвiз, 14/24

Розкішна квартира в престижному районі Печерська. Розташована навпроти ЖК Signature та ЖК Carnegie. Квартира з високоякісним, дороговартісним ремонтом. Паркетні підлоги, увесь меблі, скляні двері та вікна італійського виробництва. Індивідуальне опалення, тепла підлога, охоронна сигналізація. Увесь меблі залишається після продажу. Високі стелі, дуже тиха та затишна квартира. Всі вікна виходять у внутрішній двір з деревами. Квартира повністю укомплектована та готова до заселення. За 2 хвилини ходьби розташовані Кловський Сад, OKwine, ШОТІ, Signature, Карнегі. Квартира знаходиться у пішій доступності від станцій метро Кловська, Печерська, Арсенальна. До Маріїнського парку 5 хвилин ходьби, до Лаври 10 хвилин.

Кловський узвiз, 14/24

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ГОТОВА ДО ПРОДАЖУ розкішна 3-кімнатна квартира в монументальній сталінці, висота стелі 3м. Виконаний якісний дорогий ремонт в італійському стилі. Дубовий паркет по всій квартирі, дорогі меблі в стилях Прованс та Класики, вбудована кухня з усією необхідною побутовою технікою, газова колонка, пральна машина. Три просторі кімнати по 20кв.м., вбиральня, просторий санвузол з душовою кабіною. Балкон засклений, обшитий деревяною вагонкою, сушіння, освітлення. У квартирі є все необхідне, електрочайник, мікрохвильова піч, пральна машинка. Wi-Fi Інтернет. Телебачення, відеодомофон. У бідинку є ліфт. Є можливість приватизувати мансарду та збільшити площу квартири за рахунок другого поверху. Поруч знаходяться станції метро Кловська, Арсенальна, Палац Спорту, Торгові центри.

Кловський узвiз, 14/24