ЖК Перемога

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Перемога додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Відділ продажу
Пн - Пт: 10:00 - 18:00
Сб: 10:00 - 14:00
Нд: вихідний
Продажі відкриті
Підготовчі роботи

ЖК Перемога

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Перемога додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Відділ продажу
Пн - Пт: 10:00 - 18:00
Сб: 10:00 - 14:00
Нд: вихідний
Продажі відкриті
Підготовчі роботи
Продаж квартир від забудовника
Оновлено 18.10.2024, курс перерахування 41,54 грн/$
Вказати неточність
від 32 000 грн/м²
грн
$
Умови фінансування
Історія зміни мінімальної ціни у ЖК Перемога, грн/м²
Хмельницький, квітень 2024 - вересень 2024
ЛУН Статистика
квітень 24
травень
червень
липень
серпень
вересень
Розташування та генплан
Хмельницький Заріччя вул. Підгірна, 67
Вказати неточність
Генплан
Орієнтири
Мапа
Супутник
ЖК Перемога генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Документи
Станом на жовтень 2024
Вказати неточність
Статус будівництва
Оновлено 02.10.2024
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Ще від SM Building
Поруч із ЖК Перемога
ЖК Grand Royal
ЖК Grand Royal
Перший Парковий
Від 980 тис. грн
ТЦ "Агора"
ЖК Автобіографія
ЖК Автобіографія
Виставка
Від 1.08 млн грн
Дендропарк "Поділля"
ЖК Перлина Проскурова-3
Розтермінування 0%
ПЛАТИНУМБУД
ЖК Перлина Проскурова-3
Виставка
Від 1.42 млн грн
ТЦ "Агора"
ЖК Автобіографія Парк
ЖК Автобіографія Парк
Виставка
Від 1.18 млн грн
Дендропарк "Поділля"
ЖК Edem Перлина Проскурова-4
ПЛАТИНУМБУД
ЖК Edem Перлина Проскурова-4
Виставка
Від 1.25 млн грн
Дендропарк "Поділля"
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Вказати неточність

Перемога – сучасний та енергоефективний житловий комплекс в розвиненому діловому районі Хмельницького. Проєкт реалізує компанія «SM Building». Комплекс складається з одного 9 -поверхового будинку бізнескласу. На вибір запропоновано одно- та двокімнатні, а також двоярусні квартири різної площі. Кожна з них уособлює сучасне планування, раціональний розподіл простору, максимально зручне та функціональне розташування приміщень, світлі та просторі кімнати, а також всі необхідні інженерні мережі. Окрім того є можливість об'єднання квартир, що дозволить отримати більше планувальних рішень та видових характеристик. Так як будинок зведено на підвищенні, то крізь вікна квартир відкриватимуться гарні панорамні види на місто.

Проєктуючи ЖК «Перемога», забудовник приділив особливу увагу тепло- та звукоізоляції квартир, в результаті цього тут з'явилися надійні стіни з подвійної цегляної кладки з додатковим прошарком мінеральної вати, що утеплює декорований фасад. Високоякісні енергоощадні вікна забезпечать гарну інсоляцію приміщень. Також у кожній квартирі встановлюється індивідуальний газовий котел. За такої системи опалення зручно самому регулювати температуру у квартирі, не залежати від загальноміських комунальних мереж і економити на комунальних платежах.

Перший поверх в ЖК «Перемога» відведено під комерційні та гаражні приміщення. Також передбачено наявність підземного паркінгу з відеоспостереженням, до якого можна спуститись на безшумному грузопасажирському ліфті, та надійне бомбосховище з двома окремими виходами. В будинку продумано окреме приміщення для зберігання колясок, самокатів та велосипедів.

Для безпеки мешканців територія комплексу закрита та знаходиться під цілодобовою охороною. В оздобленому ландшафтним дизайном дворі облаштують дитячий ігровий та спортивний майданчики.

Інфраструктура

Житловий комплекс «Перемога» знаходиться за кілька хвилин їзди від історичного центру міста в мікрорайоні Заріччя, одному з найкомфортніших мікрорайонів Хмельницького. Розгалуженість транспортних ліній у цьому районі дозволяє без зусиль швидко дістатися будь-якої точки міста. Все, що потрібно для комфортного проживання знаходиться в межах 10 хвилин пішки. Поряд з будинком розташована велика кількість різноманітних магазинів та закладів харчування. Для людей, які дбають про своє здоров'я зручно розміщений неподалік сучасний спортивний комплекс, басейн, стадіон. Молоді мами зможуть оцінити близьку доступність дитячих садочків, шкіл, розвивальних та спортивних гуртків. Також вигідне місце розташування самого комплексу зумовлене ще й віддаленістю від головної дороги, тому шум машин та пил не заважатиме вашому комфорту дома.

Звідси можна зручно дістатись до центру міста - автівкою на таку подорож знадобиться близько 10 хвилин, а громадським транспортом - близько 20 хвилин. Найближча зупинка розташована за 450 м від будинку. Тут курсують автобуси №3, №,8, №21, тролейбуси № 18, №20 та понад десять маршрутних таксі. До залізничного вокзалу дорога на авто займе 12 хвилин, до автовокзалу №1 - 10 хвилин.

Поблизу ЖК Перемога» достатньо продовольчих магазинів та крамниць: за 6 хв пішки знаходиться магазин «Салямі», за 10 хв можна дійти до супермаркетів «АТБ», «Аврора», «BULKA маркет». За 6 хвилин на авто можна доїхати до великого ТРЦ «Оазис», в якому працює супермаркет «Сільпо», є магазини різної направленості, кінотеатр, фітнес-центр, дитяча кімната, зона фуд-корту.

Батьки найменших мешканців комплексу можуть за 5 хвилин пішки відводити дитину до дитячого садка №37 «Незабудка». На відстані до 15 хвилин пішки працюють муніципальні дитсадки №5, №47 та центр розвитку дитини «Казковий світ». Для школярів поряд з будинком розташовані загальноосвітня школа №25 та ліцей №4. До того ж поряд є чимало закладів позашкільної освіти: мовні школи, курси програмування, школи танців тощо.

До лікарів мешканці ЖК Перемога» можуть звернутися як до найближчої муніципальної поліклініки №2, так і до приватних медичних закладів: центру сімейної медицини «Марія Фемелі» та «Дитячої клініки лікаря Савчука».

Поблизу з будинком є ​​парк «Заріччя», трохи далі — дендропарк «Поділля» з доглянутою територією, фонтанами, дитячим майданчиком, мотузковим парком і велодоріжками.

Особливості

  • будинок зведено на підвищенні, тож з вікон відкриваються панорамні види
  • енергоефективні технології будівництва
  • стіни з цегли утеплені мінеральною ватою
  • великий вибір квартир, є двоярусні квартири різної площі
  • високоякісні енергоощадні вікна
  • індивідуальне опалення
  • закрита територія під охороною
  • підземний паркінг з ліфтом
  • бомбосховище з двома окремими виходами
  • дитячий ігровий та спортивний майданчики
Дивитись всі
ЖК Перемога
Контакти відділу продажу
Хмельницький, вул. Зарічанська, 13, IQ центр, оф. 307
Відділ продажу
Пн - Пт: 10:00 - 18:00
Сб: 10:00 - 14:00
Нд: вихідний
Найважливіші оновлення ЖК Перемога
Акції, знижки та спецпропозиції
Нові фотографії з будівництва, аерообльоти
Оновлення цін від відділу продажу
Оновлення документів в реєстрах