ЖК Parus

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Parus додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Parus

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Parus додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Вказати неточність
Генплан
Орієнтири
Аерообліт
Street view
Мапа
Супутник
ЖК Parus генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 27.07.2023
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Ще від Blago
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Парус
ЖК Паркова Алея
єОселя
Знижка 1 500 грн/м²
Blago
ЖК Паркова Алея
Угорники
Від 1.1 млн грн
ТЦ "Арсен"
Житловий район Manhattan
Знижка 1 500 грн/м²
Blago
Житловий район Manhattan
Набережна
Від 1.41 млн грн
Міське озеро
ЖК Comfort Park
“єОселя” на готові квартири
Знижка 1 500 грн/м²
Blago
ЖК Comfort Park
Пасічна
Від 1.23 млн грн
Собор Преображення Господнього
ЖК Family Plaza
єОселя
Знижка 1 500 грн/м²
Blago
ЖК Family Plaza
Княгинин
Від 1.22 млн грн
Парк воїнів-визволителів
Ще про цей проєкт
Про проєкт
ЖК Parus ще шукають як ЖК Парус
Вказати неточність

Житловий комплекс «Parus» в Івано-Франківську знаходиться в ідеальному місці на березі озера біля парку ім. Шевченка. До історичного центру всього три хвилини їзди. Зупинка міського транспорту розташована в ста метрах.

Інфраструктура

Одним з елементів комфорту, що привертають увагу інвесторів, які хочуть купити квартиру в ЖК «Парус» у м. Івано-Франківську від забудовника Blago developer, є розвинена інфраструктура.

Біля новобудови є коледж, кафе і спортивний комплекс. Поблизу розташована пошта, вищий навчальний заклад, магазини, ринок і супермаркет. Поруч дитячий садок і школа.

Проєктом передбачено:

  • салон краси;
  • фітнес-центр;
  • продуктовий магазин;
  • фешенебельний ресторан.

Обладнується безпечний підземний паркінг і велопарковка. Споруджуються також і інші об'єкти, які призначені для обслуговування потреб мешканців комплексу і мають величезне значення для забезпечення високої якості життя.

Характеристики новобудови

«Парус» – житловий комплекс, який відноситься до нерухомості клубного типу. ЖК на вул. Мазепи, 140а в м. Івано-Франківськ спроєктований з урахуванням новітніх тенденцій в архітектурі і технологій, що застосовуються в ході будівництва.

Монолітний каркас з армованого бетону забезпечує максимальну сейсмостійкість. Утеплення фасаду проводиться із застосуванням мінеральної вати «Rockwool». Шумозахист і теплоізоляція бельгійською алюмінієвою фасадною системою CW 50-HI фірми «Reynaers» гарантує комфортні умови та мінімальну вартість опалення.

Забезпечується також захист від вітру і пожежна безпека новобудови. Спеціальна попередня обробка «Seaside A» фасадних профілів унікальною фарбою «Coatex» забезпечує найвищий ступінь довготривалого захисту і чудовий неповторний вигляд будівлі.

Будинок оснащується ліфтами Gen2-premier MRL марки «Otis», на даху розміщується котельня, яка обладнана англійськими котлами «Wessex ModuMax». Встановлюються системи контролю доступу на територію і на паркінг, система аварійного оповіщення та пожежогасіння, цілодобове відеоспостереження та домофони з функцією дистанційного керування через Інтернет.

Про квартири

Унікальні планування 2-3-кімнатних квартир забезпечують максимум зручностей. Бельгійські фасадно-віконні системи останнього покоління «Masterline 8-HI» виробництва «Reynaers Aluminium», які засклені двокамерними склопакетами, що заповнені аргоном і укомплектовані високоякісною фурнітурою, гарантують максимальну енергоефективність. Їх приховані петлі підкреслюють оригінальний дизайн фасаду.

Вхідні двері максимального (четвертого) класу захисту мають ексклюзивну міцність, а також тепло- і звукоізоляційні властивості. На них встановлені чотири хромованих антизрізи й італійський замок «Moturra».

Усі електричні з'єднання проводяться пружинними клемами «wago», що забезпечують постійний надійний контакт, зокрема багатожильних, а також мідних і алюмінієвих дротів.

Дізнатися способи, якими відбувається продаж квартир в ЖК «Parus», ціни і телефон офісу можна на офіційному сайті, де також публікуються фото новобудови. Відгуки інвесторів доступні на різних тематичних форумах.

Дивитись всі