ЖК Новомостицький

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Новомостицький додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

ЖК Новомостицький

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Новомостицький додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Мапа
Супутник
ЖК Новомостицький генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 18.09.2020
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Новомостицький
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Вказати неточність

ЖК Новомостицький розташований на спальному Мостицькому масиві, але недалеко від активної частини Подолу та центру. На пагорбах, поруч з комплексом, розташований парк Березовий Гай, у якому стоїть будинок-музей Тараса Шевченка та росте 300-річний дуб.

Інфраструктура

У 2019 Київський метрополітен планує відкрити нову станцію «Проспект Правди». До станції від будинку можна буде дійти за 15 хвилин.

Біля будинку продуктові супермаркети та торговельні палатки з овочами та фруктами: пішки до «Сільпо» — 10 хвилин, до «АТБ» — 6 хвилин, до «Варусу» — 5, до «Фуршету» — 6 хвилин, а до «Фори» — 3 хвилини. На авто за 4-6 хвилин можна доїхати до ринків «Виноградар» або «Куренівський».

10 хвилин на авто — та ви у ТРЦ «Караван», де можна пройтися по магазинах, сходити у кіно, пострибати на батуті або покататися на роликах. Також за 10-15 хвилин на авто можна доїхати до мегамоллу «Лавина», у якому є тематичний парк розваг.

Для дітей дошкільного віку поряд з будинком дитячі садки № 98, № 72, № 775 «Подоляночка» та №8 «Плай». Також поруч навчальні заклади для школярів: до школи № 243 та німецько-української міжкультурної школи — 7 хвилин, до школи № 271 — 9 хвилин, до школи №8 — 13 хвилин, а до школи № 262 — 15 хвилин.

Поблизу розташовані консультативно-діагностичний центр, травмпункт, невідкладна медична допомога та центр первинної медичної допомоги №2.

Продовжити займатись спортом або розпочати тренування можна у одному з тренажерних залів біля будинку. Фітнес-центри пропонують класичні групові заняття, степ-аеробіку, пілатес, функціональний тренінг та інші напрямки фітнесу. Для тих, хто полюбляє танці — хіп-хоп, східні танці та стрип-пластика.

Особливості

  • планування з еркером — у двокімнатних квартирах 1 та 5 секцій запроєктовані напівкруглі виступи кімнат з панорамними вікнами

  • підземний паркінг та відкрита гостьова стоянка

  • дитяче «містечко», спортивний майданчик та зона відпочинку

Дивитись всі