Продаж елітної 5к квартири з краєвидом. ЖК Лікоград, Рудницького 3А. - стіни: цегла, перекриття: залізобетон, висота стель 2,75м, - квартира дворівнева 15-16,17 поверхах, - загальна площа - 215 кв.м. житлова площа - 110,7 кв.м. кухня - 28 кв.м. (з зоною відпочинку) Перший поверх: - велика кухня з зоною відпочинку - 3 кімнати - 2 санвузли - вбудована шафа Другий поверх: - дві окремі кімнати. - тераса (засклена) У квартирі встановлені лічильники на тепло, електроенергію та водопостачання. Працює консєрж Охорона та відеоспостереження Чисте парадне та два сучасні ліфти. Розвинута інфраструктура, біля будинку є: - школа - дитячий садок - продуктові магазини - відділення банків, пошти та аптека - Обладнаний дитячий та спортивний майданчик, Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності ст м Васильківська - 15 хвилин. В квартирі зроблено якісний ремонт! Фото матеріали не передадуть емоції перегляду. Запрошуємо! Чекаємо на Ваші пропозиції

ексклюзив
Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3 а

1к квартира з ремонтом, мебльована , WIFI, вся необхідна побутова техніка. Тепла і світла . Зручне планування. Облаштована всім необхідним. На території комплексу добре розвинена інфраструктура, дитячий майданчик, садочки, кафе, кавʼярні , салони краси , клініки, магазини, аптека. Зручна транспортна розвʼязка. Застеклена лоджія. Лікоград. 15хв пішки метро ВДНГ або метро Васильківська

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

Продаж 4-х кімнатної дворівневої квартири в ЖК Ліко Град 3 по вулиці Степана Рудницького (Академіка Вільямса), 3-А. Унікальна квартира у цьому комплексі, видова панорама на місто, зручне планування та шикарна тераса із зоною барбекю. Площа квартири – 244 кв.м. Площа тераси – 107 кв.м. Поверх 16-17/17. Планування: 1-й поверх: - кухня із зоною для сніданків; - вітальня з обідньою зоною; - гостьовий санвузол. 2-й поверх: - майстер спальня; - велика дитяча кімната (для трьох дітей); - 2 гардеробні; - санвузол; - величезна зона відпочинку з диваном для гостей домашнім кінотеатром, камін що діє, видова зона з телескопом, вихід на терасу. Ремонт зроблено у 2021 році, у квартирі все практично нове. На першому рівні, з холу вихід у простору світлу вітальню з великим сімейним столом, кухня-студія із сучасною побутовою технікою, санвузол. На другий рівень ведуть витончені сходи з натурального дерева, тут дитяча мебльована дитяча кімната з двома дитячими ліжками з великим гардеробом та виходом на відкриту террасу площею 107 м2, спальня з гардеробом, санвузол, кімната з каміном та домашнім кінотеатром також має вихід Високі стелі, панорамні окна з видом на місто, у квартирі світло, сонячно та тепло зимою. Авторський дизайнерський проект, поєднання кольорів, фактури матеріалів, якісна меблі, сантехніка, побутова техніка найкращих виробників забезпечують комфорт. У всіх кімнатах підлога з паркету. Тераса з японським вентильованим фасадом та зоною барбекю варта окремої уваги. Вихід на неї з двох кімнат: з дитячої та вітальні. 107 квадратних метрів покритих терасною дошкою. Є все для відпочинку: мангал із цегли, стіл із натурального дерева на 6 персон, меблі з натурального ротангу, мийка, 17 м2 накриття. У парадному домофон, консьєрж, відеоспостереження, 2 ліфти. Інфраструктура: У дворі підземний та гостьовий паркінги, дитячий майданчик, кафе, кавярні, магазини Сільпо, Новус, Ашан, АТБ, дитячі садочки, Школа ЛІКО, Один з найбільших спортивних комплексів СпортЛайф, у 5 хвилинах на авто найбільший ТРЦ Республіка. Поруч зупинка громадського транспорту, чудовий парк та сквер із какскадом озер та прогулянковою зоною. Станції метро Виставковий центр та Васильківська у пішохідній доступності. Є детальний відеоогляд квартири, на запит відправляємо. Чекаємо на перегляди, з будь-яких питань набирайте за номером вказаним в оголошенні.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 3А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж повноцінної чотирикімнатної квартири в ЖК Ліко Град-3, будинок монолітно-каркасний 2012 року побудови. Адреса: вул. Рудницького Степана (Вільямса академіка), 5. Площа квартири 116 кв.м. Поверх 10/18. Планування квартири: – кухня 17,3 кв.м; – вітальня із зоною відпочинку 35,3 кв.м; – спальня дитяча 11,7 кв.м; – спальня основна 16,8 кв.м; – друга дитяча спальня 17,2 кв.м; – 2 санвузли, один з ванною; – балкон з місцями для зберігання. Продаж з усім наповненням, що є на фото, залишається абсолютно все. Стан ремонту – заїдь і живи. Дуже багато шаф та місць для зберігання. Квартира знаходиться в ЖК Лікоград-3, комплекс закінчили будувати в 2017 році, вся інфраструктура нова. Дуже багато дитячих майданчиків та спортивних майданчиків, футбольні та баскетбольні поля. Є великий підземний паркінг. Метро Васильківська, Іпподром, Виставковий центр у пішій доступності. Навпроти будинку Ашан, Атб, в 10 хвилинах супермаркет Сільпо. У кожному будинку на перших поверхах є комерція, тому є велика кількість кафе,салонів краси,поліклінік,зоомагазинів і т.д. У 5 хвилинах є велика приватна школа Liko-School (Ліко Школа), крім цього є і державні школи та дитячі садки. У 10 хвилинах ходьби, біля ЖК Венеція, каскад озер із прогулянковою зоною, один із найбільших спортклубів “Спортлайф”, ТРЦ Республіка. Документи в порядку, більше 3-х років, квартира готова до продажу.

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 5

• Без %, 1-к квартира, 40 м2, ЖК Ліко Град, вул.Юлії Здановської(Ломоносова) 46/1. • Дорогий ремонт.Свіженька і гарненька, дуже світла та затишна. • Має окрему кімнату і кухню. Повністю мебльована.Двоспальне ліжко.Шафа-купе в кімнаті та гардеробна кімната в коридорі. • Має балкон з панорамними вікнами. • Побутова техніка теж є: посудомійна машина,бойлер, пральна машина, кондиціонер, холодильник. • 4 поверх,що дуже зручно. • Ви і ваші рідні в безпеці: консьєрж в будинку, охорона та безліч камер нагляду на території комплексу. •Найважливіше!В будинку є дизель-генератор,шо забезпечує подачу води та тепла. • В ЖК "Ліко Град" є все, або майже все: крамниці, кавярні, салони краси, фітнес-центр, футбольне та волейбольне поля, спортивні та дитячі майданчики, зелені сквери та тінисті доріжки.Найбільший "Спорт Лайф" с басейном. • Новус,Ашан,Сільпо, Нова та Укрпошта, відділення Розетки. • Для дітей: дитячий садок, а поруч з комплексом декілька садочків та шкіл на вибір. • Для вашого авто: підземний паркінг або гостьові місця на території для мешканців будинку. • Парк ВДНГ: великий, з локаціями на будь-який смак: озеро, качки, алеї та розваги. • До метро "Виставковий Центр" 12 хвилин пішки. • Квартира варта вашої уваги – приходьте на перегляд! • Ціна: 78000 $, комісія для покупця – 0 %.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1

⭐⭐⭐⭐⭐ Продається 1к квартира в ЖК Ліко-Град 3 ✅ Квартира після КОСМЕТИЧНОГО РЕМОНТУ ✅ Завжди є де припаркуватись ✅ Вся техніка залишається ✅ Ідеально як для себе так і під сдачу. Заїжджай та живи ☎️ Дзвоніть, із задоволенням організую перегляд!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

Продається затишна та простора 1-кімнатна квартира в житловому комплексі "Ліко-Град 3" м.Київ вул. Мейтуса 4А Загальна площа: 47м2 11 поверх з 18 Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, стиль та зручність. Квартира має сучасний ремонт та повністю укомплектована необхідною технікою, включаючи пральну машину, бойлер, кондиціонер, духову шафу, плиту та мікрохвильову піч. Простора кухня-вітальня та затишна спальня створюють атмосферу домашнього затишку та гармонії. Житловий комплекс "Ліко-Град 3" розташований у мальовничому Голосіївському районі Києва, відомому своєю розвинутою інфраструктурою та зручним розташуванням. У пішій доступності знаходяться ТРЦ Respublika Park, Metro, Епіцентр, ВДНГ та Голосіївський парк, що забезпечує легкий доступ до всіх необхідних послуг та розваг. Ця квартира - ідеальний вибір як для проживання, так і для інвестиції. Не упустіть свій шанс стати власником цього чудового житла!

Мейтуса композитора вул., 4А

ЖК Ліко Град. Продаж квартири на 11 поверсі, двостороння. Загальна площа 125.3 м2 Встроєна кухня, варочна поверхність, посудомійка, микрохвольва піч, духова шафа. Вітальня, три окремі кімнати. Повністю мебльована. Квартира дуже світла. Охайне парадне, два ліфта.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 52/3

Квартира світла та простора, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Велика спальна кімната, наявна гардеробна кімната, балкон засклений. Ванна кімната з душовою кабіною. Комплекс з чудово розвиненою інфраструктурою, поруч станція метро, парк. ЖК "Лікоград", будинок 2015 року, утеплений, Н=2.70м, підземний паркінг, консьєрж, дитячий та спортивний майданчики, дитячий садок, школа, стоматологічна клініка, магазини, "Сільпо", озера, фітнес центр, церква, салони краси, ТРК Ліко-град, Ст.М"Виставковий центр", Ст.М "Васильківська". Транспорт: Маршрутне таксі №209, 491, 499, 508, Тролейбус №45.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

ЖК Лікоград Продам 2-х кімнатну квартиру в одному з найкращих районів Києва в новому будинку. В квартирі зроблено якісний ремонт за дизайн-проєктом. Квартира укомплектована меблями та технікою, все залишається новим власникам. Є велика гардеробна кімната, що зробить ваше прожавання в цій квартирі комфортним та затишним.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1

Житлові комплекси у Київ

🌟‼️Продається 1-кімнатна квартира в ЖК "Ліко-Град"‼️БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦІВ‼️ 📍 Адреса: м. Київ, вул. Блії Здановської (Ломоносова), 50/2. 🏢 Поверх: 4-й з 16 📐 Загальна площа: 44 кв.м Жила площа - 20,8 кв.м 🍳 Кухня - 11,1 кв.м Висота стелі- 2,75м. 🛀 Санвузол окремо. Особливості квартири: Сучасний ремонт: Виконано з використанням якісних і дорогих матеріалів. Функціональне планування: Кожен квадратний метр використовується раціонально, з розподілом на окремі зони. Комфортний клімат: Встановлено кондиціонер. Економія на комунальних платежах: Встановлено лічильник на опалення. Повна меблювання: Вбудована кухня та техніка провідних ТМ, пральна машинка, холодильник, бойлер, облаштовані шафи-купе. Будинок і територія: Рік забудови: 2014 Технологія будівництва: Монолітно-каркасна Парковка: Гостьовий паркінг на території ЖК, поруч підземний паркінг. Безпека: Консьєрж, охорона. Комфорт: Презентабельна вхідна група, дитячий майданчик. Інфраструктура: Зручне розташування: Поруч головні автомагістралі, що дозволяють швидко дістатися будь-якої точки міста. Розвинена інфраструктура: Поліклініка, лікарня, супермаркети, магазини, банки, кафе, ресторани, "СпортЛайф". Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто шукає комфортне житло з усіма зручностями в сучасному житловому комплексі. 📞 +38(067)508-22-24; Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд або отримати додаткову інформацію! Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

У продажу пропонується елітна квартира з новим ремонтом, в якій ще майже ніхто не проживав. Розташована в сучасному житловому комплексі "Ліко Град" за адресою Степана Рудницького, 5а. Квартира має наступне планування: Простору вітальню, Дві затишні спальні, Роздільний санвузол, Велику кухню. Коридор, З вікон квартири відкривається чудовий вид на Голосіївський район. У будинку 4 ліфти (2 вантажні і 2 пасажирські, консєрж сервіс, відео спостереження) Поруч стоянка для авто. Двір облаштовано дитячими та спортивними майданчиками Інфраструктура навколо дуже розвинена: поруч є всі необхідні магазини, кавярні, спортивні зали, салони, школи та дитячі садки. До станції метро "Васильківська" курсує пряма маршрутка, доїзд займає всього 5 хвилин. Запрошуємо Вас на перегляд. A.5.5.7.1

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 5А

Продається 1-кімнатна квартира з ремонтом та меблями у ЖК "Лико-Град" вул. Ломоносова 50/2 Шукаєте ідеальне місце для комфортного життя в Києві? Ця квартира саме для вас! Загальна площа: 40 м² 15 поверх з 17 Стан: Зроблений якісний ремонт, повністю мебльована Квартира готова до заселення: вам не доведеться витрачати час і гроші на ремонт і меблювання. Інтерєр виконаний у світлих тонах, що створює відчуття простору та світла. Кухня обладнана сучасною технікою та якісними меблями. У ванній кімнаті - якісна сантехніка. Встановлено кондиціонер, який забезпечить комфорт у будь-яку пору року. ЖК "Лико-Град" - це територія із закритим доступом, цілодобовою охороною та відеоспостереженням, що гарантує вашу безпеку. На території комплексу є дитячі майданчики, зони для відпочинку, магазини, аптеки, кафе та інші необхідні обєкти інфраструктури. Переваги розташування: Зручна транспортна розвязка Близькість до метро "Іподром" та "Виставковий центр" Наявність паркомісця Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири! Для додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте прямо зараз!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

Без комісії. Продається 1 кім. квартира (49 м2) в ЖК Ліко-Град 3, вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 46/1 , до ст. метро «Виставковий центр» - 1 км. 49,2/24,5/12,0 кв. 2/16 поверх Будинок: -Будинок відноситься до ЖК Ліко-град 3, 2017 року побудови -Технологія будівництва монолітно-каркасна -Висота стелі 2,75 м. -Консьєрж -Доступ на поверх тільки по ключу -На території ЖК та навколо будинку достатньо місць наземного паркування, є платні парковки. -Будинок під’єднано до автономної котєльні Ліко-град, тому тепло буде завжди. Квартира: -Комфортний 2 поверх, вода та тепло буде завжди. -Ремонт робили для себе з якісних матеріалів. В оренді не була. -Квартира дуже світла, тепла та затишна. -Велика кухня 12 метрів. -Великий балкон. -Квартира укомплектована вбудованою кухнею та необхідними меблями. -Продається з усією великою та дрібною побутовою технікою. (Бойлер, холодильник, пральна машина, СВЧ, чайник). -Великий розкладний диван -Велика шафа купе зроблена на замовлення, можна перемістити до іншої стіни -Квартира у середині будинку -Лічильники на все, невеликі тарифи з обслуговування Інфраструктура: ЖК Ліко-град 3, це комплекс з розвиненою інфраструктурою. Поруч дитячий садок, школа, фітнес-центр "Спорт-Лайф" з басейном, супермаркети "Новус", "ТопМарт", ресторани, поруч Голосіївський парк. до ст. метро «Виставковий центр» - 1 км. Без комісії для покупця Документам більше 3 років. Первинний власник. Продаж по довіреності Ексклюзив на продаж та рекламу З колегами співпрацюю без дублювання реклами.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1

Теремки, Голосієвський р-н, Вільна квартира у Ліко Граді по вул. Здановської, 46/1. Ремонт зроблений по проекту, повністью мебльована та облаштована побутовою технікою. Гарне , продумане планування. Є 2 паркінга , можлива оренда. Фото реальні. Перегляд у будь-який час.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1

Пропонуємо на продаж квартиру у ЖК Ліко Град Квартира в гарному стані, світла, комфортна, якісний ремонт 2012 року, є вся необхідна побутова техніка і меблі (холодильник, морозильна камера, посудомийна та пральна машини, осмос, духова шафа, витяжка, плита, бойлери, кондиціонери, телевізор, підігрів підлоги у ванній кімнаті, на підлозі паркетна дошка, встановлені лічильники на опалення/воду/світло) Планування: квартира двостороння, просторий хол, столова, вітальня, дві окремі спальні, балкон, гостьовий туалет, ванна кімната (душ, ванна, туалет, умивальник). Парадне: доглянуте, два ліфти, консʼєрж. Прибудинкова територія зелена, дитячі та спортивні майданчики, є підземний паркінг, дит. садок, школа, клініка Denis, Ашан

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 5

Пропонується затишна та комфортабельна двокімнатна квартира. Вона складається з двох окремих кімнат, стильно обладнаної кухні, просторої ванної кімнати, окремої зони для прасування та прання, а також великої шафи для зберігання речей. На вас чекає великий світлий балкон з натурального дерева, який за бажанням може стати додатковим місцем для роботи чи відпочинку. У квартирі виконаний якісний ремонт: натяжні стелі, двері з натурального дерева, стіни під фарбу, а у кімнатах та коридорі викладено ламінат з натурального дерева. Ванна кімната оснащена унікальним тіковим деревом на підлозі, яке відоме як корабельне дерево, що надає відчуття теплоти та затишку. У квартирі є вся необхідна побутова техніка для комфортного життя: електроплита, духова шафа, посудомийна машина Bosch, витяжка, пральна машина з функцією сушіння, бойлер, електронні батареї та кондиціонер. Додатково встановлені лічильники на воду, електроенергію та тепло. Будинок має теплу атмосферу та тихих сусідів, а також привітливого консьєржа. Є шлагбауми для вїзду на паркінг та кілька ліфтів. На поверсі знаходиться загальний балкон з чудовим видом на Аеропорт Жуляни. У районі розвинена інфраструктура: дитячі садочки, школи, ресторани, супермаркети, магазини, медичні установи та парки знаходяться в непосредній близькості. Метро ВДНГ, Васильківська, Іподром 15 хвилин пішки. Запрошуємо на перегляд!

Мейтуса композитора вул., 4

Продаж видової дворівневої 4-кімнатної квартири загальною площею 235м2 (квартира у двох рівнях 139м2 + велика відкрита тераса 96м2) на 18,19пов./19 по вул.Ю.Здановської (Ломоносова), 50/2 в ЖК Ліко-Град 3 Правильне зручне планування: на першому рівні, з холу, простора світла вітальня з панорамними вікнами із захоплюючим видом на місто та високими стелями (Н-3,5м), спальна кімната, гостьовий санвузол; на другий рівень ведуть витончені сходи з натурального дерева, тут кухня-вітальня з виходом на відкриту терасу площею 96м2, спальна з будуаром та виходом на терасу, ванна кімната з вікном на терасу та велика обладнана гардеробна кімната (16м2) Всього площа обєкту складає 235м2 (квартира у двох рівнях 139м2 + 96м2 відкрита тераса) Високі стелі, панорамні вікна із захоплюючими краєвидами, у квартирі світло та сонячно; з тераси відкриваються чудові краєвиди навкруги Авторський дизайнерський ремонт, поєднання кольорів, фактур матеріалів, якісні меблі, сантехніка, побутова техніка найкращих виробників забезпечують комфорт; власна велика відкрита тераса особливо радуватиме Вас у теплу пору року! Поруч немає галасливих сусідів, ця квартира поєднує в собі переваги заміського приватного 2-поверхового будинку з плюсами життя у місті У парадному – домофон, консьєрж, відеоспостереження, 2 ліфти Будинок-індивідуальний проект Ліко-Холдинг 2015 року; монолітно-каркасний, газоблок, утеплювач У дворі – підземний та гостьовий паркінги, дитячий та спортивний майданчики, кафе, кавярні, магазини, салон краси До станції метро Виставковий центр, Національного Експоцентру України – 10 хвилин ходьби У квартирі зараз ніхто не зареєстрований, власник знаходиться в Україні, все готово для швидкої угоди Запрошую на перегляд у зручний для Вас час, за попередньою домовленістю; гарне місце для життя, рекомендую!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

До продажу пропонується простора трикімнатна квартира з ремонтом у затишному Голосіївському районі, ЖК Лікоград. Поруч кафе, ресторани, аптеки, кавярні,продуктові супермаркети Ашан, АТБ, Сільпо, зупинка громадського транспорту прям під будинком, до м. Васильківська, Іподром 15 хвилин пішки. У 10 хвилинах їзди сучасний та найбільший ТРЦ Respublika. Квартира знаходиться на 11-му поверсі, загальна площа 115 м.кв. По плануванню: три окремих кімнати, робоча зона кухні та відокремлена вітальня з диваном та телевізором, два санвузла, квартира повністю мебльована, є засклена лоджія та відкритий балкон. Вікна виходять у двір та на вулицю Рудницького, планування двостороннє. ЄОселя не розглядаємо. Ключі на руках. Ціна 165 000 $

ексклюзив
Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 5

Розвинений комплекс ЖК "Ліко-Град" розташований у зеленому районі столиці за адресою вул. Симоненка, 5. Квартира площею 76/20/42 кв.м (8 кв.м спальня, 12 кв.м дитяча, 42 кв.м кухня-студія, 3 кв.м балкон) знаходиться на комфортному 12 поверсі 16-поверхового монолітно-каркасного будинку. З квартири чудові вид у двір при мінімальному шум з вулиці. Ремонт виконано за дизайн-проєктом під авторським наглядом. Стильний та сучасний інтер’єр. Зручне планування квартири для комфортного проживання родини, яка хоче багато часу проводити разом. Простора та світла кухня-студія з багаторівневим освітленням створює затишок. Вона оснащена кухнею "Меркс" з італійськими фасадами та усією необхідною технікою: духовкою та варильною поверхнею Gorenje, холодильником LG, посудомийною машиною та витяжкою Franke, кухонними меблями Calligaris. Для вашої зручності також є телевізор LG, кондиціонер Toshiba (напівпрофесійний, для великих обємів) та система очищення питної води - зворотний осмос. Зі студії є вихід на утеплену лоджію з опаленням та теплою підлогою, де обладнано робоче місце. Можливість використовувати лоджію протягом усього року. Додатковий простір для роботи. В спальні ліжно Енран, забезпечуючи комфорт та зручність. Дитяча кімната простір для гри, навчання та відпочинку. У квартирі є два санвузли з ванною та душем, сантехніка брендова – Villeroy and Boch, пральна машина та сушка Bosch, бойлер. Додаткові зручності включають гардероб при вході, теплу підлогу по всій квартирі та балконі, систему пультової охорони з датчиками руху, лічильники води та опалення, нову електропроводку з декількома групами та індивідуальними автоматами на енергомістку техніку. Комплекс має розвинену інфраструктуру: перші поверхи зайняті магазинами, салонами, кафе, аптеками. Поблизу три супермаркети, "Спорт Лайф", декілька клінік, дитячий садок та школа "Ліко". В пішій доступності багато державних шкіл та садочків. Розвинена система громадського транспорту дозволяє дістатися до метро "Виставковий центр" за 15 хвилин пішки. Чистий продаж (беремо задаток). Первинні документи (жодних юридичних складнощів), перший власник, ніхто не прописаний. Швидка угода. Ключі на угоді (Можливість швидко вїхати.) Запрошуємо на перегляд.

Симоненка  вул., 5

Без комісії для покупця! У власності більше 3 років. Продаж затишної 1-кім. квартири в сучасному ЖК Ліко Град 3 Адреса: вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 50/2 -44.8м2; -8/14 поверх; -вікна на південну сторону; Гарне планування: передпокій з гардеробною, ванна кімната, кухня, житлова кімната розділена на зону вітальні та спальню, балкон. В квартирі багато місця для речей. Є робоче місце у вітальні. Укомплектована: посудомийкою, мікрохвильовкою, дух. шафою, плитою, фільтром питної води, пральною машиною, бойлером, кондиціонером, телевізором. ЖК Ліко Град з гарно розвиненою внутрішньою інфраструктурою. На території безліч магазинів, лампових кафешок, гостьовий та підземний паркінг, спортивні майданчики. В пішому доступі кілька великих супермаркетів, спортзалів, паркова зона з озерами. Актуальна та чекає на ваш візит. Телефонуйте!

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2

Квартира з окремою гардеробною по вул Юлії Здановської (Ломоносова) 50/2. Будинок підключено до котельні Ліко Граду. Повністю мебльована і готова до проживання, тепла та затишна квартира з гардеробною при вході. Квартира з однією спальнею, в якій передбачено ліжко з нішою для білизни, вбудовану шафу, комод та відкриті полиці. Сан вузол з ванною та великим бойлером, пральною машиною. Велика і функціональна кухня з вбудованою посудомийною машиною та з окремим містким холодильником Лібхер. З кухні є вихід на відкритий балкон. Неподалік метро. Внизу кафе і ресторани, аптеки і сучасна клініка Денис у 3 хвилинах пішки. Недалеко від будинку знаходяться два озера з прогулочною зоною, церква та великий спортлайф з Олімпійським бассейном, призначеним також для стрибків у воду. Є нова парковка для машини поряд з будинком.

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1

Продається 3 кімнатна квартира за адресою Степана Рудницького, 5А (Академіка Вільямса) ЖК "Ліко-Град 3" Площа квартири — 100,9 м2 - кухня 18,6 м2; - вітальня прохідна 21,5 м2; - перша спальня 18,5 м2; - друга спальня 16,3 м2 + балкон; – санвузол 3,5 м2, вбиральня 1,6 м2; поверх: 8/21 Квартира сонячна та тепла. Квартира мебльована та готова до проживання. Вся кухонна техніка встановлена: плита, духова шафа, мікрохвильова, холодильник, посудомийка. Пральна машина та бойлер на гарячу воду, кондиціонери. Парковка є підземна (паркінг) та гостьова. Розвинена інфраструктура: поряд супермаркети "Ашан", "Атб", приватна школа Liko-School (Ліко Школа), державні школи та дитячі садки. У 10 хв. пішки до зони відпочинку біля озера, спортклуб “Спортлайф”. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-відновлення 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) Є відео огляд Для перегляду телефонуйте або пишіть в телеграм tovstuha_realty Зустріну Вас у Вашій новій оселі! Без комісії для покупця. Євгеній Товстуха Код 469262 Место расположения: Киев, Голосеевский район, ЖК Лико Град, Улица Степана Рудницкого (Академика Вильямса) Симоненко, Мейтуса, Маршала Конева

Рудницького Степана вул. (Вільямса академіка), 5А

Продам чудову 1х кімнатну квартиру ЖК Лікоград -3 За адресою Вулиця Юлії Здановської вул. (Ломоносова) 46/1 Є відеогляд youtu.be/jtVR_cVlS5g Загальна площа 44 кв.м, Квартира знаходиться на 11 поверсі. Квартира світла та простора, зроблені стіни під фарбування, зроблена електрика по квартирі та частково комунікації – це з одного боку дозволить вам зекономити до 3х тижнів роботи ремонтників та на додаткових вкладень в чорнову роботу. Поміняні вікна, на більш енерго ефективні. Будинок теплий взимку та прохолодний влітку, був введений в експлуатацію в 2017 р. В під’їзді консерж, ліфти Otis, звичайний та вантажний. На секцію куплений генератор. В будинку є просторий підземний паркінг, який використовується як укриття. Можна орендувати або придбати паркінг. Розвинена інфраструктура в пішій доступності: Атб, новус, ашан, сільпо, банки, аптеки, державні та приватні школи та садки, у дворі сучасні дитячі майданчики, спорт зона, теніс, баскетбольна, волейбольна та футбольна площадки, ресторани. В мікрорайоні є мальовничі озера та парк з розвагами та прогулянковою зоною, Спортлайф з найбільшим в Україні басейном та вишкою. Виставковий центр, Урбан парк, велика зелена паркова зона 10 хв пішки. Неподалік з мікрорайоном розташовані Епіцентр, Метро, Тц Республіка-парк. Зупинки громадського транспорту 50 м, поряд 3 станції метро Васильківська, Вднг, Іподром, 10 хвилин пішки. Документи: Більше трьох років, діти не прописані. Власник буде на угоді. Можливий продаж по єОселі. Ключі на руках, оперативний показ. Без комісії поряд ЖК Венеція, Сонячна Брама, ПаркЛенд. Республіка. Перфектаун. 4 сезона.

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 46/1
1 - 24 з 78 результатів