Дніпровська наб., 25

#3315 Вашій увазі пропонується затишна та простора квартира для Вашої сім’і у якісному цегляному спецпроекті на Дніпровській набережній 25. Квартира на комфортному поверсі з раціональним плануванням - простора кухня-вітальня, три окремих спальних кімнати, два санвузли. Три засклених балкони з опаленням. Гарний краєвид на Дніпро! У ремонті використані тільки якісні та натуральні матеріали. Повністю обладнані всіма меблями та технікою. Дитяча кімната з власною гардеробною, основна спальна кімната з власною гардеробною, кабінет-спальня. На підлозі паркетна дошка, підігрів підлоги. Кондиціонування Mitsubishi. Сантехніка Villeroy&Boch, Laufen, Glass, Grohe. Три проточних водонагрівачі Siemens. Лічильники на опалення. На поверсі є комора для загального користування. Доступ до під’їзду через електронний ключ або через мобільний додаток. Дуже зелена та облаштована територія - багато дитячих майданчиків, кафе та ресторани, поруч декілька дитячих садочків та шкіл. Підземний паркінг та укриття. Через дорогу ТРЦ River Mall, набережна Дніпра. Чудово розвинута транспорта розв’язка! Квартира варта Вашої уваги! ЗАписуйтесь на перегляди!

Дніпровська наб., 25

Трикімнатна квартира з найчарівнішим видом на місто та дніпровські кручі! Сантехника - Grohe Кондиціонери - Mitsubishi (конвекторні) Побутова техніка - Siemens Домашний Hi-Fi від бренду Marantz та Dali Сучасні меблі За всіма питаннями прохання звертатись WhatsApp, Viber 067 777 01 66

власник
можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 25

Дарницький р-н , вул. Дніпровська набережна 25 , двокімнатна квартира на шостому поверсі 24 - поверхового цегляного будинку. Чудове розташування в 19 - ти хвилинах пішки від метро Осокорки, відмінна транспортна розв’язка,максимально розвинена соціальна та побутова інфраструктури: ТРЦ ,, River Mal “ , у дворі школа , дитячий садок. Про квартиру : дві окремі кімнати 14,7м2 ( з балконом -лоджією) і 19,3м2 , кухня - вітальня 24,5м2, укомплектована меблями і технікою.Коридор 9,1м2 з вбудованою шафою- купе,санвузол 5м2 . Дуже простора квартира з максимально комфортним плануванням , дуже сонячна і світла , у гарному стані . Продається з меблями. Є великий тамбур на дві квартири. Під їзд чистий , гарний, є консьєрж . Встановлено сучасний домофон , ліфти ,, Отіс " . Будинок побудований за індивідуальним проектом . Ласкаво просимо ! Без комісії .

Дніпровська наб., 25
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВІДЕО ОГЛЯД квартири - youtube.com/watch?v=sGYPMDZC-7s Продається 3к квартира в новому будинку, чудовому місці та ТОПовій локації Дарницького району Києва - на Дніпровській Набережній Києва біля метро Осокорки, орієнтовно 10 хв пішки - Дніпровська набережна 25 Днепровская набережная 25. Квартира - 105 квм (по факту порядка 110квм, так як балкон на кухні приєднаний до кухні) , розташовується на 17му поверсі. Вікна виходять на південь - із вікон відкриваєтсья гарна панорама Києва, Дніпра та Печерських пагорбів. Планування додається - кухня і гостьова поєднані, 2 спальні окремо , гардеробна (можна під й санвузол переобладнати). санвузол, 1н балкон засклений і величезна прихожа. Стан квартири вцілому задовільний - ремонт якщо і потрібний, то косметичний. Фото свіжі та актуальні, відео свіже. Є лічильник опалення за квартирою (встановлений на поверх нижче). Юридичний аспект: власник 1на жінка, придбано більше 3х років, придбано в шлюбі - чоловік дозвіл надав. Ніхто не прописаний. Вже розпочата процедура закупівлі генераторів на ліфти, орієнтовно у вересні їх остаточно встановлять. Ціна: Стартуєм 110 тисяч, торг. Квартира вже вільна - показуємо, готова для придбання. Брокерські - 2%.

3к 110м Дніпровська набережна 25 Генератор на ліфт Осокорки Позняки