вул. Ільфа та Петрова, 57

Продам 3-х квартиру на Таирова, на улице Ильфа и Петрова. Кирпичный кооперативный дом. Расположена на 5-ом этаже. Комнаты раздельные. Балкон и лоджия застеклены. Санузел раздельный. Есть кладовка. Общая площадь 68 метров. Металлопластиковые окна, Два кондиционера. Закрытая парадная на чипе, при входе установлена камера, новый лифт. Зеленый благоустроенный двор. Множество парковочных мест. Отличный район, в шаговой доступности две школы, детские сады, база Черноморец, су Звоните! Отличный вариант.

Ільфа та Петрова вул., 57

Предлагается к продаже однокомнатная квартира на Таирова, улица Ильфа и Петрова. Квартира в чистом жилом состоянии. Остается мебель и бытовая техника. Балкон застеклён. Квартира очень теплая и светлая. В доме чистые и ухоженные парадные. Возле подъезда есть место для парковки автомобиля. Отличное расположение дома, рядом школа номер 89 , детские сады, аптеки, супермаркеты, фитнес-клубы, стадион "Черноморец" и салоны красоты. В шаговой доступности остановки общественного транспорта с развязкой в любую сторону города. Организуем показ в удобное для Вас время. Звоните!

Ільфа та Петрова вул., 57

Теплая и светлая квартира с капитальным ремонтом, поменяна сантехника, электрика, делали для себя. Рядом красивый парк, в пешей доступности море, рядом школа, детский сад, 5 супермаркетов, рынок, отличная транспортная развязка.

Ільфа та Петрова вул., 57
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзивна квартира в цегляному будинку по вул. Ільфа та Петрова. Простора з якісним капітальним ремонтом. Виконано перепланування, два входи до квартири - окремий та з парадного будинку свій палісадник, підвал-льох. Опалення індивідуальне газовий котел, кондиціонери! У 30 метровій їдальні та санвузлах система "тепла підлога". Це може бути також чудовою пропозицією під салон, дитячий центр розвитку, медичний центр і т.д. Є дозвільні документи на другий вхід та котел. Квартира продається з вбудованими меблями та технікою, розташована в густонаселеному мікрорайоні з гарною транспортною розвязкою.

Ильфа и Петрова улица, 57, Киевский, Одесса, Одесская 82000.0 USD

У продажі 4кімнатна квартира на вул. Ільфа та Петрова. В квартирі своє індивідуальне опалення. Чотири окремі кімнати. Прибудована пристройка. Є своє власне підвальне приміщення. Будинок розташований поруч зі школою. Прекрасно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка району. Близькість до моря. Квартиру можна розглядати під різні державні програми. Телефонуйте, оперативно організуємо показ! Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 202446

Ильфа и Петрова улица, 57, Киевский, Одесса, Одесская 82000.0 USD

Продається затишна трикімнатна квартира в місті Одеса. Нерухомість знаходиться на 5 поверсі 9-поверхового будинку. Площа квартири складає 69 кв.м. Опалення централізоване. Стан приміщення хороший, є можливість заїхати і жити. Ця вторинна нерухомість ідеально підійде для сімейного проживання або як інвестиція. Не втрачайте шансу стати власником затишного житла в одному з найкращих міст України. Розвинена інфраструктура району, поблизу супермаркети , школи , дитячі садки.

Ильфа и Петрова улица, 57, Одесса, Одесская 38000.0 USD