вул. Соборна (Леніна), 46

БЕЗ %. Продам 1к квартиру на Софіївській Борщагівці, вул. Соборна, буд. 46. Прохання телефонувати з 9:00 до 00:00, а краще писати у телеграм чи вайбер, відповідаю протягом 10 хвилин. Швидка та безпечна угода! Документи повністю перевірені та підготовлені до продажу. В квартирі ніхто не прописаний. Власник в Україні. Розглянемо всі ваші пропозиції! Стан помешкання — заходь та живи! Відсутні будь-які недоліки. Є великий балкон, розділений санвузол. Оселя повністю укомплектована меблями та технікою, які готові залишити новим власникам! Тихі та культурні сусіди! Комфортний 2-й поверх. Сонячна сторона, дуже тепло взимку. Загальна площа — 40.4 кв.м., спальна кімната — 16 кв.м., кухня — 10 кв.м., великий засклений балкон. Встановлено лічильники на електроенергію, гарячу та холодну воду, лічильник газу, індивідуальний лічильник на опалення. Квартира дуже тепла, за рахунок наявності своєї котельні, яка знаходиться на даху будинку (чудово опалюється взимку). Цегляний будинок 2008 року побудови. Закрита територія, є відеоспостереження за двором та підʼїздами будинку, безкоштовне паркування у внутрішньому дворі! Біля дому розташовано дитячий майданчик. Школа та дитячий садочок через дорогу. В 10 хвилинах пішки знаходиться парк із зонами відпочинку. В самому будинку розташований великий продовольчий супермаркет, барбершоп, кавярня, ательє та квітковий магазин. До станції метро "Академмістечко", "Житомирська", "Нивки" — 15 хвилин, зупинка транспорту через дорогу від будинку! Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! За запитом надсилаю відеоогляд квартири! Ексклюзивний варіант, співпрацюю з колегами без дублювання реклами.

ексклюзив
Соборна вул., 46

Софіївська Борщагівка. вул. Соборна буд.46. Продам 3-х кімнатну квартиру 1/9 -ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 66,8кв.м. Жила площа 39,1 кв.м. Кухня 11,1кв.м. Окремі кімнати площею: 8,3 кв.м., 13, кв.м та 17,3 кв.м. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Кухня, коридор та ванна кімната-тепла підлога. На всі комунікації встановлені лічильники, також підключений бойлер. Вмонтовані зовнішні металеві ролети. Використання квартири можливе як нежитлове приміщення(офіс). Ціна: 73485 доларів США. Комісія 3% від покупця. Телефонуйте! Домовимось!

Соборна вул., 46

Продаж просторої , світлої квартири у Софіївській Борщагівці, по вул. Соборна 46, площею 129 кВ.м. Квартира розташована на 3 поверсі 9- ти поверхівки. Є ліфт! Будинок обжитий, утеплений. Опалення будинку - власна котельня! Оформлення квартири - по мінімальній вартості , так як документам більше 3 - х років. Планування: три кімнати (житлових), кухня, гардеробна кімната, кладова, 2 санвузли , балкон ( закритого типу), коридор. У будинку є відеонагляд, закрита територія! Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Інфраструктура розвинена : поряд із будинком розташовані школа, дитячий сад, магазини, аптеки, зупинка громадського транспорту. Чудова транспортна розвязка : до метро " Академмістечко" - 15 хв., зупинка громадського транспорту в пішій доступності. Із задоволенням запрошую на перегляд у зручний для Вас час! З повагою, Людмила Бабенко!

Соборна вул., 46
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Розглядається під Держ.програми - єВідновлення, сертифікати. Останній поверх будинку - технічний. З-х кімнатна квартира 103, 4 м2 з меблями та технікою в цегляному будинку, 60 м2 житлової площі. Чудовий варіант для великої сімʼї, 2 санвузла, просторі кімнати 17,9 м2, 19,8 м2, і 23 м2, кухня - 16,2 м2.. Закритий двір з дитячим майданчиком і відеонаглядом, в 1 км від Києва, в пішій доступності. Поруч державна школа (200 м), Нова почта, Укрпошта, магазини, озеро. Неподалік дитячий садок, поліклініка та спортивний комплекс для дітей. Зручна транспортна розвʼязка, біля будинку зупинка громадського транспорту, маршрутки - Академмістечко, Нивки, Виставковий центр, Вишневе, Боярка, Білогородка. Будинок розташований по вул. Соборна, 46. Запрошую Вас на перегляд! З повагою, Яна Мазур

Квартира 3 кім. 60 м2 житлової площі/Київ 1 км./Соф.Борщагівка

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка