вул. Симона Петлюри, 21б

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт вул. Симона Петлюри, 21б додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

вул. Симона Петлюри, 21б

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт вул. Симона Петлюри, 21б додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Київська область м. Бровари вул. Симона Петлюри, 21б
Вказати неточність
Генплан
Метро
Аерообліт
Мапа
Супутник
вул. Симона Петлюри, 21б генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 14.04.2022
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із вул. Симона Петлюри, 21б
Ще від Атлант
Ще про цей проєкт
Про проєкт
Вказати неточність

Вулиця Симона Петлюри, 21б — це локація нового житлового комплексу від будівельної компанії «Атлант». Майбутнім мешканцям пропонують однокімнатні квартири різної площі та планувань у тихому куточку центральної частини Броварів, в стороні від жвавих транспортних магістралей та в той же час у пішому доступі від всіх необхідних інфраструктурних об'єктів. На тлі сусідніх будівель комплекс виділяє спокійна кольорова гама фасадів та використання різної поверховості. Ще одна особливість новобудови — балкони та лоджії в кожній квартирі.

Інфраструктура

У районі житлового комплексу по вул. Симона Петлюри, 21б зосереджений цілий ряд магазинів, супермаркетів, кафе, ресторанів, медичних та навчальних установ. У пішому доступі від новобудови зупинки міських автобусів №702 на вулиці Короленка, №783 на вулиці Симона Петлюри та більше десяти автобусних маршрутів на вулиці Київській (автотраса М01 Київ — Чернівці), по якій до станції метро «Лісова» 20 хвилин автомобілем.

Придбати продукти у радіусі 10-15 хвилин пішки від вул. Симона Петлюри, 21б можна у супермаркетах Varus, Novus, «Фора», RC-Маркет, трьох «АТБ-Маркет» та у декількох невеликих магазинах. Піша прогулянка до продуктового ринку «На Київській» триватиме не більше 8 хвилин. З торгових центрів за 6 хвилин пішки від новобудови ТЦ «Форум», а за 12 хвилин можна дійти до ТРЦ «Термінал» з льодовою ареною, аквапарком, картингом, кінотеатром та іншими розвагами на будь-який смак.

До найближчих дитячих садків «Сонечко», №26 «Катюша», №17 «Барвінок», садка-ясел №27 «Джерельце» — пішки 8-10 хвилин. На декілька хвилин далі розташовані дитячі садки «Казка», №11 «Ластівка», №20 «Золота рибка», «Мандаринка», №10 «Ромашка», №15 «Теремок» та центр раннього розвитку дитини на вулиці Марії Лагунової. Батьки дітей старшого віку можуть обрати одну з найближчих шкіл району: до школи №10 — 6 хвилин пішки, №5 — 10 хвилин, Броварського НВК — 12 хвилин. На такій самій відстані від комплексу розташовані школа усного рахунку «Соробан», музична та дитячо-юнацька спортивна школи.

На тренування пішки можна ходити до спортивних зал Total Fitnes Короленко — 9 хвилин та Goll Gym — 12 хвилин, а для поціновувачів плавання за 8 хвилин на авто — критий басейн «Купава» з 8 доріжками по 50 м для дорослих, 2 доріжками 16.6 на 4.4 м для дітей, сауною, тренажерною, баскетбольною та гандбольною залами. Також у басейні працюють спортивно-оздоровчі групи з плавання для різних вікових груп, від немовлят до пенсіонерів. Для тих, хто звик починати день з ранкової пробіжки або велопоїздки за 5 хвилин пішки від будинку сквер «Юність».

Комплектація

  • цегляні фасадні стіни додатково утеплені мінеральною ватою та поштукатурені під фарбування

  • всі комунікації, включаючи опалення, підключені до централізованих міських мереж

  • для мешканців з автомобілями та гостей комплексу передбачений відкритий наземний паркінг

Дивитись всі