вул. Радистів, 34

Без %. Продажа 2к квартиры в живописном месте ЖК "Лесная сказка" Деснянский р-н, ул. Радистов 34н. Квартира расположена на 3 этаже 11 этажного дома, общая площадь 81 м.кв, жилая 40 м.кв, кухня 18 кв м. Выполнен современный, дизайнерский ремонт, индивидуальное отопление, подогрев полов, лэд освещение. Две отдельных спальни и просторная кухня-гостиная. Квартира продается со всей мебелью и встроенной бытовой техникой (два кондиционера, стиральная машина с сушкой, холодильник, варочная поверхность, духовка, посудомоечная машина, бойлер). Сан.узел раздельный, просторная ванная и душевая. Закрытая охраняемая территория с парковкой. Рядом детские садики, школы, магазины, супермаркеты, остановки транспорта, до метро Лесная 10 минут транспортом. Цена 139000 у.е. Без комиссии для покупателя.(067)9221204, (063)4850270 Ольга.

Радистів вул., 34

Вашій увазі пропонується квартира у чудовому житловому комплексі комфорт класу Лісова Казка. Комплекс знаходиться у Биківні (че частина Києва, Деснянський район) в оточенні соснового та березового лісу. ЖК має закриту територію з усією необхідною інфраструктурою, приватним дитячим садочком, спортивним клубом, новою поштою, укрпоштою, аптекою, супермаркетом Пчілка, перукарнею, магазинами, кавярнями. Поряд з комплексом спеціалізована школа № 23. Квартира має наступне планування: велика кухня-вітальня, спальня з гардеробною, гардеробна у прихожій, обєднана ванна кімната. В квартирі виконано сучасний дизайнерський ремонт (є дизайн-проект). Квартира обладнана газовим двоконтурним котлом що забезпечує опалення та гарячу воду, також як альтернатива встановлений двоконтурний електричний котел який може використовуватись замість газового, змонтована тепла підлога, покриття підлоги вініл, встановлені кондиціонери, система очистки води "зворотній осмос", система помякшення води, електричний водонагрівач на 100л. З вікон відкривається прекрасний вид на сосново-березовий гай. Дуже охайний підїзд який обладнаний пандусом. Власники готові розглядати продаж через програми єОселя та єВідновлення. Якщо ви оберете цю квартиру то ваше життя буде наче в казці=) Чекаємо Вас на перегляді!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Радистів вул., 34П

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Вашій увазі пропонується дивовижно світла і простора квартира з чудовим плануванням. У всій квартирі панорамні вікна. Автономне газове опалення з потужним котлом. Цегляний дім з утепленням. У квартирі є тепла підлога й вихід під радіатори у спальнях. Два санвузли. Велика й світла кухня 23 метри. Квартира двостороння, дві кімнати виходять у двір та дві на березовий гай. Біля будинку є школа та дитячий садок, а також в ЖК є магазини, пекарня, кафе, аптека та відділення почти. В ЖК закрита територія з охороною. Відчуйте поєднання комфорту великого і міста та затишок заміського проживання!

Радистів вул., 34
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира после ремонта, один хозяин, кондиционер, посудомоечная машина , теплый пол ванная, кухня, сейф, 2 года ремонт

власник
Радистів вул., 34

До вашої уваги пропонується затишна та стильна однокімнатна квартира з неперевершеним краєвидом в ЖК Лісова Казка. Квартира з ремонтом, вбудована кухня, меблі, сумісний санвузол з душовою кабіною, тепла підлога, лоджія, гардеробна, все продумано для комфортного проживання. Комплекс з закритою територією, під охороною, осбб, безліч магазинів, кафе, навкруги чистий ліс.

Радистів вул., 34

Продам 94 м2 в ЖК Лісова Казка по вулиці Радистів 34 .Закритий комплекс в сосновому лісі , воєнізована охорона . Неймовірно гарне місце з чистим повітрям.Квартири на 10 та 11 поверсі .Квартира по документах була двухповерхова .Власники зробили 2 окремих квартири .Квартира на 10 поверсі 52 м2 . Квартира на 11 поверсі 42 м2 та тераса 17 м2.Одна з них євродвушка а інша однокімнатна з терасою 17 м2.Квартири з сучасним ремонтом,мебаль та техніка.Є лічильник на опалення та газ ,електроенергія .Метро Лісова 20 хвилин пішки .Поруч школи ,садочки ,зупинка транспорту .Неймовірний вид на ліс .Ціна 120000 доларів.Агенство .Комісія з покупця.Торг

Продам 94 м2 в ЖК Лісова Казка та тераса 17 м2

Вашій увазі пропонується чудова однокімнатна квартира в ЖК Лісова казка. Опалення індивідуальне газове. Зроблен якісний ремонт,ЖК охороняється цілодобово, є відеоспостереження. На автомобілі до центру міста 15 хвилин без заторів, пряма дорога. ЖК "Лісова казка", будинок 2016 року, цегла та утеплення Н=3 м, швидкісний ліфт, консьєрж, підїзди охайні, закрита територія, вхід по пропускній системі, обслуговує власний ЖЕК, дитячий майданчик у дворі, поруч школа, дитячий садок, супермаркет

Продаж 1 кімн, Радистів, 34,ЖК "Лісова казка",З ремонтом