вул. Полтавська, 64

Продаю видову 1-к квартиру в Ірпені, ЖК «Полтавський», вул. Полтавська, 64, площа - 34,5м2, цегляний будинок 2016 року, 10/10поверх. Хороший якісний ремонт, меблі-техніка, квартира дуже тепла. В будинку консьєрж, два ліфти, просторі сходові площадки. Зручна локація та інфраструктура, будинок знаходиться у тихому та зеленому місці, відкривається чудовий вид на сосновий ліс, навкруги жилий масив, поруч парк Стельмаха, Покровський парк, озеро, школи, садочки, магазини, до Києва їхати 15 хвилин. Чистий продаж, вільна, без опікунського, перегляди в будь-який час по домовленості. Без коміссії.

Полтавська вул., 64

Евро 2 кімнатна квартира з ремонтом та меблями в ЖК Полтавський Двір По вул. Полтавська 64, 10 хв до центру міста Забудовник: Linevich Group Будинок біля парку Покровський Загальна площа – 48/31/10 м2 Поверх – 2/10, плюсом є просторий балкон. Рік побудови – 2016, з червоної цегли. В квартирі все залишається, диван, двох спальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафи, пральна машина, мікрохвильова, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, меблі! Є тепла підлога в кухні, коридорі та с/в. Індивідуальне газове опалення – газовий котел. На стінах поклеєні шпалери, стеля – підвісний гіпсокартон, підлога – плитка/ламінат. Також на території будинку є дитячий майданчик, затишна зона для відпочинку, магазини, парковка для авто. В 5 ти хвилинах є амбулаторія супермаркети, аптека, навчальні заклади (школа, дитячі садочки), салони краси, нова пошта, зупинка міського транспорту та залізничний вокзал. Ціна: 55 000евро Оформлення мфнфмальне 2% Більш детальна інф по тел: 09*********33

Евро 2 кімнатна квартира з ремонтом та меблями в ЖК Полтавський Двір

Продам 1 кімнатну квартиру в міті Ірпінь. У квартирі зроблений якісний ремонт у світлих тонах. Великим плюсом квартири є простора панорамна лоджія. За вашим бажанням можна залишити меблі та техніку. Всі тарифи житлові. Мінімальне переоформлення. Хороший мікрорайон з розвиненою інфраструктурою: школа, дитячий сад, центральний парк, кафе, ресторани, магазини, супер маркети, аптека, нова пошта, зупинка громадського транспорту... Без комісії для покупця. Телефонуйте у зручний для Вас час.

Полтавская улица, 64, Ирпень, Ирпень, Киевская 38000.0 USD

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь