вул. Першотравнева, 22/27

Продаж стильної 2 кімн. квартири в м Вишневе по вулиці Перштравнева, 22/27 в ЖК Акварелі 2. Квартира загальною площею, 70.5 кв.м. Поверх 17/17. Планування: 1) Спальня господарів 17.9 м2 облаштована двоспальним ліжком, сучасною шафою, кондиціонером. 2) Дитяча кімната 15.9 м2 обставлена дитячими шафами, ліжком. 3) Простора кухня вітальня 22.4 м2 обладана сучасною кухонною зоною, стильним дизайнерським диваном для комфорту встановлений кондиціонер. 4) Для зберігання речей в квартирі передбачена комора площею 1.8 м2. 5) Ванна кімната 6.4м2 виконана з якісних матеріалів, встановлений великий бойлер, система фільтрації води. Будинок побудований в 2021 році, зданий в експлуатацію та заселений. Стіни – червона керамічна цегла, утеплені мінватою . Всі комунікації централізовані. Опалення від газової дахової котельні. Котельня додатково має резервне живлення від дизельного генератора. Встановлений лічильник на тепло. Вхід на поверх через персональний електронний ключ. Продаж тільки за готівку.

Першотравнева вул., 22/27

Пропоную дворівневу квартиру у ЖК Акварелі 2 м.Вишневе Дуже шикарна квартира , дуже тепла і світла . вул. Першотравневій 22/27 Будинок 2018 року, зданий в експлуатацію та заселений, стіни будинку з червоної керамічної цегли , утеплені мінватою . Всі комунікації централізовані. Опалення від газової дахової котельні. Котельня додатково має резервне живлення від дизельного генератора. Вхід на поверх через персональний електронний ключ . Закрита прибудинкова територія з фонтаном, тренажерами, волейбольним та дитячим майданчиком, є також наземний та підземний 3-х рівневий паркінг! Квартира розташована на 16му та 17му поверсі 17ти поверхового будинку. . Все підготовлено під оздоблення . Є чернова стяжка. встановлені радіатори опалення, лічильники на воду, тепло та електрику Квартира світла та простора , з вікна чудовий вид. перший поверх: коридор, санвузол та кухня- студія вільного планування та велика засклена лоджія другий поверх: окремі дві спальні кімнати зробити можна, санвузол, коридор та велика засклена лоджія. При бажанні можна зробити перепланування. Квартира з правом власності . Чудова транспортна розв’язка в любий напрямок Києва та передмістя . Інфраструктура вся поряд , все що потрібно для комфортного проживання.

Продаж 3 кімн.  квартири ЖКАкварелі2/Вишневе

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Код об`єкта: 285739. АН "Атланта".Предлагается 1 комнатная просторная видовая квартира в ЖК Акварели-2ЖК Акварели - 2 относится к застройке класса - комфорт.Квартира находится на 11 этаже.Большая кухня - 17 кв.м.Полностью укомплектована техникой и мебелью, все новое и современное.Квартира зимой тёплая, летом прохладная.Техника: Холодильник, Варочная панель, Духовой шкаф, Стиральная машина.Возле дома гостевой паркинг.Рядом находится вся инфраструктура: Отделение банка, банкомат, Аптеки, Амбулатории, Детский сад, Рынок, зелёная зона, Детские площадки, Отделение почты, Бювет, Ресторан, кафе, Школа, Супермаркет Новус, магазинчики, ТРЦ, Остановка транспорта.До Киева ехать на машине 10 минут, на общественном транспорте 20 минут.код 285739

Первомайская улица, 22/27, Вишневое (Буча), Киевская 60000.0 USD

Дослідити місцевість

Географія Вишневе