вул. Пасічна, 171

Продам 1-кім.квартиру,вул.Пасічна 171 ЖК «Пасічний» Ваш Дім vul Pasichna 171 ZHK Pasichnyy Vash Dim Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 4-му поверсі, 16-ти поверхового будинку. Загальна площа - 38м.кв.,житлова - 20 м.кв., кухня - 14 м.кв. Пасічний хороший якісний забудовник, дизайнерський якісний ремонт, повністю готова до заселення. 4/4 без ліфта. Індивід.газове опалення. Панорамні вікна.Вся побутова техніка , телевізор, пусудомийка, пралка, пилосос, холодильник,праска, посуд, білизна, інтернет. Хороший новий район, чудова інфраструктура, поруч ліс, під будинком велика парковка , подвір’я без машин, багато крутих дитячих майданчиків, ідеальний район для молодої сім’ї. Супер варіант для інвестиції. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 80 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-924-919.

Пасічна вул., 171

Продаж 3кім. квартири з ремонтом в ЖК "Ваш Дім" на вул. Пасічна 169а. Квартира дворівнева. Поверх 10/11. Загальна площа 87 м2. Індивідуальне опалення. Будинок повністю зданий та заселений. Продаж з усією технікою та меблями. Ціна 132500$, торг можливий

Пасічна, 171

Вул.Пасічна 171. Здана новобудова, всі комунікації підключені, ліфт працює Зроблений ремонт, є меблі ,техніка, гардеробна, підігрів підлоги, два балкони, не кутова,опалення будинкове з лічильником,газова плита.

2 кім вул.Пасічна, ЖК «Пасічний». З ремонтом та меблями.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира знаходиться в ЖК "Пасічний". Будинок цегляний і утеплений. Квартира простора, складається з двох ізольованих кімнат, великої кухні студіо, заскленої лоджії з відпочинковою зоною, просторого коридору і подвійних вигод (є ізольовані ванна і душ). Опалення: будинкова котельня з індивідуальним лічильником, встановлений бойлер, кондиціонер. Квартира з ремонтом, залишаються меблі і техніка (є посудомийка, кондиціонер). Ціна 110 000$.

Пасечная улица, 171, Сыхов, Львов, Львовская 110000.0 USD

Житлові комплекси у Львів