вул. Паркова, 79

Продам двокімнатну квартиру з ремонтом. Кімнати роздільні 15 кв. м. і 20 кв. м., дві засклені лоджії, велика кухня 12 кв. м. Санвузол роздільний, сучасно облицьований. На кухні теплі підлоги. У квартирі залишається вбудована меблі та техніка. Квартира підключена до пульта охорони. Якісна броньовані двері. Квартира затишна, світла. Телефонуйте! Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 118095

Парковая улица, 79, Слободка, Одесса, Одесская 55000.0 USD

Продается 3-комнатная квартира на ул. Парковой. Дом - десяти-этажный кирпичный спецпроект. Квартира площадью 74, 9 кв.м. На 3-ем этаже. Прекрасный вид из окон на живописный двор. Выполнен косметический ремонт, укомплектована мебелью и техникой. Благоустроенная инфраструктура. Звоните! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-901-156-DR.

Парковая улица, 79, Дзержинского, Одесса, Одесская 60000.0 USD

ID 24027 Простора квартира в будинку з газом у тихому затишному районі поблизу історичного центру Одеси. Будинок 2010 року. Всі кімнати роздільні, велика засклена лоджія та балкон. У квартирі виконано ремонт. У вітальні дворівнева гіпсокартонна стеля з точковими світильниками, в спальні натяжна стеля, в інших приміщеннях пофарбовані стелі. На підлозі у кімнатах якісний ламінат, на кухні та санвузлах сучасна керамічна плитка. Санвузол роздільний, обладнаний, фанерований світлою плиткою. Всі меблі та техніка в квартирі залишаються новим господарям. Є лічильники на електрику, газ і воду. Встановлено сигналізацію. У дворі є паркувальні місця для авто. Гарна транспортна розвязка. Поруч супермаркет Таврія, ринок. Телефонуйте!

Парковая улица, 79, Хаджибейский (Малиновский), Одесса, Одесская 60000.0 USD