вул. Панельна, 6

Аболмасова Андрія (Панельна), 6, ЖК Кассіопея. Простора 3-кімнатна квартира в ЖК Касіопея. Новий ремонт! Світла та простора кухня-гостьова 35 кв.м, дві окремі кімнати 20 та 12 кв.м, гардеробна, два санвузли, 2 лоджії, кладова. Квартира облаштована меблями, вбудована кухня оснащена побутовою технікою. Все для комфортного життя. Ліфт працює коли немає світла.

можливий продаж по єОселя
Андрія Аболмасова вул. (Панельна), 6

Дніпровський р-н, Микільська Слобідка, м. Лівобережна - 10 хвилин пішки, вул. Аболмасова Андрія (вул. Панельная) 6, квартира 3-кімнатна, 13/25 цегла, 100/32/35, ЖК Кассіопея, будинок з вентильованим фасадом, квартира з видом на Дніпро, міст метро та правий берег. Ідеальная квартира для проживання. Дизайнерський ремонт, меблями та технікою майже не користувались, кухня - гостьова 35 кв.м., з виходом на лоджію, вбудована велика кухня з всією побутовою технікою , спальна кімната 20 кв.м. з виходом на другу лоджію, дитяча кімната 12 кв.м., 2 с/вузла, гардеробна та кладова. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, кондиціонерами, багато вбудованих місць для зберігання речей, різні варіанти освітлення, підлога - ламінат, в санвузлах - плитка. Висота стелі 2.75м., квартира дуже тепла , є індивідуальний лічильник тепла, у будинку своя котельна, відеонагляд, закрита територія, є підземний паркінг, дитячий майданчик, будинок 2015 року. Всі меблі залишаються, ніхто не прописаний, ключі на угоду. На 1-му поверсі працює педіатр, є салон краси, кондитерська, будинок обслуговує керуюча компанія від забудовника, чудова інфраструктура , поруч набережна Дніпра, маркети, парковки, поліклініка, д/садочки, школи, МВЦ. Квартира вільна.

Андрія Аболмасова вул. (Панельна), 6

Аболмасова Андрія (Панельна), 6, ЖК Кассіопея. Будинок розташований в мк-ні Микільська Слобідка на березі Русанівської протоки. На авто 10 хв до центру. 3-кімнатна квартира із сучасним ремонтом, площею102 м2. Планування: кухня-вітальня, master спальня, дитяча, два балкони, гардеробна та пральна. Техніка: вбудований холодильник Side-by-side Liebherr, осудомийна машина BOSCH, сушильна та пральна машина Bosch, варильна панель, духова шафа Siemens, кондиціонери Mitsubishi Electric, тепла підлога, система безпеки Ajax.

Дизайнерська 3К квартира ЖК Кассіопея Каховська Лівобережна Русанівка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Аболмасова Андрія (вул. Панельная) 6, ЖК Кассіопея. Квартира 3-кімнатна, 13/25 цегла, 100/32/35, будинок з вентильованим фасадом, квартира з видом на Дніпро та правий берег. Квартира з якісним дизайнерським ремонтом, меблями та технікою. Ремонт робили для себе, майже не користувались. Кухня-вітальня, з виходом на лоджію, вбудована велика кухня з якісною побутовою технікою , спальна кімната 20 кв.м. з виходом на другу лоджію, дитяча кімната, 2 с/вузла, гардеробна та кладова. Квартира повністю укомплектована побутовою технікою, кондиціонерами, багато вбудованих місць для зберігання речей, різні варіанти освітлення, підлога - ламінат, в санвузлах - плитка. В будинку є індивідуальний лічильник тепла, своя котельна, відеонагляд, закрита територія, є підземний паркінг, дитячий майданчик. Квартира повністю готова до продажу, ніхто не прописаний.

Продаж 3кім дизайнерської квартири 100 м.кв, ЖК Кассіопея Лівобережна

Житлові комплекси у Київ