ЖК Shatilov Park

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Shatilov Park додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Продажі призупинено
Будівництво зупинено
Роботи не ведуться з лютого 2022 року

ЖК Shatilov Park

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт ЖК Shatilov Park додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Продажі призупинено
Будівництво зупинено
Роботи не ведуться з лютого 2022 року
Розташування
Вказати неточність
Генплан
Метро
Мапа
Супутник
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Документи
Станом на лютий 2022
Вказати неточність
Статус будівництва
Оновлено 14.04.2022
Вказати неточність
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із ЖК Шатілов Парк
Про проєкт
ЖК Shatilov Park ще шукають як ЖК Шатілов Парк
Вказати неточність

Shatilov Park — житловий комплекс преміум-класу між двома зеленими оазами Харкова: парком ім. Горького та природним парком Саржин Яр, краєвиди на які відкриваються з вікон квартир та релакс-зони з панорамним басейном, BBQ та SPA на експлуатованому даху. Майбутнім мешканцям пропонують функціональні планувальні рішення та рідкісні формати квартир: майстер-спальні з власними вбиральнями та ванними кімнатами, просторі тераси, квартири з двориками-патіо та можливість об'єднання квартир. У під'їздах — просторі дизайнерські холи та зони очікування із зимовим садом.

Проєктом новобудови передбачено найбільший закритий двір-парк із збереженим природним ландшафтом, віковими дубами, амфітеатром просто неба, затишним сімейним рестораном, спортивними та дитячими майданчиками. Також у комплексу будуть магазин, кафе, фітнес-клуб та ціла низка інших сервісів. Ще один плюс — наявність сo-working простору з кімнатою для переговорів, що дозволяє створити робоче місце «не виходячи з дому».

Інфраструктура

Житловий комплекс Shatilov Park будують за 7 хвилин автомобілем від площі Свободи, в центрі розвиненої соціальної та транспортної інфраструктури. Якщо потрібен громадський транспорт — 3 хвилини на авто до зупинок автобусів №20е, №33е, №217е, тролейбусів №2, №18 та маршруток №119е, №282е біля транспортної розв'язки на перетині проспекту Науки та вулиці Новгородської та трамваїв №12 та № 36 на вулиці Сумській. До найближчої станції метро «Ботанічний сад» — 5 хвилин їзди.

У районі новобудови працюють супермаркети всіх великих торгових мереж: «АТБ-Маркет», «Сільпо», Le Silpo, «Восторг», до яких 4-7 хвилин на авто. Також на відстані 4 хвилин автомобілем від будинку розташований Сумський ринок, де завжди можна знайти великий вибір овочів та фруктів, фермерської продукції та товарів місцевих виробників.

Для малюків комплекс має власний дитячий садок з басейном, а також унікальний SPA-комплекс з басейном, масажем, соляною кімнатою, гімнастикою, водними процедурами та навчанням плаванню з першого місяця життя. У радіусі 8 хвилин автомобілем працює ряд дитячих дошкільних закладів міста: садки-ясла №281 та №399, садки «Колобок», «Слоненя», Magic House, Dekart та приватний дитячий садок Children's Land та інші. Батьки дітей старшого віку можуть обрати початкову школу «Ранок», до якої 14 хвилин пішки або одну зі шкіл у радіусі 7 хвилин на авто: двомовну школу Nathan, гімназію №116, приватну школу LC ACE чи Харківський Університетський ліцей — 3- 5 хвилин, приватну школу Бойка та муніципальну школу №50 — 6 хвилин, школи №176, №135, №99, №117, НВК №45 «Академічна гімназія». Для позашкільних занять у районі житлового комплексу Shatilov Park працюють школа усного рахунку Соробан, міжнародна дитяча бізнес-школа Rainbow, дитяча IT-школа та школа художньої гімнастики.

Для занять спортом у дворі комплексу обладнають сучасні спортивні майданчики та воркаут зони. Також проєктом передбачено залу для занять йогою та закриту спортивну залу, що працює за системою закритого клубу з можливістю індивідуальних тренувань. Обрати чудове місце для тренувань можна й недалеко від дому. Найближчі спортивний комплекс «Динамо» та спортивна зала «Зірка» — за 12-15 хвилин пішки. За 5 хвилин на авто можна доїхати до спортивного комплексу Tetra, фітнес-студії DiamondFit, спортивних зал Malibu Fit та Energym.

З медичних закладів у пішому доступі від житлового комплексу Shatilov Park міська лікарня, а за 5 хвилин автомобілем — медичний центр «Екомед».

Комплектація

  • стіни з керамоблоків утеплені мінеральною ватою завтовшки 100 мм

  • оздоблення фасаду — натуральний іспанський сланець та японські фіброцементні фасадні панелі TORAY

  • енергозберігаючі вікна з німецького профілю преміум-класу Veka TopLine

  • індивідуальне опалення від встановлених у квартирах газових котлів Vaillant

  • закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх», відеоспостереженням та контролем доступу по face Id

  • власна консьєрж-служба подбає про комфорт мешканців

  • дворівневий підземний паркінг на 300 паркомісць зі зручною навігацією, системою відеоспостереження, зарядними станціями для електромобілів та автомийкою

Дивитись всі