вул. Олександра Мишуги, 8

ТЕРМІНОВО продається простора 3-кімнатна квартира з ремонтом у Дарницькому районі по вулиці Мишуги, буд. 8, в 100 м від метро Позняки. Дуже зручне планування: велика кухня-вітальня (42 кв.м) відокремлена від спальної зони (дві окремі спальні по 20 кв.м), 2 санвузла (з ванною та душовою кабіною), засклений балкон з кухні + балкон для квітів у спальні. Загальна площа квартири - 111 кв.м, поверх 5/22, вікна орієнтовані у тихий двір. Євроремонт, меблі, побутова техніка: варильна панель, духова шафа, холодильник, пральна машина, посудомийна машина, 2 плазмових телевізори, бойлер, 2 кондиціонера. Будинок - один з найкращих на Осокорках, зданий в експлуатацію в 2009 році. Спецпроект. Термобудинок. Поряд з будинком численна інфраструктура: школи, садочки, спортивні майданчики, дитячі майданчики, торгові центри (Піраміда, Паралель - 2 хвилини пішки, Алладін - 5 хвилин пішки, Рівер Молл - 3 хвилини транспортом), супермаркети (Сільпо, АТБ, Метро, Новус), ресторани, кінотеатри (Алладін, Рівер Молл), 1 хвилина пішки - метро Позняки. Прямий продаж, у власності більше 3х років, один власник, можливий торг! Телефонуйте зараз, оперативний показ за домовленістю.

Мишуги Олександра вул., 8

Пропоную комфортну 2-кімнатну квартиру на Осокорках, вулиця Мишуги Олександра 8. Будинок з червоної цегли, вентильований фасад, 2008 року побудови. Розташований поруч з метро Позняки. Квартира на 10 поверсі 20-поверхового будинку, загальна площа 84.80 м², житлова - 44.10 м², кухня - 15.10 м². Квартира в житловому стані, потрібний косметичний ремонт. Висота стелі 2.75м. Квартира продається з меблями та побутовою технікою (телевізор, електрична плита, електрична духовка, холодильник, пральна машина та інше). Безпека мешканців забезпечена консьєржем, домофоном, кодовим замком, відеонаглядом та пожежною сигналізацією. З вікон квартири відкривається краєвид на двір та вулицю. Чудова інфраструктура: ТРЦ Піраміда, Епіцентр, МЕТРО, магазини, розважальні заклади, дитячі садки, школа. Не втрачайте можливість придбати цю стильну квартиру! SF-2-886-557

Мишуги Олександра вул., 8

Продаю 2-кімнатну квартиру, вул. О. Мишуги 8 (М. "Позняки 3 хв). 22/22пов. Площа квартири 71,5кв. м, окремо спальня,кабинет, кухня-студіо, санвузол сумісний, є гардеробна. Квартира з документами права власності. У квартирі виконано якісний ремонт з дорогих матеріалів У квартирі залишається абсолютно все, що бачите на фото. - пральна машина - бойлер на 50л - 2 кондиціонери - духовий шафа + варильна поверхня - холодильник - домофон - витяжка - телевізор У підїзді є консєрж, вантажний ліфт. Усі комунікації підключені, в будинку діє центральне опалення. Крокова доступність (3 хв.) до метро Позняки. Поруч є все для комфортного проживання! Покази за домовленістю. Можливо торг.

Продаю квартиру поряд з метро Поздняки (3 хв.)

Житлові комплекси у Київ