вул. Миру, 40

Стильна світла квартира у ЖК Софія Сіті. Повністю укомплектована меблями та технікою. Світла кухня із барною стійкою, газова варильна поверхня, духова шафа, холодильник. Ніжна спальна кімната (двоспальне ліжко, сучасний комод, телевізор, кондиціонер), але родзинка кімнати - це казкове "підвіконня - диванчик", сидячі на якому можна милуватися краєвидами із філіжанкою кави або провести час із улюбленою книгою. Затишна вітальня із милим комплектом (диван, крісла, стіл) та телевізором. Просторий передпокій із шафою-купе. Санвузол суміщений (ванна/туалет), є пральна машинка. Квартира знаходиться в центрі ЖК Софія Сіті на вулиці Миру, де є все для комфортного життя, романтичних прогулянок біля фонтану або вечорів у кафешках-ресторанах. Дзвоніть!)

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 40

Продаємо унікальну квартиру в житловому комплексі Софія, вул. Миру ( центральна алея) Квартира загальною площею 100м2, розташована на 5 поверсі. Велика вітальня з кухнею - 50м2, окрема спальня, дві гардеробні, балкон, кабінет, два с/в. На кухні є лоджія з обідньою зоною і кладовою. За необхідності можна відокремити ще одну кімнату! Всі меблі в квартирі з натурального дерева, сантехніка провідних світових брендів. Індивідуальне опалення, тепла підлога. В цій квартирі все продумано до найменших дрібниць. Продаємо в звʼязку з переїздом в іншу країну. Ціна 120000$ Оформлення 50/50

Миру вул., 40

Як нова! 2 кім 55 кв.м алея ЖК Софія від Мартинова Крута пропозиція! Мінімальне оформлення! Класна локація! Ідеальна 2 кімнатна квартира. Стан нової! На підлозі кафель та ламінат. Дві окремі кімнати в кожній є лоджія. В коридорі вбудована шафа купе. Санвузол дуже стильний, тепла підлога. Кухня з вбудованими меблями та технікою, включаючи посудомийку. Дуже тепла, двухстороння та повністю внутрішня. Індивідуальне опалення та лічильники, двохконтурний газовий котел. Вул, Миру 40 Зелена територія з охороною та відеонаглядом. Шикарна інфраструктура та транспортна розвʼязка. Сови маршрутки по містечку. Поруч школа, садочок, супермаркети, клініки, банк. До метро 15 хв їзди. Прямий виїзд на Кільцеву дорогу.

Миру вул., 40

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка