вул. Миропільська, 3

Продається затишна чотирьохкімнатна квартира за адресою Миропільска 3. Квартира розташована на 3 поверсі 9 ого дома, загальна площа 81м, житлова 54м, кухня 6м.В квартирі зроблен капітальний ремонт з заміною проводки та сантехніки, великий санвузол , кутова ванна, трійна лоджія. Квартира трьохстороння. В квартирі залишається вбудована кухня, побутова техника.Чистий продаж. Розвинена інфраструктура, поруч метро, парк Киото,лісопарк Берізка.

Миропільська вул., 3

В продажу 3 кімнатна світла квартира Дніпровський р-н, вул. Миропільська, 3, будинок 1970 року, S- 58,1/39,6/6, 3/9пов. в хорошому стані біля метро Чернігівська. Вбудована кухня, склопакети, меблі, бойлер, 2 кондиціонери, балкон засклений, на підлозі паркет. Поруч вся інфрастуктура: метро Чернігівська 5 хвилин пішки, магазини, аптеки, парк, базар, ТРЦ Проспект, ринок Юность

ексклюзив
Миропільська вул., 3

Кращого по розташуванню будинка важко знайти! Будинок разташований за 3 хв пішки від м.Чернігівська, зручна транспортна розвязка - трамввай, автобуси, маршрутка та метро. В 5хв пішка парк Кіото - алеї Сакур завжди привертали увагу всіх містян, в 10хв парк Перемога з зоною відпочинку та атракционами, м.Дарниця та Дитячий світ. Дві зупинка трамвая ТРЦ Проспект, Мультіплекс, Ашан, але можна і пішки за 10хв дойти. З двох сторін будинку супермаркети "Фора", 5хв "АТБ", 10хв Варус. Ринок "Юність". Рядом Ляльковий театр, 2 Ковзанки - для дітей чудова нагода займатися спортом - хоккей, фігурне, шортрек, є секції футбол, борьба, танці і багато іншого. Багато Дитячих садків і шкіл - НВК "Домінанта", НВК "Фортуна, 258-а. Спеціальна зона для вигулу та тренування собак, часто там проводять заходи та змагання знагородженням, та різні конкурси. Квартира світла, тепла та вільна!

власник
Миропільська вул., 3