вул. Милославська, 2

Однокімнатна тепла квартира з якісним новим ремонтом у будинку 2013-го року На Троєщині Милославска, 2. Капітальний ремонт 3 роки тому! Збільшена кухня за рахунок балкону Загальна площа - 40 Площа кухні - 9 Велика лоджія Продається з технікою та меблями Поруч є все необхідне для життя: - дитячі садочки та школи - ТРЦ Квадрат та Милославський - поштові відділення - перукарні та салони краси Кінцева зупинка громадського транспорту під будинком. Телефонуйте! Покажемо наживо та розглянемо ваші пропозиції!

Милославська вул., 2

В квартирі зроблений гарний сучасний ремонт.Вбудована кухня з побутовою технікою: варильна поверхня, духовка, холодильник, пральна машина. Два санвузла в одному ванна кутова, у іншому душова кабіна. Кондиціонери. Вбудовані та вмістовні шафи в коридорі. Лоджія з кухні засклена. Квартира продається з меблями і технікою. Дуже затишна та сімейна квартира. Запрошую на перегляд! Є відеоогляд

Милославська вул., 2

До вашої уваги пропонується до продажу двокімнана квартира, в Деснянському районі, міста Києва,за адресою вул. Милославська, 2 код квартири: #25188703 Квартира знаходиться в тихому районі на Лівому березі Києва, що відрізняє її розміщення чистим повітрям. Загальна площа квартири становить 64м², а розташування на 11-му поверсі 24-поверхового будинку дозволяє насолоджуватися прекрасним видом та якісним киснем завдяки природі та близкість до водойми. Квартира світла, панорамні вікна, якісно і сучасно мебльована, встановлена охоронна система, домофон, індивідуальні лічильники тепла, обладнана всією побутовою технікою: варильна панель, духова шафа, посудомийна машина, плита, сушильна машина, пральна машина, холодильник, посудомийка, телевізор, вбудована кухня , витяжка. що дозволить вам з комфортом починати нове життя. Санвузол роздільний, сучасна сантехніка, велика душова кабіна, бойлер. Поли з підігрівом (Вана, кухня, прихожа). Все це дозволить вам з комфортом починати нове життя. Централізоване опалення забезпечить тепло та затишок у будь-яку пору року. Не втрачайте шансу придбати цей ідеальний дім для вас та вашої родини. Зателефонуйте нам зараз і ми домовимось про перегляд цієї чудової квартири.

Продаж 2к квартири по вул. Милославська, 2