вул. Миколи Ушакова, 1д

Продаж 1- кімнатної квартири в Святошинському районі, ЖК Адмірал вул. Ушакова 1-Д. Розташований на березі Святошинського озера. Загальна площа 57,4 м2, житлова 23 м2, 19/24 поверх. Будинок 2015 року побудови. Перші поверхи обєкту займають комерційні площі. Підземний паркінг розрахований на 220 місць. Внутрішній простір будинків облагороджений, продумані зони для відпочинку та ігор, занять спортом. Монолітно-каркасна технологія будівництва, зовнішні стіни з цегли, утеплення - мінеральна вата. ЖК Адмірал розташований в затишному місці поруч з озером і лісопарковою зоною. У пішої доступності зручне транспортне сполучення, недалеко - станція метро Житомирська та Академмістечко. В будинку охорона, консьєрж, відеонагляд.

ексклюзив
Ушакова Миколи вул., 1д

Без % Пропонуємо до продажу 1 кімнатну квартиру по вул. Ушакова 1 д, ЖК бізнес класу Адмірал, мікрорайон Біличі. Монолітно-каркасний будинок 2015 року, стіни цегла. Розташована на 6/25 поверсі, загальна площа 49.20 метри, висота стелі 2.75 м. Квартира в хорошому стані, укомплектована меблями та технікою. Велика засклена лоджія. Комплекс с закритою територією, є охорона, коло будинку озеро. Гарна транспортна розв’язка, маршрутки до метро Житомирська, Святошино. Поряд супермаркети, ринок, школа.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ушакова Миколи вул., 1д

Продажа. 1к. Святошинский район. Ушакова ул.1-Д, Ж/К "Адмирал ",7/25 кирп..51/17.5/15.5 Строительная отделка. Двусторонняя. Консъерж. Метро « Академгородок», « Житомирская». Рядом лес, озера. Только продажа. 71000 у.е. Комиссия 2.5%.

Ушакова Миколи вул., 1-Д
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ушакова Миколи, 1д, ЖК Адмірал. Видова однокімнатна квартира з ремонтом в ЖК «Адмірал". Будинок розташований у мальовничому та тихому районі міста, на березі Святошинського озера, і одночасно недалеко від ст.М"Академмістечко". Затишна, простора квартира, з ремонтом, мебльована. В квартирі зроблено шумоізоляцію та теплоізольований балкон. Кондиціонери встановлено Daikin та Mitsubishi. Поруч все необхідне для життя: метро (10 хв), ринок, аптеки, магазини, парковка супермаркет, дитячий садок, школа, ліс, озеро.

Ушакова Миколи вул., 1д

Житлові комплекси у Київ