вулиця Миколи Закревського, 31

Продається двокімнатна квартира на Троєщині по вулиці Закревського 31, 96 серія. Цікава пропозиція для тих людей, які не хочуть робити ремонт та цінують комфорт. Євроремонт, зроблений з якісних та дорогих матеріалів ( робили для себе), повністю змінена електропроводка, нові труби. Квартира утеплена по периметру 10 - ти сантиметровим утеплювачем. Два балкони - засклені ( з кожної кімнати вихід на балкон), сан./вузол окремий - кахель, бронюванні двері ; металопластикові вікна; бойлер, встановлені лічильники на воду, два кондиціонера, система зворотнього осмусу. Дуже гарний варіант як для проживання, так і для здачі в оренду. Поруч дитячі садочки, школи, " Сільпо", Метро, багато спортивних секцій. Хороша транспортна розв"язка, комунальний транспорт і маршрутки курсують у всі кінці міста Києва. Показуємо оперативно. Чистий продаж.

Закревського Миколи вул., 31

Продам охайну квартиру з свіжим ремонтом, розташовану на 8 поверсі 9 поверхового будинку, не гостинка! вул. Закревського 31. Київ, Деснянський район. У квартирі залишаємо все необхідне для якісного проживання, в кімнаті – новий кондиціонер (можна взимку користуватися для опалення), велика містка шафа + 2м. гардеробна, зручний двох спальний диван, робочий стіл зі столом. На кухні - сучасний кухонний гарнітур, мікрохвильова піч, газова плита з витяжкою, великий холодильник, обідній стіл зі стільцями, пральна машина. С/в спільний, стильний, маємо бойлер. Балкон не засклений але охайно зроблений. Є тамбур на дві квартири. Хороша інфраструктура: біля будинку багато шкіл та дитячих садків, супермаркетів, аптек, є базарчик, McDonald’s, зупинки громадського транспорту тощо. До м. Чернігівська 15-20 хв, до метро Почайна - 20-25 хв громадським транспортом. Ціна - 39 900 $ + 2.5% комісія. Є докладне відео з даної квартири, можу поділитися!) Телефонуйте!

Закревського Миколи вул., 31

Продаж 1к квартири по вул, Закревського 31. В квартирі зроблен косметичний ремонт.Квартира в гарному стані.Біля дому гарна інфраструктура и транспортна разв язка. В пешей доступності магазини Эко-Маркет АТБ овочевий ринок, Троєщинский ринок. У дворі достатьно місця для паркування. Біля дому остановки громадського транспорту до М. Почайна М. Чернігівська 15 хвил. Без торгу. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-270-661-LX.

1к квартира без% по вул.М.Закревського-31,Троєщина
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Закревського, вул., 31. Пропонується до продажу чудова квартира з ремонтом, загальною площею 31,5 кв.м., житловою – 18,3 кв.м, кухнею площею – 7,2 кв.м. Розташована на 9 поверсі/9 поверхового будинку. Квартира в чудовому стані, є всі необхідні меблі та техніка: кондиціонер, газова плита з духовою шафою, холодильник, бойлер, вбудована кухня, шафа, диван розкладний. Санвузол сумісний, є просторий балкон, чистий підїзд, домофон. Біля дому гарна інфраструктура і транспортна розв’язка. В пішій доступності, Эко-Маркет АТБ, продуктовий та речовий ринки. У дворі достатньо місця для паркування. Біля дому зупинки громадського транспорту. До М. Почайна, М. Чернігівська, М. Лісова - 15 хвилин.

Терміновий продаж чудової квартири з ремонтом, меблями і технікою

Вашему вниманию в продажу предлагается двухкомнатная квартира на Закревского 31 .Квартира в жилом состоянии. Район хорошо развитой инфраструктурой. Рядом есть всё абсолютно для комфортного проживания. Троещинский рынок. Хорошая транспортная развязка. Кв Звоните с удовольствием отвечу на все вопросы. Комиссия 5%. По дополнительному запросу пересылаю видео.

Продажа квартиры на Закревского 31.

Продаж квартир у ЖК, Київ

Шукай квартиру по локації