вул. Мечникова, 118а

Продається 1-кімнатна квартира з ремонтом в районі Синергії. Площа 37 м2 Поверх 7/10 Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Інфраструктура поруч добре розвинена. Оформлення Ціна 51900$ Телефонуйте, домовимось про перегляд.

Мечникова улица, 118А, Ирпень, Ирпень, Киевская 51900.0 USD

Продається гарна 1к квартира в престижному районі. Біля будинку є вся необхідна для комфортного життя інфраструктура. Квартира повністю укомплектована. В квартирі є котел, тож тут індивідуальне газове опалення. В дворі є дитячий майданчик. Неподалік зупинка громадського транспорту та парк «Мама» Записуйтесь на перегляд! Підберемо підходящий для Вас варіант. Працюємо без вихідних!

Мечникова улица, 118А, Ирпень, Ирпень, Киевская 53200.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири . Квартира пропонується з ремонтом , встановлена якісна техніка та меблі Будинок знаходиться в гарній локації міста , найближча точка виїзду в місто Київ . Неподалік від будинку знаходиться все необхідне для комфортного життя -магазини продуктові та побутові -ресторани швидкої їжі -кавʼярні -садочок -школа -транспортна зупинка В пішій доступності парк Для отримання більше детальної інформації та запису на перегляд, телефонуйте, працюємо для вашої зручності без вихідних

ул. Мечникова, 118А, Ирпень, Ирпень, Киевская 51999.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Затишна квартира з ремонтом та меблями. В квартирі: індивідуальне газове опалення, Котел, лічильники, житлові тарифи, панорамні вікна, лоджія на кухні. Меблі усі залишаються: диван, ліжко, кухонна мебель, пральна машина, духовка, кондиціонер тощо. Будинок зданий та жилий, можна заїжджати та жити, територія закрита, облаштована тротуарною плиткою, зеленою зоною, є дитячий ігровий майданчик, паркінг тощо. В пішому доступі уся необхідна інфраструктура. Обовязково телефонуйте і записуйтеся на перегляд у зручний для Вас час.

ул. Мечникова, 118А, Ирпень, Ирпень, Киевская 52000.0 USD

Ірпінь, вул.Мечникова, , ЖК «Синергія-2». Будинок цегляний, з/б перекриття, квартира на 3 поверсі 11 будинки, 53, 5/26, 4/12 кв.м, новий ремонт, меблі, вбудована техніка, підлога-ламінат, кахель, натяжні стелі, індивідуальний газовий котел, 2 кондиціонера, 4 контури підігріву підлоги, сигналізація, відеодомофон, з/в суміщений, лоджія.

Мечникова улица, 118А, Ирпень, Ирпень, Киевская 64000.0 USD

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь