вул. Меблярська, 19

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт вул. Меблярська, 19 додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Продажі відкриті
Будується

вул. Меблярська, 19

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт вул. Меблярська, 19 додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Продажі відкриті
Будується
Продаж квартир від забудовника
Оновлено 19.06.2024, курс перерахування 41,50 грн/$
Вказати неточність
від 70 550 грн/м²
грн
$
Умови фінансування
Історія зміни мінімальної ціни у вул. Меблярська, 19, грн/м²
Львів, червень 2024 - червень 2024
ЛУН Статистика
червень 24
Розташування та генплан
Вказати неточність
Генплан
Орієнтири
Мапа
Супутник
вул. Меблярська, 19 генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Документи
Станом на червень 2024
Вказати неточність
Статус будівництва
Оновлено 09.07.2024
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із вул. Меблярська, 19
Про проєкт
Вказати неточність

Будинок на вул. Меблярська, 19 - це будинок клубного типу в одному із найзеленіших куточків Сихівського району Львова. Чотириповерховий будинок розрахований всього на 14 квартир площею від 43 до 79 кв.м.

Прості геометричні форми, перевірені будівельні технології та матеріали, спокійне оздоблення — проєкт повністю відповідає бізнес-класу, в якому його позиціює забудовник. Високий рівень енергоефективності будинку забезпечує утеплювач стін товщиною 15 см та 6-камерні вікна з 2-камерним енергоощадним склопакетом та якісною фурнітурою. Ніщо не заважатиме насолоджуватись теплом в оселі, бо його забезпечує індивідуальне опалення в кожній квартирі. Для автомобілів передбачений підземний паркінг з ліфтом та наземна стоянка.

Безпеку та абсолютний затишок для мешканців забезпечать системи контролю та відеоспостереження, у під'їздах IP-домофонія із системою контролю доступу.

Інфраструктура

Вулиця Меблярська є бічною вул. Зелена, чим дає комфортну розв'язку та тихе і спокійне розташування будинку. До Митної площі в історичному центрі міста дорога автомобілем займе близько 10 хвилин. До залізничного вокзалу та Міжнародного аеропорту «Львів» - 22 хвилини. За дві хвилини пішки від комплексу зупинки кількох міських автобусів, тролейбусів та маршруток.

За продуктами можна вийти до супермаркетів «Рукавичка» та «Близенько» в сусідніх будинках. 4 хвилини на авто займе дорога до супермаркету «Арсен», а у радіусі 5-8 хвилин на авто розташовані супермаркети «АТБ-Маркет», «Сільпо», «Свій маркет» та гіпермаркет «METRO Cash & Carry». До ринку «Шувар» близько 10 хвилин на авто.

З навчально-виховних закладів для дітей у пішому доступі від будинку на Меблярській працюють дитячий центр розвитку «Мудрик», приватний дитячій садок «Big Family» та муніципальний №118. Пішки ходити на заняття зможуть учні школи «GlobalKids», що поруч з будинком та загальноосвітньої школи №73 за 5 хвилин. До школи «Ерудит» пішки близько 12 хвилин. У радіусі 4-6 хвилин автомобілем від житлового комплексу розташовані дитячі садки «Барвінок», №183, №169, дитячий центр «Кроки» та приватний дитячий садок «Кіндервіль PRO», школи №82, №27, ліцеї №80 та №69, а на декілька хвилин далі — Львівська українська приватна гімназія, приватна початкова школа “Alfa”, школи №173 та №42, ліцей «Львівський 1715» та ліцей з посиленою військово-спортивною підготовкою.

З медичних установ за 10 хвилин пішки працює амбулаторія сімейної медицини №1, лікарня святого Луки Першого територіального медоб’єднання, за 5-7 хвилин на авто від будинку розташовані Львівський обласний клінічний перинатальний центр, сімейна амбулаторія «Свої рідні», Західноукраїнський спеціальний дитячий медичний центр та декілька приватних медичних центрів.

Для піших прогулянок, велопоїздок та відпочинку на свіжому повітрі поруч з будинком на вул. Меблярська, 19 є дві великих паркових зони – парк Погулянка та Снопківський парк. Також неподалік знаходиться стадіон спортивної школи №73, стадіон «Україна», палац спорту «Галичина», спортивна зала «Vasil Gym», спортивний комплекс «Апекс», фітнес-клуб «Ліга».

Особливості

  • Розташування поряд з двома парковими зонами
  • Зручне транспортне сполучення та розвинута інфраструктура
  • Клубний формат будинку, малоповерховість
  • Всього 14 квартир
  • Висота стелі 3 м
  • Сучасні енергоощадні технології будівництва
  • Індивідуальне опалення в кожній квартирі
  • Розведений підігрів теплої підлоги в коридорах, кухнях та санвузлах 6-камерні вікна з 2-камерним енергоощадним склопакетом
  • У під'їздах IP-домофонія із системою контролю доступу
  • Підземний паркінг на 12 машиномісць та гостьова стоянка
Дивитись всі
Найважливіші оновлення вул. Меблярська, 19
Акції, знижки та спецпропозиції
Нові фотографії з будівництва, аерообльоти
Оновлення цін від відділу продажу
Оновлення документів в реєстрах