вул. Говорова, 10/1

2-кімнатна квартира на вулиці Говорова біля парку Перемоги. Розташована на 12 поверсі 16-поверхового будинку. Загальна площа 82 м2. Розпланована на 2 окремі спальні, простору кухню-студію 37м2, 2 санвузла,засклену лоджію. Квартира повністю укомплектована якісними меблями та побутовою технікою кращих виробників. У ванній кімнаті є аєро-гідромасажна ванна з радіо. Картира дуже затишна, тепла та тиха. Вікна виходять у двір. Закрита територія, є паркінг. Будинок розташований у престижному районі з розвинутою інфраструктурою. Поруч Таврія-В, АТБ, кафе, медцентр, аптеки, пекарні, магазини, салони, чудові дитячі садочки, Європейський ліцей, школа. 3 хвилини пішки до парку Перемоги, 5 хвилин на авто до Аркадії. ID №212841728

Маршала Говорова, 10/1

Продаж 2 кімнатної квартири в Приморському районі. Маршала Говорова/парк Перемоги. Вид на море та парк. Закритий житловий комплекс, червона цегла, 83 кв.м., дві окремі кімнати, дві с/в, дві лоджії (з кухні та спальні). У квартирі виконаний дорогий ремонт у світлих тонах, стіни пофарбовані. Вбудована кухня, техніка, холодильник, пральна машина, посудомийна, велика шафа-купе в коридорі. Ремонт робили під себе. Залишаються всі меблі та побутова техніка. У будинку є підземний паркінг, обладнане місце на час тривоги. Ідеальний варіант для життя. Відмінне розташування будинку, поряд парк, бювет, супермаркет, різноманітні навчальні заклади. Продажа 2 комнатной квартиры в Приморском районе. Маршала Говорова / парк Победы. Вид на море и парк. Закрытый жилой комплекс, красный кирпич, 83 кв.м., две отдельные комнаты, два с/у, две лоджии (из кухни и спальни).. В квартире выполнен дорогой ремонт в светлых тонах, стены окрашены. Встроенная кухня, техника, холодильник, стиральная машина, посудомоечная, большой шкаф-купе в коридоре. Ремонт делали под себя. Остаётся вся мебель и бытовая техника. В доме подземный паркинг, оборудовано место на время тревоги. Идеальный вариант для жизни. Отличное расположение дома, рядом парк, бювет, супермаркет, различные учебные заведения.

Говорова Маршала вул., 10/1

Простора двокімнатна біля самого парку Перемоги Будинок з товстими стінами Теплий взимку і прохолодний літом Квартира має дві засклені лоджії Вікна виходять в тихий двір Дві роздільні кімнати укомплектовані меблями В спальні новий ремонт, кондиціонер,нове двоспальне ліжко і вбудована велика шафа В кімнаті-кутовий диван і велика шафа Кухня з вбудованими меблями, великим новим холодильником Побутова техніка і меблі залишаються новим власникам Квартира з ідеальною локацією для щасливого життя сімʼї Телефонуйте і організуємося на перегляд вашої квартири

Говорова Маршала вул., 10/1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код об`єкта: 291423. АН "Атланта".1 кім. квартира з ремонтом в районі парку Перемоги / Говорова Маршала!Повністю укомплектована меблями.На підлозі ламінат та плитка, на стінах шпалери, стелі гіпсокартон.Санвузол поєднаний та облицьований плиткою.Сучасна та якісна вбудована кухня з побутовою технікою.Вбудована шафа та містка вбиральня.Додаткова техніка: кондиціонер, бойлер, пральна машина, холодильник.Встановлено відеоспостереження та сигналізацію.Будинок розташований на закритій території. Розвинена інфраструктура району, все поряд.У будинку супермаркет Таврія В. Через дорогу парк Перемоги.Квартира з прекрасним видом на море!Телефонуйте квартира гідна вашої уваги!

Маршала Говорова улица, 10/1, Приморский, Одесса, Одесская 74500.0 USD

Код об`єкта: 329949. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єВідновленняУ продажу 2-кімнатна квартира у новому будинку біля парку Перемоги!Функціональне планування: простора кухня-їдальня та дві окремі спальні.З кухні та однієї спальні виходячи на великі засклені лоджії.Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою.З вікон відкривається чудовий краєвид на парк Перемоги та море.Будинок знаходиться на закритій території, що охороняється, парадні і ліфти на чіпах.У пішій доступності розташовані магазини, школи, дитячі садки, кафе та ресторани.За 5 хвилин ходьби парк Перемоги.Зручна транспортна розв`язка.Телефонуйте! Організую показ у зручний для Вас час!

Маршала Говорова улица, 10/1, Приморский, Одесса, Одесская 105000.0 USD

Житлові комплекси у Одеса