вул. Марсельська, 32

Устали искать квартиру? Это то, что вы ищете, заходи и живи! Душевная квартира с позитивной аурой! Свежий ремонт в стиле "ЛОФТ"! Все делалось с любовью, дорого и красиво. Большой встроенный шкаф и гардеробная, дорогая кухонная мебель с кучей наворотов и встроенной техникой. Духовой шкаф, микроволновка, посудомоечная машина и кофемашина, что ещё для счастья надо!? Красивый вид из окна во двор и боковой вид моря! Самый красивый дом охрана, детская площадка, магазины и кафе, салон красоты и подземный паркинг. Рядом вся развитая инфраструктура. Звоните, смотрите, покупайте! КОД ОБЪЕКТА 260476

Марсельская улица, 32, Суворовский, Одесса, Одесская 63000.0 USD

Марсельская улица, 32, Суворовский, Одесса, Одесская 26000.0 USD

У продажу 2-кімнатна квартира в новому житловому комплексі на вул. Марсельська. Квартира складається із 2-х рівнів. Перший поверх загальною площею 70 кв.м. з якісним ремонтом. Відмінне планування: дві окремі кімнати, кухня. З однієї кімнати та кухні вихід на розкриті лоджії. У кімнатах на підлозі ламінат, на кухні, лоджіях та санвузлі - плитка. Вікна металопластикові Дубова столярня, броньовані двері. У підвальному приміщенні площею 41 кв. знаходиться просторий зал, санвузол та комора. На підлозі плитка. Це приміщення можна використовувати під будь-яку комерцію. Окремий вхід у квартиру та підвальне приміщення з вул. Марсельської Обидва приміщення опалюються індивідуально від 2-х контурного газового котла. Загальна площа приміщення 110 кв. Відмінне розташування будинку із розвиненою інфраструктурою.

Марсельская улица, 32, Суворовский, Одесса, Одесская 77000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

195622 Предлагается просторная квартира в новом доме - ЖК "Острова", ул.Марсельская. Вид на море со всех окон 4-х комнатная квартира - объединение двух торцевых двухкомнатных квартир. Две мокрые зоны. Состояние - от строителей - под Ваш ремонт. Развитая инфраструктура. Одесская прописка.

Марсельская улица, 32, Пересыпский, Одесса, Одесская 69000.0 USD

В продажу велика та простора 3-х кімнатна квартира в цегляному, газифікованому будинку, на вулиці Марсельській, поблизу ЖК Острови. Простора кухня -12м2 з виходом на осклену лоджію. 3 окремі кімнати, з кожної вихід на засклені лоджії. Всі лоджії з металопластиковим осклінням та утепленням. Широкі вікна з металопластиковим осклінням. Зручний передпокій. Виділена гардеробна кімната. Санвузол роздільний. Внутрішня столярка дуже якісна (євробрус). Квартира дуже затишна. Косметичному ремонту 3 роки. Висока стеля! Перед квартирою закритий тамбур на 2 квартири. Доглянута парадна. Територія двору закрита та упорядкована. Квартира не залишить Вас байдужими. Телефонуйте.

Марсельская улица, 32, Містечко Котовського, Одесса, Одесская 75000.0 USD