вул. Цвєтаєвої, 12

2х кімнатна квартира АППС, 11/15 п , 54/32/8,2 , косметичний ремонт, меблі. Кімнати роздільні світлі, просторий коридор, з/в роздільний, кахель радянський. Вікна металопластикові, балкон засклений. Кондиціонер, бойлер, плита нова.Нові сучасні радіатори опалення,підводка до них ( дві кімнати та кухня) . Взимку дуже тепло в квартирі. Відмінний вид з вікон. Тамбур на дві квартири. Металеві двері.. Га поверсі є своя кладовка та погоеб біля парадного. Розвинена інфраструктура. Поруч супермаркети, кінцеві зупинки маршруток до метро Оболонь, Чернігівська, Петрівка, Турецьке містечко. Недалеко парк "Молодіжний" -відмінне місце для відпочинку та акамедія танцю ім.Сержа Лифаря. У дворі - гімназія та дитячий садок.

Екстер Олександри  вул. (Цвєтаєвої Марини), 12

•Без %, 3к квартира, 79 м2, Екстер (Цветаєвої) 12, Троєщина •Насправді квартира з приємним сюрпризом, бо крім 3 окремих кімнат має ще їдальню і великий хол з диванчиком. •Продаємо з меблями й технікою: пральна машина, бойлер та холодильник. •6 поверх – актуально для блекаутів, вода є і підійматись без ліфту невисоко. •Розташування чудове. Поруч парк Молодіжний, великий Новус, Спорт Лайф, садочки та школи. •Трішки далі Епіцентр, Метро та ТРЦ Район. •Квартира в наявності, телефонуйте! •Ціна: 71000 $, комісія для покупця – 0 %. •Є відеоогляд, надішлемо за запитом.

Екстер Олександри  вул. (Цвєтаєвої Марини), 12

Пропопную до вашої уваги простору квартиру з меблями. Квартира дуже тепла, двостороння - (є три балкони, які виходять на різні сторони) Кімнати окремі, затишні, світлі, також є просторий хол, який може використовуватись як вітальня. Зроблений косметичний ремонт. Паркет на підлозі по всій квартирі. 4 роздільні кімнати, квартира чиста та охайна. Квартира знаходиться за адресою - вул. Олександри Екстер, буд. 12 (колишня Марини Цвєтаєвої) – Деснянський район, Троєщина. Будинок має вигідне місцерозташування: поруч вул. Червоної калини - головна транспортна артерія Троєщини. Поруч розташовані дитячий садок, школи, ліцей. Буквально в 100 м від дому знаходяться супермаркети, спортзал, дитячі майданчики, місця для прогулянки: парк "Молодіжний" і паркової алеї біля озера ("Козацька гімназія, Київська муніципальна академія танцю імені Сержа Лифаря, поліклініки, "Новус", Фора", "Сільпо", "Sportlife", "АТБ", "Нова Пошта", Укр Пошта", ТРЦ "Район") Розвинена інфраструктура: є громадський транспорт до метро Лісова, Чернігівська, Дарниця, Петрівка, Дорогожичі, Лукянівська. Вокзальна. Квартира стане чудовим придбанням для великої сім’ї - навіть з декількох поколінь. Варіанти обміну/продажу: • Варіант #1. Розгладаємо рівноцінний обмін на дві окремі квартири, схожими за площею (наприклад: 2к+2к, 2к+1к, 1к+1к). • Варіант #2. Можливий також обмін на 1, 2, або 3-х кімнатну меншу квартиру за площею + доплата зі сторони покупця за домовленістю • Варіант #3. Обмін на 1-2к квартиру + будинок в Києві/або області + доплата з нашої сторони (наприклад: земельна ділянка в с. Літки (25км від Києва) під сільськогосподарську діяльність або зможемо змінити цільове призначення "під забудову" за наш рахунок). • Варіант #4. Обмін на авто (не старше 2014 року), до $15-20 тис. + доплата зі сторони покупця. !!УВАГА!! Обмін розглядаємо в таких містах як: Київ та область, Ужгород, Мукачево або Львів. Право власності - більше трьох років. В квартирі ніхто не прописаний, повністю чиста історія, без боргів, документи в порядку. Висота стелі - 2.7 м. P.s. однієї із кімнат з балконом на фотографіях немає. По запиту можливо додатково вислати фото. Кімната оздоблена всім необхідним для життя: є двоспальне ліжко, балкон, штори-гардини, шафи, тумбочки та телевізор. З усіх підїздів (парадних), які є в будинку, цей найдоглянутіший. Сусіди чемні, свідомі та дружні, є чат під’їзду в Телеграмі, найчистіший та найбезпечніший підїзд (камера відеоспостереження + консьєрж та домофон). Активні мешканці підїзду завжди підтримують чистоту парадного та покращують життя будинку, в цілому, активними та позитивними ініціативами. Можлива співпраця з ріелторами.(Без ексклюзивного договору) Продаж від власника, без комісіі % Варіанти обміну можете пропонувати у Viber або Telegram. Усі додактові питання по телефону, вказаному в оголошенні (Пн-Нд, з 9:00 до 22:00), перегляд за домовленістю.

власник
4-х кімнатна квартира, 97 м² | обмін/продаж
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 ком. кв. ул. Цветаевой,12. Этаж 9/15, площадь 42,5/18,3/8,3. Квартира просторная с хорошей планировкой, хорошее состояние квартиры, с/у отдельный в плитке, в комнате на полу ламинат, лоджия застеклена. Окна выходят в зеленый двор. Все остается. Отличная транспортная развязка. Рядом скоростной трамвай, остановка маршруток, парт, Ноус, Эпицентр, АТБ. Торг.

Продам 1 ком. кв. ул. Цветаевой,12., Бальзака, Маяковского. Торг

Продам квартиру серииА.П.П.С.в16эт доме 42,7кв.м. с лоджией из зала . Комната18 КВ.м., кухня 8,7 КВ.м,ванна3кв.м каридор 10 КВ.м.Красивый вид из окна.Квартира чистая,. уютная.Расположена в тихом месте,с хорошими соседями. В доме 2 лифта, грузовой и обычный консьерж,В квартире евро окна,б/дверь,код замок, балкон застеклённый,обит деревом.Остается мебель и бытовая техника.2спальная кровать, стенка,стол, кухня, холодильник, микроволновая печь,С.М.А.шкафы.Отличная инфраструктура и транспортная развязка.Квартира свободна звоните.Дополнительно по телефону.

Продам 1 ком.кв.ул.Цветаевой 12. 10/16 эт.дома.