вул. Леваневського, 7

Без комісії! Супер потенційна можливість придбати квартиру або офіс( приміщення) для реалізації ваших мрій чи бізнес проектів! Пропонується 3 кімнатна квартиру або офіс з трьома окремими кабінетами з ремонтом та окремою кухнею розташована в локації Індустріального мосту за адресою: - вулиця Тетянинська,7 ; -1 му комфортному поверсі; - Квартира двостороння з супер функціональним плануванням з 4 окремими балконами- лоджіями! - встановленні індивідуальні лічильники та 2 кондиціонери. - вбудована кухня з усім необхідним. - є можливість обладнання додаткового окремого виходу на вулицю. - як бонус в подарунок - додаткове приміщення ( кімната, комора) для зберігання усього що побажає уява- площею 5 кВ.м - відокремлений закритий коридор; - інтернет 24/7 в незалежності від електрики; - ідеальна затишна локація в мегаполісі з розвиненою інфраструктура (поруч є абсолютно все для комфорту) та відмінна транспортна розвʼязка. Супер пропозиція яка підійде для життя та також для бізнес проектів ( хостел , нотаріат, шоу- Рум , а також продаж можливий з діючими орендарями як варіант пасивного доходу) Запрошую до переглядів у будь-який час по домовленості. З повагою Ірина . Співпрацюю з колегами, звертайтеся.

Тетянинська вул. (Леванєвського), 7

Леваневского 7, 1 высокий 1 этаж, внутренняя, очень теплая зимой, 1/12кб, термодом-утеплен, , серия КТУ, 1999г, 63/27/12, перепланирована в 2 комнатную(16м+9м). , раздельный санузел, большая кладовая 4м, кухня 12м с выходом на лоджию. Холл, тамбур, очень теплая, нужна косметика. Решетки на окнах, окна во двор. Отличное место для жизни-дом во дворе, хорошая транспортная развязка, рядом Индустриальный мост, ТРЦ Аркадия, Метро Шулявка 10 мин транспортом, рядом остановка скоростного трамвая, парк Мамаева Слобода, остановка жд Каравевы дачи-городская электричка. , школы, садики, магазины. . Свободна. Чистая продажа торг

Тетянинська вул. (Леванєвського), 7

ВІЛЬНА ВИСОКИЙ ПЕРШИЙ ПОВЕРХ Тетянинська (Леваневського), 7, Серія КТУ ст.М"Шулявська"; будинок 1998 року, Н=2.75м, гарний стан, у дворі, підїзди охайні, кодовий замок, консьєрж, парковка безкоштовна у дворі, аптеки, відділення банків, неподалік ТРК "Більшовик, ТРК"Аркадія", ТРК "Мармелад", басейн КПЇ, фітнес клуб "Sport life".Стоять лічильники на опалення. Ремонт в класичному стилі.кухня-гостинна та дві кімнати. Вбудована кухня з побутовою технікою, встановлено лічильник тепла в квартирі. Освітлення зоноване. Меблі, паркет та міжкімнатні двері з натурального дерева, плитка, кахель. Кухнонні меблі з натурального дерева. У вітальні і кабінеті меблі.Сигналізація.

Метро Шулявская-15 хв Соломенка Індустріальний мост