вул. Ніщинського, 22

Предлагается к продаже квартира в Центре города. Дом расположен по улице Нищинского. Закрытый двор, кирпичный , в доме газ. Общая площадь 40.3 кВ м с просторной комнатой 18.5 кВ м, где расположена рабочая зона, двухспальная кровать , шкаф. Кухня 11.3 кВ м со встроенной мебелью и техникой. Из кухни выход на просторную застекленную лоджию. Квартира Юго-Восточная, очень светлая и теплая. Расположение квартиры в близи Нового рынка, институты , школа. Пешая доступность Центра города. Ваш Агент по недвижимости VIP DOM Odesa Татьяна Дерли.

Нищинського Композитора вул., 22

Продаємо свою затишну квартиру в центрі Одеси, вул. Композитора Ніщинського 22. В квартирі фактично проживаємо 3 роки після косметичного ремонту у 2019 році, до цього в ній ніхто не мешкав. Дві кімнати, та фактично 3, завдяки перестінку. Кухня з гарною фурнітурою та усім необхідним. В квартирі встановлено охоронну систему. Продаж від власника.

власник
От Владельца. 2-к квартира! Центр! Стікон.

Продам однокімнатну квартиру в Центрі вул.К.Ніщінського В квартирі виконано капітальний ремонт Простора кухня з виходом на балкон Кімната 19м2 Залишається майже всі меблі та техніка Розташована на високому першому поверсі Дом газифікований

Композитора Нищинского улица, 22, Молдаванка, Одесса, Одесская 43000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу однокімнатна квартира з ремонтом на Ніщинського. Будинок від будівельної компанії Стікон. Загальна площа 40 метрів. Квартира розташована на 9 поверсі 11-ти пов. будинку. Правильне планування. Розпланована на передпокій, простору кухню 11 метрів з виходом на балкон, світлу спальню 18.5 метрів, роздільний санвузол. Виконано ремонт. На підлозі плитка та ламінат, на стінах шпалери. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Абсолютно готова до проживання або для оренди! Газова плита. Лічильники. Домофон. Кондиціонер. Дахова котельня. Закритий двір та парадна. Красивий, облагороджений зелений двір. Дитячий майданчик. У кроковій близькості вищі навчальні заклади, школи, дитячі садки, супермаркети.

Композитора Нищинского улица, 22, Приморский, Одесса, Одесская 38000.0 USD

Продажа однокомнатной квартиры на ул.Композитора Нищинского. Жилое состояние. Общая площадь 38 м кв.Средний этаж. Есть вся необходимая мебель и техника. Хороша развита инфраструктура.

Композитора Нищинского улица, 22, Молдаванка, Одесса, Одесская 35000.0 USD