вул. Кобилянської, 36а

У ЖК «Перлина», що знаходиться в центральній частині міста вул. Кобилянської 36а продається Двохрівнева квартира: - площею 96 м2 (два поверхи); - з можливістю створення власного дизайну (сирець); - є місце/можливість парковки; - зданий будинок із комунікаціями (5-6 поверх); - переуступка (покупець перший власник). Власниця 05******97.

Здана 3 кім квартира район Княгинин

Продаж двохрівневої-трьохкімнатної квартири в новобудові,ЖК"Перлина" вул.Кобилянській(центр).Закрита територія ,відеонагляд.Залишається вся побутова техніка і меблі. Квартира для комфортного проживання. Хороша локація та інфраструктура.Телефонуйте для обговорення всіх деталей та огляду квартири.

Продаж двохрівневої- трьохкімнатної квартири,вул.Кобилянська (центр).

Терміновий продаж! ДВОРІВНЕВА ЧОТИРИкімнатна квартира з ЄВРОРЕМОНТОМ в ЦЕНТРІ Будинок КЛУБНОГО типу, з закритою територією, центральна частина міста. Квартира з якісним євроремонтом, два повноцінні поверхи, панорамні вікна та високі стелі. Комфортне планування: 3 спальні, вітальня, окрема кухня, 2 санвузли- гостьовий на першому поверсі, та велика ванна кімната на другому. ️ Поверх 5/6 (ліфт) ️ Площа 132 м2 ️ Вся техніка (2 телевізори, 2 кондиціонери, пральна, посудомийна машини, холодильник, духова піч, варильна газова поверхня) та меблі - ВСЕ ЗАЛИШАЄТЬСЯ.

Кобылянской улица, 36А, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 135000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю гарну 3 кімн дворівневу квартиру на 4 поверсі в зданому та обжитому будинку в центрі міста, вул.Кобилянська (поруч вул. Богунська-Василіянок). Спокійна та затишна локація в центрі міста, дуже багато зелені у дворі. В квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка. Зроблений ремонт із дороговартісних з матеріалів. Індивідуальне опалення. Житловий комплекс закритого типу. Є великий дитячий майданчик та паркомісця. Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте!

Кобылянской улица, 36А, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 125000.0 USD

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Географія Івано-Франківськ