вулиця Кобилянської, 36а

Продаж двохрівневої-трьохкімнатної квартири в новобудові,ЖК"Перлина" вул.Кобилянській(центр).Закрита територія ,відеонагляд.Залишається вся побутова техніка і меблі. Квартира для комфортного проживання. Хороша локація та інфраструктура.Телефонуйте для обговорення всіх деталей та огляду квартири.

Продаж двохрівневої- трьохкімнатної квартири,вул.Кобилянська (центр).

У ЖК «Перлина», що знаходиться в центральній частині міста вул. Кобилянської 36а продається Двохрівнева квартира: - площею 96 м2 (два поверхи); - з можливістю створення власного дизайну (сирець); - є місце/можливість парковки; - зданий будинок із комунікаціями (5-6 поверх); - переуступка (покупець перший власник). Власниця 05******97.

Здана 3 кім квартира район Княгинин

Продається 2к квартира в стані сирця в - ЖК "Перлина". "Перлина" - малоповерховий комплекс закритого типу по вул. Кобилянської, неподалік Містечка 12. Житловий комплекс давно зданий і обжитий, ще з 2015 року. Гарна прибудинкова територія, альтанка, достатня кількість паркомісць. Квартира знаходиться на високому першому поверсі над комерцією. У вартість входить котел, підігрів підлоги, розводка труб, батареї і часткова розводка електрики. Документи на право власності присутні. Нестандартне планування створює можливість для втілення цікавих дизайнерських рішень. Є відкритий балкон, що зараз велика рідкість. До центру міста - 5 хвилин авто або 10 хвилин пішки. ЖК розташований серед приватного сектору, найпершого - історичного, на той час в серці Івано-Франківська, де жили високопосадовці. Більше інформації за телефоном.

Квартира з цікавим плануванням в ЖК закритого типу в центрі міста

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Географія Івано-Франківськ