вул. Західна, 8

Квартира студія з лоджією! Компактна, невеликі комунальні платежі - ідеальний варіант сучасного житла. Житловий комплекс із закритою прибудинковою територією, яка вже заповнена зеленими насаджаннями. Наповнення квартири від забудовника - стяжка, штукатурка. Індивідуальне опалення. Ви не оплачуєте ніяких комісій! Підберу для Вас ідеальний варіант.

Западная улица, 8, Ирпень, Ирпень, Киевская 22368.0 USD

2 кім.кв. в престижному ЖК Річ Таун Загальна площа 64м.кв., +закритий тамбур. Ціна 83000 дол. Без комісії. В квартирі сучасний ремонт, якісні меблі та техніка. Два балкони. Теплі поли по всій квартирі. Мінімальне оформлення. Юридичний супровід. Мені буде приємно провести для Вас перегляд!

Западная улица, 8, Ирпень, Киевская 83000.0 USD

Продаж двокімнатної квартири з сучасним новим ремонтом. Поверх -2 Площа -59 м2 ( житлова 21, 6 м2) Техніка , меблі -залишаються. Є велика гардеробна Держ. програми , єОселя -так Телефонуйте!

Западная улица, 8, Ирпень, Киевская 83000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж БЕЗ КОМІСІЇ 2 кімнатної квартири з частковим ремонтом. ЖК «Річ таун». Квартира пропонує оптимальне планування для комфортного проживання: Окремі кімнати забезпечують приватність та зручність. Простора кухня, збільшена за рахунок кімнати, створює додатковий простір для приготування їжі та відпочинку. Великий коридор надає можливість зручно розмістити меблі для зберігання речей. Гардеробна, яка може бути перетворена на додатковий санвузол, додає гнучкості у використанні простору. Наповнення квартири Квартира вже має необхідні для комфортного проживання елементи: Розводка електрики та опалення: забезпечують ефективне та безпечне використання енергії. Чистова штукатурка стін: стіни готові для обклеювання шпалерами або фарбування. Стяжка підлоги: підлога підготовлена до укладання будь-якого покриття. Двоконтурний котел: забезпечує автономне опалення та гаряче водопостачання. Тепла підлога: додає комфорту в холодну пору року. Плитка у санвузлі: готовий санвузол з плиткою. Легкість у заселенні Вам потрібно лише наклеїти шпалери та заселятися! Квартира знаходиться у комплексі із закритою територією, що гарантує безпеку та приватність: Власне ОСББ: забезпечує якісне управління та обслуговування будинку. Усі тарифи житлові: оптимальні витрати на комунальні послуги. Поруч з комплексом є вся необхідна для життя інфраструктура: Магазини та супермаркети: зручність для щоденних покупок. Кафе: місця для відпочинку та зустрічей. Парк та ліс: можливість для прогулянок та активного відпочинку на природі. Оформлення 2%!

Западная улица, 8, Ирпень, Ирпень, Киевская 52500.0 USD

Без комісії! Річ Таун Ірпінь 2кім з ремонтом Площа - 58, 4м Поверх 3/10 Залишається все Є гардеробна, 2 кондиціонери Тепла підлога по всій квартирі. Великий балкон. Оформлення - 2 % Ціна 81000$ Для деталей пишіть або телефонуйте

Западная улица, 8, Ирпень, Ирпень, Киевская 81000.0 USD

Купити! 2 кімнатну квартиру в Ірпіні Продається квартира в ЖК Річ Таун В квартирі зроблений якісний ремонт. Частково є техніка. Є гарний балкон. Квартира знаходиться в районі з розвинутою інфраструктурою. В ЖК закрита територія на якій є салони краси, дитячий майданчик, медклініка, магазини, кафе. В пішій доступності зупинка громадського транспорту, супермаркети, парк Мами. Щоб домовитися про перегляд телефонуйте!

Западная улица, 8, Ирпень, Ирпень, Киевская 65000.0 USD

Терміново продам квартиру з якісним ремонтом! Мінімальне оформлення 2%! Залишається все! По квартирі розведена тепла підлога! Можлива купівля під державні програми! -Дитячий садок та школа в 5 хвилинах їзди. -Комерційний центр у комплексі з супермаркетом та іншими магазинами. -Кафе в межах комплексу, а також широкий вибір ресторанів та барів в пішій доступності. -Аптеки, амбулаторія та різноманітні приватні клініки. -Біля будинку ліс і свіжий повітря, а дещо далі розташований парк з дитячими майданчиками та зоною для барбекю. Для перегляду телефонуйте!

Западная улица, 8, Ирпень, Ирпень, Киевская 83000.0 USD

Продаж 2-х кімнатної квартири в передмісті столиці м.Ірпінь ЖК Річ Таун Квартира в гарному повністю заселеному комплексі з якісним ремонтом меблями та всією необхідною технікою Індивідуальне газове опалення Міські комунікації, ліфт та облаштований пандус для візків. Розвинена інфраструктура: кавярні, магазини, супермаркети, аптеки, державний та приватні дитячі садочки, дитячі майданчики, парк «МАМА», зони вигулу собак, достатня кількість паркомісць, зупинки громадського транспорту.

Западная улица, 8, Ирпень, Ирпень, Киевская 78000.0 USD

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Ірпінь

Географія Ірпінь