вул. Драйзера, 20

Адреса: вул. Теодора Драйзера, 20 Ціна: 44,999$ Опис: Продається затишна та світла квартира за адресою вул. Теодора Драйзера, 20. Квартира складається з двох окремих кімнат, загальною площею 53 квадратні метри. Прекрасний вибір для сімї або для тих, хто шукає зручне та функціональне житло. Особливості квартири: - площа: 53 кв.м. - Кімнати: дві роздільні - Санвузол: роздільний - Балкон: є, що дозволяє насолоджуватися свіжим повітрям - Вид із вікон: тихий, зелений двір Квартира розташована в спокійному та затишному районі, далеко від шуму доріг, що забезпечує комфорт та тишу для проживання. Прекрасна інфраструктура: поруч школи, дитячі садки, магазини, парки та громадський транспорт. Не пропустіть шанс придбати цю чудову квартиру за найвигіднішою ціною в цьому районі! Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд.

Троещина Драйзера 20 продажа 2х ком Рональда Рейгана

Драйзера 20, недорого, 3/4 трьох кімнатної квартири 1/10, 54/30/9, хол 15м2 с/в окремий, кімнати окремі (18+11.7), металопластикові вікна є лічильники на воду, електрику три лоджії (3.5+1.7+3.7), двустороння засклена, зручно як для життя так і під бізнес потребує ремноту, але планування чудове поряд кінотеатр Флоренція, Деснянське РДА, чудовий парк відпочинку , для діток атракціони. школа , садочки, магазин, базар зручний транспорт в будь який кінець міста, до будь якої гілки метро перегляд за домовленністю

Драйзера, початок Троєщини, продаж квартири

Продам! Торг! Пропонуйте свою ціну. 2 кім. квартиру під ремонт Драйзера 20, Центр Троєщини, Флоренція поруч. Квартира розташована на 6 комфортному поверсі 9 поверхового керамзито-бетонного будинку, з балконом. Балкон незасклений. Дві роздільні кімнати. З великої кімнати вихід на балкон. Квартира повністю під ремонт, вікна деревяні, підлога лінолеум. Висота стелі 2,70м, будинок 1984 року, серія 134. Кухня простора, кімнати роздільні, в коридорі є місце під кладову. Газ, центральне опалення. Квартира дуже тепла. Підїзд в пристойному хорошому стані, ліфт працює. Праву власності більше 14 років, податки мінімальні. Документи готові до продажу. Прописаних немає. Всі фото реальні, є відео, по запиту. Поруч розвинута інфраструктура, Фора поруч з будинком, АТБ, Сільпо в пішій доступності, навпроти парк для відпочинку, розважальний Центр, Кінотеатр Флоренція, ЦНАП - адміністрація, аптеки, школи, садочки, салони, магазини, базарчик. Комісійні. Ексклюзив. Телефонуйте, оперативний показ. Відео в приватні.

Продам! 2 к квартиру під ремонт Троєщина, Драйзера 20, Рейгана, Флорен

Житлові комплекси у Київ