вул. Ващенка, 7

Комісія для покупця - 0%! Продаж однокімнатної квартири на Осокорках, ЖК "Молодіжний квартал". Будинок серії КТУ із зовнішнім утепленням, 2014 року побудови. Квартира з прекрасним видом на правий берег Південний міст та Дніпро. Всі меблі та техніка залишаються при продажі. Встановлено лічильники на воду та опалення. У будинку своє ОСББ. Квартира вільна, покази за домовленістю. ID: 79337

ексклюзив
Ващенка Григорія вул., 7

Світла та затишна квартира в сучасному ЖК! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Григорія Ващенка, 7. Світла та затишна оселя з гарним ремонтом. Раціональне планування. В інтер’єрі переважають світлі спокійні відтінки, що створює додатковий затишок та комфорт. Дві окремі кімнати — 17 м2 та 14 м2, велика кухня — 12 м2. Усі меблі та техніка, які є на фото, залишаються новому власнику. Панорамний вид на приватний сектор Осокорки. Вікна з енергозберігаючими склопакетами. Лічильники на воду, електрику та опалення. ЖК «Молодіжний Квартал». Будинок монолітно-каркасний, 2014-го року будівництва. На вході зустрічає консьєрж. Будинок утеплений мінватою з вентильованим фасадом. Двір відкритий, не проїзний. Присутні дитячі та спортивні майданчики Поряд з будинком супермаркети «NOVUS», «Фора» та «АТБ». За 5 хвилин пішки ресторан «Кухмейстер». У 5-хвилинній доступності вся необхідна інфраструктура. Школи, дитячі садочки. Відділення банку, «Нова пошта», кавярні й так далі Біля дому знаходиться «Еко Парк». Два великих та чистих озера «Небреж» та «Мартишів» із зонами відпочинку, безкоштовним пляжем, та водними атракціонами. До станції метро «Осокорки» 15 хвилин пішки. Поряд з будинком зупинки громадського транспорту. Ціна 64 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Ващенка Григорія вул., 7

Продаж 1 кімнатної квартири в Києві, за адресою: вул. Григорія Ващенка 7. ЖК Молодіжний квартал. Панельний будинок 2014 року побудови. Загальна площа - 40,4 м2. Житлова - 17.2м2. Кухня - 9.5 м2. Зроблено якісний ремонт: - На підлозі дубова паркетна дошка, в коридорі і ванній кімнаті плитка; - На стінах італійська декоративна штукатурка Марморин і Травертин, покрита захисним воском. Все зроблено в світлих тонах. - Двері дерев’яні; - Електрика, опалення і вода на індивідуальних лічильниках; - Освітлення загальне і декоративна підсвітка. Чудове планування, квартира двостороння, простора кімната та кузня. З вікон вигляд на Дніпро і Південний міст. В квартирі залишається все, можна відразу заїжджати та проживати. Квартира готова до швидкого продажу, телефонуйте для запису на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Ващенка Григорія вул., 7
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

23/25 термодома: 40/18/8 кв. метров. ЖК «Молодежный квартал». Продажа квартиры с мебелью. В квартире установлены индивидуальные счётчики на воду, электроэнергию и тепло. Развитая инфраструктура, в пешей доступности: Новус, Фора, Атб, два чистых озера. До метро « Осокорки»-15 минут пешком. В двух минутах остановка общественного транспорта.

Ващенка Григорія вул., 7

Продам 1.комнатную квартиру, с ремонтом,есть вся необходимая мебель,техника,квартира теплая. Ул Ващенко 7 ЖК Молодежный Есть балкон ! Заезжай и живи ! 65000y. e

Продам 1.комнатну квартиру Ул Ващенко 7

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Ващенко 7 ; Молодіжний квартал у Дарницькому районі,розташованої на 11 поверсі 25 поверхового термобудинку.В квартирі зроблений базовий ремонт від забудовника. Встановлені лічильники на тепло, холодну і гарячу воду,міжкімнатні двері, сантехніка, лінолеум, шпалери, вхідні броньовані двері,склопакети,лоджія 5 кв.м.; засклена,встановлена кухня, плита.В підʼїзді три ліфти, консьєрж. Будинок 2015 року, утеплений мінеральною ватою з керамічним вентильованим фасадом.Поруч NOVUS, ЕПІЦЕНТР,кафе, магазини, бювет, зона відпочинку , озера, дитячий садок, ліцей, паркінг.Метро Осокорки в пішій доступності 8 хвилин.

Продаж 1 кім. квартири ЖК Молодіжний квартал вул.Ващенко7;пов11;38кв.м

Квартира з ремонтом БЕЗ МЕБЛІВ У КІМНАТАХ. 64/33/12, 18/25-поверхового. Хороший якісний ремонт, склопакети, дві дуже функціональні шафи в передпокої, повністю обладнана кухня – індукційна варильна поверхня «Siemens», духовка «Siemens», 2-камерний холодильник «Bosch», посудомийна машина «Siemens», витяжка «Bosch». Сан/вузол роздільний – просторі ванна кімната та туалет обладнані пральною машиною «Bosch» та бойлером «Bosch». Із кухні є вихід на великий засклений балкон. Встановлено броньовані двері, вхід на поверх з ліфтового холу доступний лише мешканцям поверху. У підїзді постійно чергує консьєрж. Видова світла та сонячна квартира (вид на Дніпро та дачі масиву Осокорки) у новому теплому будинку обладнана лічильником тепла – що реально заощадить Ваші гроші при оплаті комунальних послуг. Поруч метро Осокорки та Позняки, СМ Новус, СМ Епіцентр, СМ Метро, ​​кафе, магазини, критий паркінг тощо. Родзинкою мікрорайону є чудовий піщаний пляж, обладнаний роздягальнями та альтанками. Комфортний сучасний молодіжний район!

2-кім Ващенка 7 РЕМОНТ видова метро Осокорки Позняки

Продам 2к з приголомшливим краєвидом на дачі та озера ГЕНЕРАТОР! Працюють насоси подачі води. і тепла. Встановлена система автоматичного живлення та сонячні панелі. Будинок 2015 року. Утеплений мінеральною ватою, термодом. Радіатори на регуляторах, лічильники на тепло, воду електроенергію. На полу ламінат, в коридорі і на кухні - плитка Квртира після ремонту. Мідна проводка, металопластикові труби, сучасна плитка та сантехніка. Мебльована. Шафи-купе в кімнатах та коридорі, кухня. Відеонагдяд. Сигналізація

Автономне живлення..Патріотика.Ващенко7. Осокорки-10хв.ГЕНЕРАТОР