вул. Героїв Крут, 1

Продам 1-кім.квартиру,вул.Героїв Майдану 1 ЖК Авалон Холідей Avalon ZHK Avalon Kholidey Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 8-ми поверхового будинку. Загальна площа - 40.54 м.кв.,житлова - 20 м.кв., кухня - 19.54 м.кв. Секція 19. Здача 4 кв. 2025 р. Продаж по переуступці.Опалення: котел.0 цикл Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 50 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Героїв Майдану, 1

Продам 2к квартиру,вулиця Героїв Крут 1 ЖК: ДанБуд vulytsya Heroyiv Krut 1 ZHK: DanBud Хороша інфраструктура поруч: садочки ,школи ,дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту ,магазини та ін. Квартира знаходиться на 2му поверсі, 3ох поверхового будинку. Загальна площа - 74 кв.м., житлова площа 40 кв.м., кухня - 18 кв.м. Будинок зданий в кінці 2020 року. На території облаштований дитячий та спортивний майданчик. В дворі є паркомісця, як для жильців так і для гостей. Доступ до території закритий брамою та воротами. Доступ до підїзду по домофону або ключу. Ремонтні роботи в квартирі контролювались починаючи із стяжки підлоги. Тимчасові матеріали від забудовника не використовувались. Стяжка, труби, підігрів підлоги, батареї, лічильники, сушка, ел. проведення і виходи на розетки робились своїми майстрами та своїми якісними матеріалами індивідуально - при потребі є фото всього процесу, які можуть бути надіслані.,право власності Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: https://t.me/kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання у реальному часі. Вартість квартири 112 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 % Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-955-033.

Героїв Крут вул., 1

Продається трикімнатна квартира на 5-му поверсі - пентхаус, загальною площею 165 м у будинку закритого типу, у місті Львові по вулиці Угорській (Героїв Крут). На 5-му поверсі будинку лише одна квартира, тому ліфт будинку піднімається тільки з власниками пентхаусу, які мають відповідний ключ. Будинок складається всього з 12 квартир та підземного паркінгу. Просторий хол та сходова клітка з цікавими дизайнерськими рішеннями. Вхідна група облаштована кімнатою консьєржа, місцем для дитячих візочків тощо. Будинок монолітно-каркасного типу, зовнішні стіни та внутрішні міжкімнатні з керамоблоку, утеплення фасаду мінватою. Вікна алюмінієві з двокамерними пакетами. Броньовані вхідні двері, сертифіковані. Опалення: індивідуальне, конденсаційний котел «Wolf» та тепла підлога. З тераси квартири відкриваються шикарні краєвиди на стару частину міста. У вартість квартири входить підземний паркінг на один автомобіль. Код обєкта 110.

Героїв Крут вул., 1