вулиця Князя Романа Мстиславича, 28

Продам 1к БЕЗ% квартиру в ЖК Автограф, вулиця Жмаченко 28 ( Князя Романа Мстиславича) , метро Дарниця. Дніпровський район. Розташована на 18 поверсі 25-ти поверхового будинка. Загальна площа 54м2, житлова 24м2, кухня 16м2, балкон 5м2. Квартира з індивідуальним авторським ремонтом, в якій все продумано до дрібниць. У комплексі закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням і підземним паркінгом зроблять ваше життя комфортним і безпечним. Ви любите бігати? Через дорогу від дому розкішний парк Перемога. У парку ви можете бігати вранці, вдень та ввечері спекотно не буде, тінь від дерев та озеро створюють комфортні умови для занять спортом. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше) Большая кухня , С ремонтом , Новострой, Укрытие Генаратор

ексклюзив
Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28

#11166 ЖК Автограф, Жмаченка генерала, 28, перший топовий будинок! DiM development. Розкішна квартира з дорогим ремонтом у скандинавському стилі. Велика площа, розумне планувальне рішення для великої родини, максимально гармонійний простір зі скрупульозним підходом до деталей. Велика кухня - вітальня, спальна кімната з гардеробною та відкритим балконом, кабінет, дитяча кімната, основний та гостьовий санвузол. Ремонт реалізований із залученням студії дизайну та інтерєру з авторським наглядом. Дорогі та натуральні матеріали, які тривалий час зберігають свою практичність, якість, екологічність. Змішувачі Kludi, системи для душу Hansgrohe, ручний душ Axor, ванна Bette, раковина (кухня) Blanco, раковина (основний з/в) Devit, інсталяції Geberit. Двері МДФ від ET Group, паркет Levens (ясен). Диван у вітальні Sits (Швеція), люстра у вітальні Ole by FM. Техніка: Siemens, Toshiba, Bosch. Стильні будинки з вентильованим фасадом з керамограніту, модною вхідною групою, високим сервісом, закритою територією з охороною та підземним паркінгом.

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28

Без % для ПОКУПАТЕЛЯ! Ключи на руках. Продажа 2х уровневой квартиры общей площадью 109м2 в комплексе Премиум класса ЖК Автограф. Квартира состоит из: 1 уровень - Прихожая - Просторная кухня - гостиная с выходом на террасу - санузел совмещен (душевая кабина) 2 уровень - спальная комната с выходом на террасу - детская комната с выходом на террасу - санузел совмещен (ванная) Вся дополнительная информация в телефонном режиме, просмотры по договоренности. Видео по запросу

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК «Автограф» , Жмаченка 28а Новий закритий будинок 2019 біля парку Перемоги Метро Дарниця - 20 хвилин Поверх 26/26 Площа - 82.4/26.8/37. Кімнат - 2 та кухня-студія Матеріали та бренди , використовані в ремонті : * Електроролети ( бамбук ) * Електрофурнітура ( btchino, Італія)️ * Лeд - підсвічування на 24вт * Зібрана лампа - 1.4 метр з кулями (на замовлення) * Світильники ( Novodvorski, Польща ) * Батареї ( Irsap, Італія ) * Фарба ( Escara, Естонія ) * Електрролети (бамбук) Франція * Ламінат (Alaskan Baton 33 клас) * Art-cool Кондиціонери LG (загальна система Мультиспліт, 1 блок на 3 кондиціонери) * Керамограніт - Vivas Portofino * Двері із дзеркалом-бронзою , Н- 3м ( Армада ) * Ручки Tupaі ( Португалія ) * Ванна - Vilerroy * Сантехніка - Pafonni * Мийки / унітази - Artceram * Бойлер Атлантік 150 л * Резервна ємність води на 200 л * Сушка для рушників - Komex ( електрорегулятори) * Витяжка ( Falmec Італія ) * Стільниця на кухні - Натуральний камінь * Панелі Saviolla (ДСП) * Усі доводчики Blum На території ЖК власний ТП, дитячий майданчик, зони відпочинку, футбольне закрите поле, ресторани, кафе, екомаркет, підземний паркінг, гостьові паркування. Через дорогу чудовий парк Перемоги із розвиненою інфраструктурою всередині. Ціна - 250 000 USD ( 3 048 USD m2 )

Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28

Без комісії! ЖК Новий Автограф Метро Дарниця 15 хвилин пішки. Продаж чудової 3 кімнатної квартири в ЖК Новий Автограф. Будинок зданий в експлуатацію,, можна отримати право власності, заходити на ремонт. Будинок знаходиться поруч з парком, ліс, озеро, чудове місце для відпочинку і розваг. Квартира двостороння, з великими панорамними вікнами , відкривається чудовий краєвид на місто , парк . Чудове місце для проживання, розвинена інфраструктура, біля будинку зупинка громадського транспорту, школи, дитячий садок,супермаркет, відділення банку, нової пошти . Власник оплачує перепоступку.

можливий продаж по єОселя
Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28

Звертайтесь надішлю детальний відеоогляд!!!
 Продається в Дніпровському районі по вулиці Романа Мстиславича (Генерала Жмаченка), будинок 28, на 7 поверсі велика 3-кімнатна квартира, яка поділена на євро 3-кімнатну квартиру та окрему квартиру-студію. Площа квартири: загальна - 93.2 кв.м., житлова - 47.9 кв.м.. У першій квартирі є: Зонована кухня-вітальня з великим розкладним диваном, встановлена велика шафа-купе для ваших речей, телевізор та кондиціонер. Кухня облаштована всім необхідним для проживання. Вся техніка та меблі від якісних виробників, які залишаються новим власникам. Перша спальня облаштована великим двоспальним ліжком, великою шафою до стелі та робочим місцем з чудовим краєвидом з вікна. Другій спальні також є велике двоспальне ліжко, місце для зберігання речей, два робочих місця та вихід на відкритий балкон з виглядом на парк Перемоги та на весь Київ. Є два санвузла. В яких встановлений бойлер, пральна машина та повноцінна вана. Квартира-студія облаштована великою шафою при вході. Також багато поличок для речей, є робоче місце, повноцінна кухня з обідньою зоно. Санвузол облаштований душовою кабіною. У квартирі встановлені лічильники на опалення, світло та воду. Дана пропозиція ідеально підійде для родини з дорослою дитини, також вигідна пропозиція для орендного бізнесу. Житловий комплекс бізнес-класу має закриту теріторію з дитячими майданчиками, доріжками для прогулянок та є місця для відпочинку. Поруч з комплексом багато продуктових магазинів, є аптеки, перукарні, кафе , кавʼярні та ще багато комерційних приміщень. Поруч розташований великий охайний парк з розвагами та озером. У 20 хвилинах пішки знаходяться 2 станції метро - Дарниця та Чернігівська. Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

ексклюзив
Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28

# 8086 Продаж 2к квартири в ЖК Автограф . До вашої уваги пропогується неймовірна квартира з дизайнерським ремонтом в одному з найкращих комплексів Лівого берега - ЖК "Автораф". Вікна квартири виходять у двір, де відкривається чудовий краєвид. На закритій території є все для вашого відпочинку: дитячій майданчик, місце для тренуваннь, стадіон. На території є підземний паркінг, клініка, салон краси, міні-маркети, кав`ярні, кафе. На першому поверсі знаходиться ресепшн, де ви зможете замовити собі: прибирання квартири , хімчистку одягу, прогулянку з домашніми улюбленцями , послуги няні та багато ін. Фішкою ЖК "Автограф" є власна скважина артезіанської води та власна котельня, яка знаходться на даху першого будинку. За додаткову плату можна придбати кладову прямо на поверсі.

Продаж 2к квартири 67м2 ЖК Автограф, в. Князя Р. Мстиславича 28

1 Кімнатна ЖК Автограф Князя Романа Мстиславовича Продам 1-кімнатну квартиру площею 48 кв. м на вулиці Князя Романа Мстиславича 28 секція Б в Дніпровському районі міста Києва. Продається однокімнатна квартира на 15 поверсі в новому комплексі бізнес-класу ЖК "Автограф". Квартира без ремонту після будівельників. Зроблена стяжка, встановлені лічильники, пожежна сигналізація, батареї, броньовані двері. Вікна з алюмінієвих конструкцій великі, від підлоги до стелі. З вікна (як можна побачити на фото) відкривається вид на парк Перемоги. У квартиру заведена вода з артезіанської свердловини. Опалення квартири взимку до 1000 гривень. Квартира була введена в експлуатацію у 2020 році і підходить для продажу за будь-якими державними програмами. Повністю готова для продажу.

1 Кімнатна Автограф VIP Варіант в зданому будинку 26

Перепоступка. Новий Автограф. Князя Романа Мстиславича (Жмаченка) 28 Комплекс комфорт класу. Будинок 1. 8й поверх. Функціональне планування, 2 окремі спальні, 2 санвузли, гардеробна кімната, велика кухня- студія з лоджією. Кімнати з видом на Парк Перемоги.

Перепоступка. Зданий в експлуатацію. Новий Автограф. 2к квартира.83м2.

Продається двокімнатна квартар в ЖК Автограф з ремонтом за адресою вул.Князя Романа Мстиславовича, 28 в м.Києві. Загальна площа 69м2 на 9 поверсі Поруч парк Перемога Презентабельна вхідна група з гостьовим санвузлом (з лапомойкою), калясочною (велосипедною), консьєрж сервіс, лхорона, відеоспостереження, підземний паркінг. Територія закрита

Двокімнатна квартира в ЖК Автограф

Продам 1к БЕЗ% квартиру в ЖК Автограф, вулиця Жмаченко 28 ( Князя Романа Мстиславича) , метро Дарниця. Дніпровський район. Розташована на 20 поверсі 25-ти поверхового будинка. Загальна площа 50м2, житлова 10м2, кухня-вітальня 25м2, балкон 5м2. Квартира з індивідуальним дизайнерським ремонтом, в якій все продумано до дрібниць. У комплексі закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням і підземним паркінгом зроблять ваше життя комфортним і безпечним. Ви любите бігати? Через дорогу від дому розкішний парк Перемога. У парку ви можете бігати вранці, вдень та ввечері спекотно не буде, тінь від дерев та озеро створюють комфортні умови для занять спортом. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше) Большая кухня , С ремонтом , Новострой, Укрытие

Продам 1к квартиру БЕЗ% ЖК Автограф Жмаченко 28 метро Дарниця.

Видова трикімнатна квартира з дизайнерський ремонтом та терасою в ЖК Автограф, вул. Генерала Жмаченка 28. Квартира двохрівнева, знаходиться на двох поверхах 25 та 26. Чарівний вид на місто та парк Перемоги. Особливо прекрасний захід Сонця. Перший рівень: Кухня-вітальня 40м.кв., санвузол, спальня з гардеробною та балкон. Другий рівень: Спальня з власною гардеробною, санвузлом та виходом на велику терасу (16м.кв.). Дорогий дизаинерський ремонт, повна комплектація італійськими меблями, дизайнерським освітленням та побутовою технікою кращих світових виробників Bosch та Siemens. Система кондиціонування C&H та підігрів підлоги в кожній кімнаті. На кухні: два вбудовані холодильники, посудомийна машина, духова шафа, варильна поверхня, система фільтрації води. Додатково встановлена охоронна сигналізація. На фото візуалізація, в реальному житті квартира ще краща. В будинку цілодобова охорона, відеонагляд, система контрою доступу, закрита територія. Є підземний паркінг та можливість окремого придбання паркомісця. Низькі комунальні послуги та власна обслуговуюча компанія. Поруч з будинком магазини, супермаркет, Парк Перемоги, садочки, школа та ліцей, аптека, поліклініка, салони краси, кафе, ресторани та багато іншого. Будемо раді бачити Вас на перегляді! 3 1 5 9 1 7 3 2 5 1 0

Продажа/3-х комнатная/ЖК Новый Автограф/ПЕНТХАУС/Выход в парк/Видовая

Шукай квартиру по локації