вул. Лобановського, 25

Продаж якісної 2-кімн. квартири в ЖК Чайка, вул. Лобановського, 25 . 65.1/34.5/11 кв.м., 4/12 поверхового цегляного будинку.Укомплектована необхідними меблями та технікою. Дуже затишно та комфортно. Зручне двоспальне ліжко з матрацом, диван. Шафи в кімнатах. 2 Кондиціонери Балкон з кухні. Вбудована кухня з побутовою технікою: варильна поверхня, духова шафа, холодильник, витяжка. Осмос для очистки води .Суміжний санвузол з повноцінною ванною. Пральна машинка та бойлер. Кладовка. Лічильник на електрику день, ніч. Критий паркінг . Дуже добре розвинена інфраструктура: на території житлового комплексу : школи, дитячі садочки, ресторан, мінімаркети, салони краси, ательє, фітнес-центри, медичний центр, аптеки, відділення банків, зони відпочинку для дорослих та дітей .Територія житлового комплексу знаходиться під цілодобовою охороною. Гарна транспортна розвязка: На вході в комплекс розташована зупинка громадського транспорту, 15 хв. громадським транспортом до метро Житомирська.

Лобановського вул., 25

Продаж квартири в ЖК "Чайка", вул. Лобановського, 25. 5/12 поверхового будинку. Загальна площа квартири 47 кв.м., кухня-вітальня 25 кв.м та спальня 13 кв.м. Квартира повністю мебльована. Великий балкон з чудовим видом на комплекс. Дуже зручне розташування будинку, поряд із центральною зупинкою громадського транспорту, панорамні вікна виходять на схід. Закрита територія з усією інфраструктурою. На території є все для комфортного життя.

можливий продаж по єОселя
Лобановського, 25

Продажа квартиры (евродвушка) в ж/к "Чайка", ул.Лобановского (до метро «Житомирская» 10мин. на авто), район с.Петропавловская-Борщаговка, с.Чайки. Территория комплекса ограждена и благоустроена. Рядом остановка общ. транспорта. Дом давно сдан, обжит. Хороший вид, удачное расположение дома на комплексе! Готова к проживанию! Фото реальные! Отличное соотношение функциональности квартиры, ее стоимости и, в дальнейшем, затрат на оплату коммунальный услуг. Общая площадь 47кв.м. 4эт./12эт. Квартира светлая, просторная, с ремонтом. Панорамные окна. Зонирована на кухню-гостиную и спальню. В гостиной удобный раскладной диван, кухонная зона с бытовой техникой, стол и стулья. В спальне большая кровать и шкаф. Выход на балкон из спальни. Совместный с/у (душ кабина, бойлер). В коридоре вместительный шкаф-купе. Счетчики на воду (хол. и горячую), электричество. Цена 50000у.е. БОЛЬШАЯ БАЗА ПРОДАЖИ и АРЕНДЫ квартир в ж/к ЧАЙКА! Приглашаем к сотрудничеству владельцев квартир. Выгодно продадим, сдадим в аренду Вашу недвижимость!

Лобановського вул., 25

Житлові комплекси у Чайки

Географія Чайки