вул. Бударіна, 3в

вул.Українського Відродження 3в ЖК Чайка поруч 2 кімнатна Квартира 60м на 10му поверсі - ЯКІСНИЙ ремонт у СВІТЛИХ тонах зроблений з ЛЮБОВЬЮ - інд. лічильник опалення на квартиру - ЕКОНОМНО - цегляний будинок з шириною зовнішніх СТІН 80см - кухня 15м та дві окремі спальні 17,5м та 15м - мебльована з побутовою технікою - підлога з массива дуба 22мм - просторий квадратний хол 10м- дуже ЗРУЧНО - ванна кімната сумісна з с/в - лоджія - ГАРНИЙ краєвид з вікон на ліс та Київ - консьерж служба У домі кабінет сімейного доктора, поруч дитячий садок, маркети, індустрця красоти та аптеки БАГАТО чистого пвітря бо порцч в 5м СОСНОВИЙ ліс До м.Житомирська 10 хв городським транспортом

Українського відродження вул. (Бударіна), 3в

Без комісії продаж 1 кімнатної квартири по вул. Українського Відродження 3 в (Бударіна), в Святошинському районі. Поруч ЖК «Чайка». Квартира знаходиться на 8 поверсі 16 поверхового будинку. Спецпроект, цегляний будинок, товщина зовнішніх стін 72 см, висота стель 3м. ОСББ Площа квартири-43,4м2, кімната-17м2, кухня-10м2, ванна-5,8м2, хол-9,4м2 Балкон засклений з кімнати, на полу ламінат та лінолеум. Квартира потребує косметичного ремонту. Всі меблі і техніка залишаються. Гарний вид на лісопаркову зону. До метро Житомирська 10 хв їзди. Документи в порядку. Запрошуємо на перегляд!

Українського відродження вул. (Бударіна), 3в

Продаж 1 квартири в новобудові, площею - 52.1 кв.м., вул. Українського відродження (Бударіна), 3в. Функціональне планування: окрема спальня з виходом на балкон, кухня з балконом, простора вітальня, с/в роздільний, квартира частково мебльована, нова кухня, встановлений бойлер - 80л. Чудова локація, одразу буля будинку ліс, парковка у дворі, поруч супермаркети, магазини, запинка транспорту, до м. Житомирська - 10 хв. їзди. Можливий продаж по програмі єВідновлення.

Українського відродження вул. (Бударіна), 3в

Житлові комплекси у Київ