вул. Боголюбова, 33

Гарна локація не проїзна, яка розташована у віддаленості від основної шумної дороги – це гарантія більш тихого вечора і відсутності перенавантаження дворової території. Квартира з ремонтом в світлих тонах має наступні позитивні характеристики: - 7 поверх з гарним видом з вікон, який скоріш за все вже не буде змінюватися. За вікном поблизу не має інших будинків і ніхто не дивиться Вам в вікна; - вже перевірений часом ЖК «Софіївська Слобідка» від нормального забудовника, з гарною прибудинковою територією і адекватними сусідами; - завдяки тому, що будинок знаходится в кінці вулиці частіше і простіше Ви знайдете місце для паркування свого автомобілю; - планування з гардеробною, кімнатою 16 м2, просторою кухнею 10 м2 з виходом на нормального розміру засклений балкон; - санвузол суміщений з душовою кабіною; При ремонті робилося все для себе тому не було економії на основних комунікаціях такий як проводка, труби, оздоблення підлоги тощо. З інших переваг в ремонті - плитка Pamesa Іспанія, на кухні ламінат QuickStep – є дуже вологостійким і надійним на довгі часи, в ванній кімнаті під плиткою водяна тепла підлога від двоконтурного газового котлу. І так, в квартирі АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ опалення і гаряча вода від двоконтурного котла, що дає гарантію не переплачувати на комунальних послугах і не залежати від подачі опалення і гарячої води. А ще квартира ніколи не здавалася в оренду, як більшість варіантів, які є на продажі сьогодні. Це ідеальний варіант для тих, не не хоче платити за меблі і техніку якою користувалось багато орендарів за весь час! Більш детально готові відповісти по телефону і на перегляді. Покупець комісію ріелтору не платить! Презентацію і перемови буде проводити єдиний представник власника – сертифікований ріелтор - В’ячеслав Козак.

ексклюзив
Боголюбова вул., 33

Чудова квартира! Реальна! 40 кв.м ЖК Софія, Слобідка, Боголюбова Реальна, хороша квартира в ЖК Софіівська Слобідка по вул. Боголюбова 33 Якісний ремонт зроблений для себе. На даний момент здається в оренду ( готовий бізнес). В коридорі велика гардеробна. Кімната в повній комплектації. Кондиціонер. Кухня з вбудованими меблями та технікою. Повноцінний балкон. Індивідуальне опалення та лічильники. Зелена теріторія, відеонагляд. Поруч супермаркет, зупинка транспорту, садок та школа. До метро 20 хв їзди.

Боголюбова вул., 33

Продається 1 кім. квартира 38 кв.м. в ЖК Софіївська Слобітка. В квартирі виконаний якісний ремонт в світлих тонах. Зроблено невелике перепланування, кухня винесена на балкон, що дозволило зробити простору кухню студію. Велика спальна кімната з шафою купе на всю стіну, також в спальні встановлено кондиціонер. - вул. Боголюбова, буд. 33, ( будинок в якому АТБ). - площа 38 кв.м.; - ціна 52000 дол. Телефонуйте! * ЖК Софіївська Слобідка, ЖК Софія, Вишневе ...

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 33
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1-кімнатна квартира з новим ремонтом в ЖК Софія. Повноцінна простора кімната, гардеробна, є вся необхідна техніка. Стан заїжджай та живи! Зручна інфраструктура, все в пішій доступності. До метро Житомирська 30 хв

Боголюбова вул., 33

• Продам 2-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом вул. Боголюбова 33. • Розташована на 4 поверсі 10-поверхового будинку. • У квартирі виконано ремонт, усі матеріали високої якості, робили квартиру для себе. Індивідуальне опалення, тепла підлога, нові меблі та техніка. Прекрасне планування – окремі кімнати, балкон, гардероб. • Сімейний, доглянутий, чистий район. Комплекс з гарним ландшафтом та розвиненою інфраструктурою. Поруч школа, дитячі садки, банки, клініки, кафе, ресторани, безліч магазинів, спортивні майданчики, паркінг, супермаркети Фора, АТБ, Сільпо. • До метро Академмістечко, Теремки – 20 хвилин. • Ціна: 91 500$ Телефонуйте! Квартира чекає на своїх щасливих власників.

Продам 2-кімнатну квартиру вул. Боголюбова ЖК Софіївська Слобідка

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка